Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Много беше хубава целувката, но само една ли?  Аз искам още и мисля, че имам право ,толково серии чакаме и накрая само една, съгласете се , че не е честно.
До 25-ия етаж. Blush
Една, ама качествена.

# 316
  • София
Първо - да видим колко от нас ще си сменят аватара. 😆

Второ - ако бях гадже на Керем или Ханде в реала, много щях да ревнувам след тази целувка. Ама тя чок истинска, бе! 🧐

Трето - заслужаваше си чакането. Сега ще си изгледаме сцената три пъти и чакаме фрааааг. Паля свещи за много романтика и целувки в 22 еп. Имаме нужда! ❤

# 317
Супер, класирах се баш за асансьора и каквото там последва. Утре Сем Турция ще е затворил вратата на асансьора да не се вижда какъв разварта цари там...спирам, че развалям хубавия момент.

# 318
Ох ох ох... Серканчооо 😍😍😍 как нежно се прижлижава, леко , едва едва... с толкова много любов я целува оххх

# 319
Факт е, че в лайфа видяхме и Селин и Алптекин...
Какво ли написа Селин на Серкан?

# 320
Дано само не ни засилят 5 епизода  Серкан бесен ,че  Еда е скрила Ферит  и Селин ,
 дано !

# 321
mi_si съжалявам, откраднах го... Айде, облякох се хаха

Хохаха мислим еднакво Joy

# 322
Нее, Налбантова се облече, но се съблече, много жега ми стана и не издържах хахсхсхс

Запопвам с дишането аз 😂😂

# 323
Голям кеф ! Давай Серканчик изяж момата. Сега ти се е паднало. Blue Heart

# 324
Ама Ефе и Селин голееееми интриганти ,бе! Ефе като нищо ще купи акциите и на Ферит, и на Селин! Тая като нищо ще излезе по бял костюм! Въпросът какво ще направят ТЕ!  Ако не им обърнат внимание на интригантите, тоест бързо ги разобличат, за бабата ще са абсолютен екип и ще я кротнат като котка с голямата си любов....Само че с това БЪРЗО сериал не се прави...Мда. Пак ще върнем романтичната драма...

# 325
Пак реклами .....

# 326
Ама целувката се получи ХанКер, а не ЕдаСер. Simple Smile Истинска, естествена.
Пилето с голямо удоволствие написа на Серкан, че Еда е скрила от него, че знае за дадения на Каан договор. Много е възможно да е продала нейните 5% и Бабата да я е назначила да ги управлява. За това продължаваме да я виждаме на сета. С най-голямо удоволствие ще изгледам серията, в която Еда става собственик на 50% от холдинга - умирам си да видя физиономията на Сельодката (както са я кръстили рускините).
Въпреки, че след изневярата на Алптекин и истината за родителите на Еда, мисля на Серкан вече не му пука за холдинга.
АртЛайф си е чисто негов, на Енгин и Пъръл и изобщо не влиза в холдинга.

# 327
  • Кърджали

Сбогуваха се с Али Ерсан Дуру.
Другата седмица ще видим какво ги свърши Ефе на гръгване...

# 328
Туитър е пощурял ... Heart Eyes толкова много целувки и любов не е имало скоро ... Sparkling Heart

# 329
65 Потребители и 195 Гости преглежда(т) тази тема. чакат повторение на финалната сцена и фраг....
Оофф, и колко още ще я повтаряме Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт