Нашите цветя - обща тема 5

• 30 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Честита Нова година, момичета ! Да сме живи, здрави и щастливи, Simple Smile

# 256
Честита Нова Година, момичета!
Бъдете здрави, все така вдъхновявящи и цветни, и срещайте по пътя си само добри хора!

# 257
  • Варна
О, Съни, много си мила Simple Smile, благодаря ти, но в саксия няма да станат такива прекрасни като във вашите красиви градини! Аз съм в Бургас Simple Smile.
Хич не стават, за съжаление. Бях си купила от една жена на пазара преди години, на втората пролет цъфнаха измъчено 2-3 цвята и толкоз. После само листа, а вече и те се изгубиха. Не са за саксия кокичетата, иначе и аз ги обожавам.
Моите мушката и сакъзи са още навън, дори цъфтят чат-пат. За първи път не ги прибирам до януари и като гледам прогнозата поне следващите 10 дни няма да ги мисля.

# 258
Момичета прекрасни, Честита Нова Година и от мен!  
Бъдете живи и здрави! Много любов и топлина, спокойствие и разбирателство ви желая, обичайте и бъдете обичани Two Hearts! И нека дълги години се събираме в тази красива тема!

Коледничето ми почти нацяло разцъфтяло

# 259
  • забравих си мисълта...
Честита Нова Година и от мен, Дами!  Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Пожелавам на всички ви Новата година да е цветна, здравословна, безпроблемна, плодородна и щастлива! Нека има мир, благодат и любов в домовете ви!  Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 260
Не съм прибрала мушкатата, реших , че ще зимуват на о6тъклен балкон.
Днес едното ме изненада. Уж беше ябълковорозово, пък нещо розовото му е малко🙂

# 261
  • Варна
През зимата, когато слънцето е малко цветът се променя. Аз имам розово-оранжево, което в момента цъфти в бонбоненорозово, а имах и червено, което зимно време ставаше цикламено. Червено-бялото сакъзче цъфтеше в чисто червено. Изненади всякакви Simple Smile

# 262
  • Бургас
Момичета,да ви питам детелинката кога се събужда? Нямам търпение.
А кралското мушкато,кога започва да цъфти? Мисля,че е през пролетта и лятото.
До нас гледам има засято в градинка пред блока,нищо му няма. Дали ще изкара зимата? То, при нас е 18-20 градуса тези дни....

Бисе,много е нежно мушкатцето.

# 263
Карзче, аз извадих руковиците на моята четирилистна детелина и ги сложих в хартиен плик.
Аз си набелязах един оксарис и ще дебна да е наличен. Миналата година го изпуснах.
Ето го:

Април ще ги засадя, но пък бучнах луковички на минзухари, нищо , че не им е времето.

# 264
  • Бургас
Моите луковички са си в пръста.Предполагам,че нищо няма да им стане.

Много е нежно това цветенце.

# 265
Натуся, благодаря за предложението, много си мила! Щом е за навън, няма да го мъча - ще си го отбележа в списъка за градинката, която се надявам да имам един ден, все някога Simple Smile

# 266
Честита Нова година! Нека2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣  ни донесе много здраве и много цъфнали китки Flowers Cherry Blossom
И да се похваля с едно цъфнало амарилисче

# 267
  • на острова на мечтите

Да е честита новата година и от мен с този вълшебен дар от моята градина! Зърнах я случайно вчера да наднича срамежливо между избуялите и попарени листа.

# 268
Здравейте и за много години,и аз да се включа сред вас със снимки на моите цветя Heart Eyes
Каланхое

И Цикламата ми

# 269

Общи условия

Активация на акаунт