Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 375
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Коя е тази корейска маска?

# 586
Днес бях в дрогерията и видях тази боя, която наскоро показахте тук. Заложих на нея, макар консултант ката да ме убеждаваше, че новите на Екселенс убиват червени нюанси. Просто спомена лилави пигменти, което про мен си става лилаво, вместо студено стоманено. И като прибавим лошата трайност на Лореалската, направо прибрах Сайъс. Единственото, което ме тревожи е дали ще покрие добре русите ми корени, дали е достатъчно тъмна.

Постоянно забравям да си поръчам синия Колестон, от който в крайна сметка съм най-доволна.
Аз лично ще чакам с нетърпение да покажеш резултат.
Утре ще се боядисвам, взех натурална 5-ца и се надявам вече да убия всякакви златисти и червеникави отенъци. Гледах 6.1 и странно, но на мострата беше златисто, нищо пепелно нямаше. И да ви попитам вие винаги ли боядисвате цялата коса? Аз не мога да боядисам само корените, все едно съм боядисана наполовина и винаги мажа цялата коса. Направо се чудя как още имам коса на главата си.

# 587
  • Някъде там
Стрина, мажа само корени.
На колко време боядиватв цялата си коса момичета?

# 588
Аз също вече боядисвам само корени.  С този цвят съм от лятото, тогава боядисах ведъж цялата. После 2 поредни месеца корени и на третия пак цялата. Сега съм решила повече да не мажа дължините. Само като правя корени в последните 15 минути разнасям разредена боя, колкото да подсиля цвета.

# 589
  • София
С тъмния цвят винаги боядисвах цялата коса.

# 590
  • Някъде там
На колко време боядисвате корени?

# 591
На мен ми се отмиват дължините и е грозно, започва да прозира гаден пигмент. Иначе боядисвам на около 30 дни.

# 592
И аз на месец боядисвам. Носи и по-къс период,  защото много бързо ми расте косата и разликата корен дължини е... 🤐 Ама няма.
Аз забелязах, че и като боядисвам дъшжини и като само правя обливка еднакво бързо се измива, та не виждам смисъл да пърля цялата коса. Особено в момента с това изсветляване, което правя ще я съсипя. Късметът при мен, е че цвета носи разлили и не стои грозно. Катп се позатопли още малко ще вкарам още някпй светъл кичур и съвсем ще станат поносими разликите.

# 593
На месец гледам корени, защото излиза бялото. Поддържам чисти цветове, затова мога и 2 месеца да не боядисвам дължини, с пигменти и нюанси това май няма как да стане.
Ама излъгах де- ходя на фризьор, защото изобщо не мога сама да си боядисам корените, по- лесно ми е цялата, отколкото само корени

# 594
Днес бях в дрогерията и видях тази боя, която наскоро показахте тук. Заложих на нея, макар консултант ката да ме убеждаваше, че новите на Екселенс убиват червени нюанси. Просто спомена лилави пигменти, което про мен си става лилаво, вместо студено стоманено. И като прибавим лошата трайност на Лореалската, направо прибрах Сайъс. Единственото, което ме тревожи е дали ще покрие добре русите ми корени, дали е достатъчно тъмна.

Постоянно забравям да си поръчам синия Колестон, от който в крайна сметка съм най-доволна.

И аз я купих в крайна сметка и вчера се боядисах. Хубав стана цвета, очаквах повече да сивее. Като недостатък отчитам, че не ми покри белите коси. Иначе е достатъчно тъмна.

# 595
  • Бургас
Стрина, мажа само корени.
На колко време боядиватв цялата си коса момичета?
На 2 месеца някъде аз.

# 596
Всеки месец боядисвам, заради белите коси, които трудно се покриват и лесно лъсват(на слепоочията предимно)Мажа корени.Цяла коса веднъж на 5-6м

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:45 от ДХ3

# 597
Дами, тази седмица в Кауф на промо обичаната зелена маска, поддържам я винаги, за цената си е попадение.

# 598
О, супер, че писахте, не бих и обърнала внимание иначе. Само зелената ли е хубава?

# 599
  • Някъде по Дунава
Боядисвам корени на два месеца, цялата коса съм боядисвала два пъти от септември насам, защото смених нюанса на кафявото.

Общи условия

Активация на акаунт