Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Гледайки за кой ли път трейлъра, явно Санджар ще разкрие Сахра.
Предполагам, че сам се е досетил за измамата с бебето. Снимката от ултразвука...
Или леля Фериде е открила зашитата магия... Как ли ще са подред събитията?
Как ли ще реагира Наре на новите събития, дали Санджар ще изгони Сахра от дома й?
Дано този момент не е финал на еп. 32... Но пък не можем да разберем всичко веднага.

Успешен четвъртък на всички.

# 181
Пожелаваме ви ден изпълнен с много усмивки и здраве.
Добро утро приятели! 🍀☕🙂

# 182
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 183
  • Пловдив

В туитър отбелязват,  че семейство Ъшъклъ се целува със семейство Байдар.
Вероятно не е случайно.

Санджар май е открил подслушвателно устройство и се съмнява сигурно в Гедиз.
Търсейки Гедиз, вижда целувката му със Сахра.
Кой кого и кога - предстои.

# 184

Добро утро момичета Two Hearts
Една трета от декември вече е факт. Две седмици до Коледа и докато сме се усетили и ще срещнем и Новата година.
Времето си върви ли, върви...

Та и наш Санджар беше време да прогледне и да види подлостите на Менекшето.  Сега ми е интересно как е разбрал или се е досетил...
"Змиярникът" сам ще се изпояде. Засега Кахраман ги държи всичките, но Сахра и Гедиз си мислят май същото.
От цялата работа ми се струва, че най-прецакания ще е  бившия садъч.  Обаче няма на кого да се сърди, защото той сам се набута при Сахра /т.е. съюзи се с Дявола/.  Хладнокръвна убийца, завистница  и манипулаторка - тя поиска да вземе душата му и мисля, че наистина ще я вземе.
Ще стане така, че Гедиз, който все повтаряше колко е виновен Санджар и колко не заслужава да е поне малко щастлив - да изпадне в неговото положение с фаталните грешки. Бил се чувствал като ранено животно - ами я ти бивши приятелю се сети как се чувстваше Санджар, когато Наре се върна и после когато стана това с Менекше. Какво му каза - "Аллах да те накаже, садъч", но пред единствения човек пред когото изплакваше всичко /Мюге/ си призна, че вътрешно се е зарадвал на новината за бремеността на Менекше, защото това му отваряше чист път към Наре.  Тогава душата на Санджар плачеше - сега ще плаче тази на Гедиз. Още повече като осъзнае какви всъщност ги е свършил и с кого се е съюзил.
Те хората са казали - " Волът колкото рие, калта пада на гърба му". Та и той.

Интересно ми е кой, как и кога ще натопи другите.
Кахраман може да натопи  Сахра, че е убила Локи и че прикрива лъжебремеността на Менекше.
Също има и какво да каже за Гедиз.
Сахра може да каже, че Гедиз е знаел за Менекшето и че е искал да скрие тялото на Акън. Още повече тя може да се замисли  и защо телефона на брат ѝ беше точно в Гедиз.Още повече, че той ѝ пишеше.
Какво има Гедиз срещу тях. Знае само, че Сахра е сестра на Акън.
Ако в  някой проблясък на достойнство каже за това на някого - ама едва ли, защото ще злепостави себе си в скриването на нещо толкова важно.
Ще се самоизядат  - Кахраман, Сахра, Гедиз и Менекше.

Да ги оставим тях - те ще се оправят.

Интересно, че отново Санджар ще е този който ще обяснява на Мелек защо няма да се оженят с майка ѝ.

Санджар е с костюма, а Мелек най-вероятно е с официалната си рокличка. После детето горко плаче, но е в конака. Кога ще отиде при майка си - вероятно на другия ден.

Разкриването на Менекше и разкриването на Гедиз и Сахра не мога да предположа в какъв ред ще е.

Но при Менекше Санджар е с по-тънка връхна дреха, докато в другия кадър е с доста по-дебела, направо зимна дреха.
Та си мисля, че първо е Менекше, после са Гедиз и Сахра.
Понеделник бая далече, ако днес се смилят за някоя и друга снимка или подсказка...

Пак се отплеснах, времето за кафе почти отмина...
Реванширам се с добавка към него и песен.

Скрит текст:

# 185
Здравейте,

Вчера имаше празник едно хубаво име,пропуснах го,но никога не е късно да изпратиш пожелания на някого.
Аниста,бъди здрава и заобиколена с добри хора,че и двете неща са дефицит в днешно време.

На къде сме тръгнали ние човеците,на самоунищожение.Вече дори не е важно кого обичаш,по-важно е кого мразиш.
Доказват го дори коментарите по нашия сериал.Толкова яростни и обидни.
Рейтинги,трендове,класации,какво значение имат,когато в основата на резултатите е не кого харесваш,а да натриеш носа на някого.
Пълен абсурд.Тук бяхте сложили някакви резултати от обсъждания в Туитър,но вероятно са за някакво по-кратко време,но топа на топа е НарГед,да се смееш ли да плачеш ли,къде я има тази двойка,а има я всъщност и в класациите.Който не гледа филма сигурно се чуди как в един сериал главната героиня е в двойка с двама герои.
В топа на топа е и Гед,така да се каже "роди се звезда".АнтиЕнгин феновете го натоварват с толкова слава,че даже незнам дали това няма да му изиграе лоша шега ,сега на гърба на двамата главни герои,които изнасят сериала е едно,но той ще свърши и тогава.... Пожелавам му успех и дано всичките тези фенове не го забравят след сериала,че ще се чувства употребен.

Серията ми хареса,благодаря за превода.
Вечерята в ресторанта отвори душите и на двамата,но беше кратка.
Ама как се старае Санджар.Ресторант за двама,агенция за булчински рокли от Истанбул,тушира всякакви упреци на Халисе по неин адрес.Толкова обича този мъж,но неговите страдания край няма да имат.Накрая на серията чак ме заболя сърцето.Благодаря за статията,Марианка.Въздействаща емоция без думи.

Наре е с болна душа и раздвоено съзнание.В тази серия беше недоволна от всичко,пак спомена за желанието си по някога да  прати Санджар в дъното на ада.Нито е простила,нито е сигурна дали е щастлива,не знам какво ще се случи в бъдеще ,но тя не се ли излекува и уравновеси няма да се получат нещата.Не знам как ще се справи с разочарованието на Мелек,дано Санджар й помогне.Уж широко скроена европейка,пък основното и водещо при нея се оказа ревността.Като се елиминира дразнителя Менекше,ще ми е любопитно как ще реагира Наре.
Това,което е най-неприемливо за мен,че тя до този момент не може и не иска да разбере Санджар.Той подхвърли ръкавицата на откровението.Всички различия в мисленето могат да се изгладят ако има разговори и доверие.
Тя му е въздуха и смисъла на живота,всичко би направил за нея,само тя да поиска.

Гедиз го закъса,така се оплете,че не знам има ли оправяне.Акции няма,пари няма и в ръцете на змията Сахра.
Жал ми е за него,аз на този герой гледам като на един непораснал мъж,комплексиран и несигурен.Хубав разговор беше със сестра му.Използва любовта към Наре,а всъщност проблема му е със сина на арендатора - каза тя.Винаги по-силния,може би по-находчивия във връзката на садъчите е бил Санджар,винаги един ход пред него. Злобата и завистта ,високомерието са лош съветник.Добре ,че Санджар му взе акциите,за да ги запази и съм убедена,че един ден ще му ги върне.
Кахраман му взе парите,сега дали няма с тях посланника да се окаже ангел спасител на фалиралите Ишъклъ и да омагьоса Рефика.Там е голямо шоу.
Много неща могат да се кажат още,серията беше динамична и интересна,но спирам дотук,че задачите ме притискат.
С голям интерес очаквам следващата серия,какво ще се случва като най-после видяхме корема на Менекше,дано това да не е на финала.

Хубав ден и бъдете здрави

# 186
Според мен ще е финала с разкриването, че не е бременна. Забелязал съм, че почти винаги каквото покажат последно от трейлъра, е и последната сцена от серията.

# 187
  • Пловдив

В туитър благодарят на стилистката Илкнур Шереф, за стайлинга на Санджар.

# 188

https://www.instagram.com/p/CIfqlLyJItb/

Операторът сложи тази снимка в инстаграма си.

# 189
Heart

"За живот и свобода са достойни само онези, които всеки ден влизат в бой за тях..."
@

Нещастната двойка?

За равновесие.Щастливата двойка или приятелската?Наре се заблуждава, че съществува приятелство

между мъж и жена?

Аз не разбирам какво иска да ни каже операторът със снимката на Санджар.

Освен, връзка със светлината.Thinking

# 190
Аз не разбирам какво иска да ни каже операторът със снимката на Санджар.
Освен, връзка със светлината.Thinking
За него не зная, но аз виждам, че Санджар май е с една и съща връхна дреха.
А връзката със светлината е, че най-после Санджар разбира истината  и ще се  оттласне от мрака на Менекшето и мнимата ѝ бременност.

# 191
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/Neslihan_Kbgl/status/1336998215539888128

# EnginAkyurek, който участва два сезона в телевизионния сериал "Дъщерята на посланика" и има фенове в много страни по света, бе отбелязан с повече от 1 милион споделяния/коментари за месец. 

# 192

Ох, трейлърът е разбунил духовете от изток на запад и от север на юг...
Всички се питат какво държи Санджар в ръка?
Най-много ми хареса предположението, че е перо от възглавницата...

Engin Akyurek Georgian Fans

Момичето на татко... 😞 Татко пак обяснява всичко... 😞
Как плаче... 😞

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 15:51 от Марта_49

# 193
  • Пловдив

В 32 епизод дали ще видим прегръдки???

# 194

Били свършили с 32 серия, започвали 33.
Работа на екипа наистина е убийствена. Три дена ще правят монтаж и в понеделник ще пуснат серията.
Кога почиват? Обаче определено някои го правят, щом непрекъснато  висят в соц. мрежите да си пускат снимките...

Общи условия

Активация на акаунт