Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

Снимките към еп. 32.

Въведение/Озет към еп. 32:

Наре и Санджар се разделят, но и двамата започват да се защитават един друг, вместо да лекуват раните си.

Наре си сътрудничи с Гедиз, за да защити Санджар от Кахраман, който постепенно стеснява кръга .Тя дори се съгласява да моли баща си, за да защити Санджар...

А Санджар се опитва да предпази Нара от неприятности, така че семейството му и Мелек да не я обвиняват.
Наблюдавайки Наре отдалеч, Санджар стига до Гедиз и Сахра, преследвайки Гедиз. Заподозрява Сахра и така стига до играта на Менекше. Санджар е изправен пред реалността: няма да има син...

Всичко се срива като домино и всички игри се разкриват, победата изглежда ще бъде за един човек, за Кахраман.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:02 от mariana51

# 211

Най-красивата снимка.Heart

# 212
Наре си сътрудничи с Гедиз???
И му вярва???

Е, затова аз й обръщам гръб. Чакам да видя реакцията й като разбере на какъв човек има доверие.

# 213
Благодаря за снимките и озета.
Ако трейлъра ме зарадва ,че ще приключи заблудата около бременността на Менекше,то озета ме озадъчи,даже ядоса.
Какви ги върши пак Наре? Тя не върна ли пръстените,за да се лекува. Мислих,че ще поиска да замине,да погледне на ситуацията от далече,да се абстрахира от местните проблеми и да реши какво да прави с живота си.
Тя до сега ,освен да създава проблеми,не е решила нито един.И особенно в комбинация с Гедиз.
Може в самата серия да не изглежда така абсурдно,дано.Иначе и аз се присъединявам към Марта.

# 214
Аз също. Опитах се да си оправдая действията на Наре, точно защото имала нужда от време да се лекува...но това????Ужасен озет. Отново разделени, отново тя ще си се среща с Гедиз и посланика..И защо беше всичко до сега, събраха се, за да се разделят и всичко отначало. Не ми харесва това развитие. Единственото хубаво е, че Санджар стига до истината. Сигурно това ще е и финалът на серията и 1 седмица ще се чудим какво ще стане с Менекше...

# 215
  • Варна
Благодаря за снимките и озета !🌹🌹🌹
Присъединявам се и аз към вашето мнение 👍.
Както каза ГАДиз , Наре трябва да се пази сама от себе си .
Мисля ,че Санджар няма нужда да го защитават и пазят . Може би сам ще се преде и ще разкаже всичко . Нали Наре иска "цивилизованост".
Хубава вечер и бъдете здрави!

# 216
  • Пловдив

Най-красивият тати.

# 217
Heart

Как ли са се споразумели Наре и Гедиз, като част от цивилизования им свят.

Ох, да не пропусна и баща и.

Тя наистина ли още си мисли, че може да ръководи мъжете, с техните методи....

Виж на Сахра и се получава.Тя си има свои методи.

Не знам как се е представила пред Санджар, ако е имала разговор с него...

# 218
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/SefirinKizi_3rb/status/1337443821383282689

За какво става дума:

Турският моден дизайнер Raşit Bağzıbağlı/Рашид Баазъбаалъ, за нашата звезда Енгин Акюрек:
Представен в пълния смисъл на думата, той не присъства в списанията и жълтата преса, върши работата си и жъне наградите си, обичам този тип хора и се гордеем с тях.

https://www.youtube.com/watch?v=qyzZwj-xfzc&feature=emb_logo

Ако на някой му е интересно - ревю на дизайнера, може да го видим от 11:24 м във видеото.
Излиза на дефилето в края на представянето на моделите му.

Тати не е свалил халката.

# 219

Наблюдава, но не е изненадан.Heart

# 220

Баща и дъщеря ми пълнят душата. Какво ли чете Мелек? Дали не е  някое старо писмо от майка ѝ  /от онзи архив скрит в пода на конюшната/.

Сега в конака всички я обичат и обгрижват. Видно е, че детето се чувства добре, още повече и се храни като хората. Има жени които готвят за разлика от майка ѝ. А и сега конака много повече прилича на топъл и уютен дом, отколкото къщата на Наре.

# 221
# 222
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да си пожелаем успешна събота.

Една красива промоция на сериала от qazaqstantv - как Санджар и Наре ще намерят път един към друг.
Лабиринт... Феновете им го "подсказват".

# 223

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ ден събота!

# 224
  • Пловдив

Що така постъпи с момчето ни бе Наре???...

Общи условия

Активация на акаунт