Лакове за нокти - 146

• 35 302
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Красиво и празнично е на последните страници!
С моята поръчка от Лакодом има развитие, пристигнала е във Франкфурт, сега ще тръпна да видя дали ще има мита и данъци.
Георгиева, на тази прекрасна плочка дори и най-късите нокти са много красиви, независимо от цвета, благородно завиждам Grinning

# 376
Новите ми Пастели:

Скрит текст:

Ау, много хубави, може ли номерата? Simple Smile

# 377
  • В полите на Пирин планина
Новите ми Пастели:

Скрит текст:

Ау, много хубави, може ли номерата? Simple Smile

Ще ги напиша после! Simple Smile

# 378
Един коледен маникюр в червено, Different Dimension Nose So Bright:

https://www.instagram.com/p/CI0agmgjy2b/

# 379
Всички сте много празнични и красиви. Heart Eyes
От мен едно нещо като нищо:

Скрит текст:

Ееей, като се закучи туй ми ти вдъхновение, не ще и не ще да се развихри. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Джаста, много нежно и снежно, какви ги приказваш Simple Smile И с тези камъчета е като ледени капчици.

# 381
Синичкото с елхичката много ми харесва.

# 382
Много съм впечатлена от трайността на Essie върху моите нокти! Миене на съдове без ръкавици, цял ден чистене със силни препарати без ръкавици и за 5 дни се бяха изтрили само връхчетата и разбира се имаше драскотини върху топ лака. Напълно си заслужава всяка стотинка!
Днес Essie be cherry ❤

# 383
  • София
Един коледен маникюр в червено, Different Dimension Nose So Bright:

https://www.instagram.com/p/CI0agmgjy2b/
Разкош, разкош, разкош Heart
Няколко пъти отварях и се любувах Kissing Heart

# 384
Долче, душо, ако правилно съм разбрала, ето ги. Префектът е много стар и няма номер, но съм го виждала още по магазините. А 21-то е номер 57.

# 385
Mного красиви маникюри по последните страници!
Агент, страхотно червено! И какво интересно шишенце Grinning
Честно да си кажа на живо далеч не изглеждаше толкова красив цвета, но определено излезе фотогеничен Simple Smile

А си ги купих заради шишето, преди 2-3 год в темата бях коментирала колко харесвам красиви, изчистени форми на шишетата и бях показала точно тези Бърбърита като естетически идеал Grinning

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 18:30 от Agent Provocateur

# 386
Арабеск, разбрала си ме чудесно Sweat Smile Перфект-а прилича на номер 525- лилаво-златист, труден за описване (явно през 2014 г си имала и него Stuck Out Tongue Winking Eye , нали пусках линк по-назад с ноктите на Ивчето). И лилавкото на 21 имам, явно затова така познат ми изглеждаше Kissing Heart
Скрит текст:
Ето го при мен:

Не знам доколко си личи лилавото в шишенцето, но на 1 не много тънък пласт се вижда Blush
Ще се радвам да покажеш маникюр с него- мисля, че ще ти стои чудесно!

Междудругото, търсейки Перфект 525...забелязах, че имам някои повтарящи се лакове Grinning Joy При това...някои са купувани преди няколко години (когато имах малко лакове) и явно съм си ги подновила миналата година...ха ха Joy
Не е зле човек да си разглежда лаковете от време на време... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:04 от dolce miele

# 387
Ето, изрових снимка Grinning https://www.instagram.com/p/BYsUxnpDjZc/?igshid=h77se7o7s95f
Точно този лак е, тук просто някакъв филтър ми се струва, че съм пльоснала. Grinning И да, цветът трудно се описва.

# 388
Ха ха, да, има някакъв филтър, определено Grinning Но аз си го представям без филтър Grinning
Скрит текст:
Забелязах, че на моето шишенце пише "big brush", но цветът е същият. Бих си взела още една бройка като резерва, ако го видя някъде. Smiling Imp
И реших да се налакирам с 525 директно върху лилавия Флормар:

Снимах със светкавица. Без топ е, че е на дъното вече...

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 00:18 от dolce miele

# 389
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 28:

Общи условия

Активация на акаунт