Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 273
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 290
Днес ходих до шоурума на Парфюми шоп в Стара Загора да уточня една поръчка.  На случаен принцип пръснах върху блотер с Molinard Patchouli и... уау... харесА ми. Импулсивно реших да го добавя към поръчката, но се оказа, че е свършил. Не го открих и при други търговци. В pazaruvaj.com последно е регистрирана демократичната цена 49.99 лв.
Та... малко е идиотско, но дали не си струва да договоря тестера при търговеца?
И на мен ми стоя дълго време в кошницата в makeup.bg. Беше на много ниска цена – 45-50 лв. или нещо подобно. Беше за сляпа поръчка, но нещо се разочаровах от бранда Molinard и така увисна. Появява се там, да.

# 1 291
  • Стара Загора
Който го търси, мисля, че е изгодна цената - Комплект Mont Blanc, Signature - https://www.emag.bg/komplekt-mont-blanc-signature-zheni-parfjumn … 1_wow_deal_widget
88,99 лв като има и отстъпка с код 20%. Излиза 71,19 лв.
Този също е на добра цена - Комплект Narciso Rodriguez, Poudree, Жени: Парфюмна вода, 50 мл + Лосион за тяло, 50 мл + Душ гел, 50 мл. С кода излиза 87,99 лв.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 12:24 от sanyy

# 1 292

И на мен ми стоя дълго време в кошницата в makeup.bg. Беше на много ниска цена – 45-50 лв. или нещо подобно. Беше за сляпа поръчка, но нещо се разочаровах от бранда Molinard и така увисна. Появява се там, да.
Е, значи може би е по-добре, че го няма, да спестим някой лев и място в шкафа Simple Smile И без това е пробван само на блотер.
Аз хвърлих око и на виолетката, че съпругата много си пада по подобни аромати.

Благодаря на всички отговорили!

# 1 293

Не си струва виолетката, страшно нетраен е. Има по-хубави виолетови парфюми, но това е за другата тема.

# 1 294

Не си струва виолетката, страшно нетраен е. Има по-хубави виолетови парфюми, но това е за другата тема.
Благодаря. Полезна информация.
Дилемата може да я реша много прагматично:  двеста метра пеш до магазина на Заг за 100 мл от аналога на She wood, който харесва и изпробвано й стои добре, а за останалите пари - бутилка Томатин, на която може даже да се зарадва повече Simple Smile Така или иначе това няма да е официален подарък.

# 1 295
  • Пловдив
Поръчката ми от Flaconi много се забави. Пристигна на 14-ти до адреса на превозвача GGBG. От 18-ти декември пише, че е на път и не пристига в офиса в София. Реално днес е последния ден преди празниците и няма да мога да си я взема Rolling Eyes Neutral Face
По принцип моите пратки от Германия пътуват по 10 дни. Ето, днес си взимам пратка, тръгнала от Германия на 13.12.
Няма ли как в сайта на превозвача да се види коя е датата на пристигане? На сайта на моя превозвач има такава информация.

# 1 296

Е, значи може би е по-добре, че го няма, да спестим някой лев и място в шкафа Simple Smile И без това е пробван само на блотер.

Това пачули е върховно, особено за мъж, и тук е на много добра цена
https://www.parfimo.bg/histoires-de-parfums-noir-patchouli-eau-de-parfum-60-ml/
Може би има и код някакъв в момента.

# 1 297
  • by the sea
Днес получих първа поръчка от venera cosmetics  - https://fragrances.bg/ - доволна съм
Вместо да се самоизненадам с някой нов реших да си купя два тестера на любим и трудно намиращ се аромат, малко скучна поръчка, но кво да се прави.  Тестерите са годни и бяха с празен ход, 2 дни отне , предупредиха ме че може да има забавяне. Nature Snowman

# 1 298
  • Пловдив
Плюсче от мен за Нотино и Еконт. Спазиха си обещанието да доставят преди Коледа поръчка от петък вечерта. Simple Smile

# 1 299
И моята от Нотино пристигна вчера, поръчка от петък по обяд. Плюс за Нотино и изненадващо плюс и за Спиди - по обяд в офиса изчаках само 1 клиент.

# 1 300
  • Седмото небе
Дами и господа,
Моля насочете ме от кой от доверените тук сайтове мога да закупя това бижу, трябва ми за подарък, никак не е спешен.

Даже и рефил би ми свършил работа. Човека, който си го е пожелал си има бутилка. Скоро в някоя от темите съфорумка спомена добра цена, но нямам спомен за конкретен сайт...

# 1 301
  • София
Дами и господа,
Моля насочете ме от кой от доверените тук сайтове мога да закупя това бижу, трябва ми за подарък, никак не е спешен.

Даже и рефил би ми свършил работа. Човека, който си го е пожелал си има бутилка. Скоро в някоя от темите съфорумка спомена добра цена, но нямам спомен за конкретен сайт...

https://parfium.bg/hermes-galop-d-hermes-parfyum-za-jeni-bez-opa … 381aadbd20523494c и в Долче с 2 кинта по-евтин

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:16 от chanel19

# 1 302
Дойде ми днес пратката от parfimo, въпреки че казаха, че нямало да успеят до Коледа. Всичко е точно, показвам само парфюмите, иначе има и козметика.
Eliе Saab, любов от първо пръскане. Невероятно много ми хареса, нежен, женствен, чудесен. Нямам търпение да видя колко издържа, защото си пръснах само на китката. Взех го за проба, на сляпо, но мисля, че ще си станем приятелки.

Всичко останало е за нарцистичния ми мъж Simple Smile да ми е жив и здрав.

# 1 303
  • sofia
току-що поръчах Valentina Oud Assoluto и Fan di Fendi  от https://vmcosmetic.com/. дано да ги потвърдят и се надявам сайта да е читав...и двата  ги поръчвам на сляпо...тази Коледа нещо полудявам Simple Smile)

# 1 304
Valentino Oud assoluto отново е наличен и в Brasty.bg.

Общи условия

Активация на акаунт