Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/hic-konusmadi-gozleriyle-izleyici … tm_medium=twitter

Статия от днес.

Той не проговори, очите му разстроиха зрителите! Сцената с раздялата от Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика"!

Televizyongazetesi.com - "Дъщерята на посланика", излъчващ се по Стар тв, беше на екрана с 31-ви епизод тази седмица, в понеделник вечерта. Имаше изненадващо развитие в сериала с Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек. Въпреки цялата болка и препятствия, през които преминаха, докато чакаха Наре и Санкар да се оженят, Наре се отказа в последния момент. Това отказване, с дълго мълчание, но с успешната актьорска игра на Енгин Акюрек, се превърна в такава сцена, че разтърси социалните медии.

Много зрители на сериала разбиха сърцата си, когато Наре каза, че не могат да се оженят, в нощта на къната точно преди сватбата и сложи пръстените в ръцете на Санджар, но темата на сцената беше актьорската игра на Енгин Акюрек.

В коментарите, където някои зрители се позовават на актьорската игра на тези две успешни имена, като казват „Добро здраве на онези, които направиха партньори Неслихан и Енгин“, беше обърнато внимание на сцената, в която Енгин Акюрек играе с очите си, без да каже и дума, особено в последната сцена.

Санджар, който дойде да заведе Наре на вечерта на къната, първо попита защо все още не е готова. Наре не отговори, но Санджар не каза нищо по време на този дълъг поглед имаше такова изражение на лицето, че зрителите похвалиха актьорското изпълнение на Енгин Акюрек.

Акюрек успешно предаде на зрителите интензивността на емоциите в тази сцена, играейки с жестовете. Може би вместо десетки изречения да бъдат написани, той предаде всички емоции, които изпитваше с тези изражения на лицето си.

Има много коментари за сцената в социалните мрежи, например: "Енгин Акюрек е великолепен в детайлите, не знаем как да го похвалим, дробовете ни бяха разбити."

Тези, които разбират Наре в сцената, която прониква в сърцето на зрителите, намериха това за правилно, вместо да му се сърдят.  Въпреки че са тъжни за ситуацията на Санджар, те тълкуват думите: "Когато излекувам раните си, ще си ги взема от теб." за много впечатляваща фраза.

Следва видео със сцената и някои от коментарите за нея.

# 166

И статии почнаха да пишат за погледите му...но никой не може да ги опише.

Гледаме и усещаме и съпреживяваме всичките му чувства, разтърсва душите ни. Не само в тази сцена Енгин е играл с изражения, той постоянно така играе, ние знаем, че се слива с образа си. Изживява всичко и затова е истинско. Сега изгледах серията с превод. Има си обяснение за поведението на Наре. Тя поиска време, в което да се лекува. И после отново да приеме пръстените. Но дали той ще разбере това, трудно ще му е. Той не знае, че Менекше и е пратила смс, че Сахра и влияе. И с какво право онази змия звънна на Наре? Всяка жена ще побеснее, това беше първата им вечеря, която беше провалена по този отвратителен начин. Наре се нуждае от време, но просто трябваше да му каже, преди да подготвят вечерта на къната.
Отвратена съм от Дуду, ако бях Елван да съм и набила шамарите пред вратата. Толкова е нагла и долна. Яха само чака Елван да му прости и ще се върне при нея, но Дудуто няма да се примири и кой знае до къде ще стигне. Сахра ме плаши направо, способна е да убие Санджар или Наре, от нея очаквам най-лошото. А лелята ще разкрие всичко около бременността, сигурна съм. И магията ще намери.... много ми бяха забавни сцените с нея, Санджар като я хвана да му рови в дрехите...смяях...
Харесва си ми сериалът на мен, интересно ми е всичко. Защото гледам Енгин, неговия избор. Ще гледам сцените с него още много пъти и ще се възхищавам на таланта и харизмата му.

# 167

Цитат
Има много коментари за сцената в социалните мрежи, например: "Енгин Акюрек е великолепен в детайлите, не знаем как да го похвалим, дробовете ни бяха разбити."
Страхотно преминаване от тъга, болка и след като получи пръстените, в твърдост и огрчение и с насмешка над себе си.Надеждата свърши.

Да видим.Дано Наре остави Мелек на баща си и да отива в Швейцария на лечение.

Но едва ли."Приятелите" и, няма да и позволят, особено ако Санджар го затворят.

# 168
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=mbouy4TM3nE

Трейлър към епизод 32.

# 169
Flowers Bouquet

Ейй, най-после.Чакаха да се разделят птичките, а може друго птиче да е подсказало...

# 170
Здравейте всички!

Много ми е зле Интернета, с триста зора изгледах трейлъра, Санджар като от топ гън с Това яке е 👌😍
  Най-сетне се видя корема на Менекше, тя пак готова да се оправдава, ей дебелокожо същество, ей 😱 Няма срам, неудобство, нищо
  Мелек ми къса сърцето 😭 Горкото дете, всичките му мечти и надежди отидоха на кино 🙃.
  Гедиз си намери похлупака, стига са ревали и кахърили за него, че като най-личен хубавец на селото няма кой да го обича, я каква хубавица си намери за чудо и приказ 😜

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 21:45 от araselia

# 171
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=VzmYMxY8xTA&feature=emb_err_woyt

Момичета, трейлър 1 към епизод 32 с бг субтитри.
Приятно гледане.
Интереснооооо. Радвам се за "сина" възглавница.

# 172
Вай, бе и трейлър...
Липсва ми подскачащото емотикон-човече.

# 173

https://www.youtube.com/watch?v=VzmYMxY8xTA&feature=emb_err_woyt

Момичета, трейлър 1 към епизод 32 с бг субтитри.
Приятно гледане.
Интереснооооо. Радвам се за "сина" възглавница.

Flowers Bouquet

Heart

А новата двойка, играе театър или наистина????

Не вярвам вече на никого.Само на Санджар.Heart

# 174

Ох, много красив! А има ли припадаща емотиконка🙂
Най-накрая Санджар разкри истината, много съм щастлива! Няма да му натресат да гледа чуждо бебе. Отървахме се от тази дразнеща фалшива бременност. Дали ще прати Менекше в затвора сега? И какво ли ще стане с Джейлян? Този Яха съвсем ми падна в очите, голям прелюбодеец стана, чак дом в Бодрум щял да купува на любовницата си. Язък! Нямат срам с Дуду.
Гедизчо не искам да го коментирам просто, твърде антипатичен ми е.
Серията ще е бомба...

# 175
  • Пловдив

Балсам за душата.

# 176
Уредих се с уай-фай, ура 👌🙂

Много хубав трейлър, наситен със събития👍

Мадамата приличана Сахра малко 🙂

Днеска е света Анна - докато не е свършил празника, честито на именниците, и в частност на Аниста 💜, взех си аз от тортата още сутринта 🙂 Много да си здрава и всички около теб 🙏

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 22:35 от araselia

# 177
  • Пловдив

Това е подвеждащ момент.
Според мен, под марулите не е Акън и въобще може да не е труп, а нагласация подигравка.
Както бе споделила преди време Марта, трупът вероятно е в дома/градината на Гедиз.

# 178
Аз пък вече ще казвам на Гедиз - "градинарят".  Много му лепне да копа зарзават, най- вече марули.
Обаче дали Акън не е при 100 000 000 долара... Демек в мелницата.

# 179
Супер тлейлър. Радмам се, че Санджар си отваря очите за доста неща и няма да гледаме тази глупост с тази бременност. Hands Pray

Рано или късно, трябва да излезе и трупа на яве, така ще паднат товарите от плещите им и ще  продължат напред.

Думите за пръстените към Санджар бяха излишни.
Не го обича, не иска да е с него, няма да се омъжва и кой от къде е.
Може пък да има нужда от друг човек в живота си. Защо са тези вратички и заблуждававия?
Тя не е щастлива с него, не го познава, не приема същността му, традициите и обичайте му... На какво повече да се надяват?
Сц просто затвърдиха, че не знае какво иска и след 3 серии, ще пее друга песен.
Защо така развалят нещата не знам?

Дано намери лек за раните си, както и Санджар за неговите.
Дори и поотделно заслужават мир, спокойствие и щастие.
За да се съберат един ден, трябва да извървят дълъг път към себе си и след това един към друг.
Да се опознаят, да си простят първо на себе си,после един на друг.
Всеки да осъзнае грешките си, да влезе в обувките на другия...
Ще се радвам ако Гедиз се събере с докторската. Тъкмо да разбере, че любовта е хубава когато е взаимно чувството. Дамата имат нужда от любов в живота си,приличат си и има химия Grinning
Лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт