Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 926
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Хайде, Налбантова ... сега е времето ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Нее, Налбантова се облече, но се съблече, много жега ми стана и не издържах хахсхсхс

Запопвам с дишането аз 😂😂

# 331
  • Плевен / София
Алекс за теб....

Али да казва на какво е....

# 332
  • София
Серкан обича логиката, тя е водеща в живота му! Не мисля, че ще ни вкарат в такава версия - Серкан ядосан на Еда, че е скрила мръсните номера на Селин! Особено след като самия той се досети, че напразното чакане в ресторанта вероятно е дело на Селин! Да се подведе отново по приказките на приятелката си от детството след всичко случило се в епизод 20 и 21, поне според мен не е много логично! Но какво е намислила Айше Кутлу по въпроса, ще видим следващата събота! Flowers Hibiscus

Сега да се насладим на този много интересен, романтичен и красив епизод! Настроението в темата е на max! Sunglasses

# 333
Серкан може и да жертва фирмата и да направи нова. Екипът ще го последва. Знаем ли какво е в главата на Айшето? Обаче готината снимка с ръкавичките остава за следващата серия.

# 334
А забелязахте ли кадъра преди целувката, Керем се наведе леко към Ханде в следващия момент леко се отдръпна може би монтаж и точно преди целувката сякаш се смееше, каква ли шашкания е казал

# 335
  • София
Систър, като твой бизнес партньор (сериал ще снимаме заедно), като твой БРО и като загрижена съфорумка те моля да се облечеш - хладно е вече, ще настинеш! 💜

# 336
Селин не може да пише за Еда,защото ще разкрие себе си.Чувства се вече в капан и сигурно пише, че напуска и иска да говори с него.

# 337
След като чу ,че Ферит мисли да разкаже всичко на Серкан и ,че  Еда е знаела , Селин може и да не продаде акциите така ,че да си останат 45:45 . Но има и друг вариант - Селин продава на Ефе , а Ферит заради гузна съвест и най-вече заради Джерен да продаде на Серкан .

# 338
И трендовете изчезнаха , и класациите .... всичко след целувката не е такова каквото трябва да бъде Wink

# 339
  • Кърджали
Серкан няма да се подведе по игрите на Селин. Той се усети че онова напразно чакане в ресторанта е по нейна вина. Селин ако е поне малко умна ще се изнесе преди да свърши още повече поразии, защото търпението на Серкан спрямо хората около него е голямо, ама като му прелее става страшно. И Селин го е виждала, защо иска да го виид отблизо не знам..V
Енгин каза веднъж - Вие съберете ли се, няма да има нищо, което да ви раздели. Никаква външна намеса.
Тъй че не вярвам че Серкан и ЕДа ще се дадат на Селин, баба, Ефе или който и да е ...Важното е какво ще стане сега след асаньора - Еда ще се предаде ли и тя или ще вдигне отново стените

# 340
Туитър е пощурял ... Heart Eyes толкова много целувки и любов не е имало скоро ... Sparkling Heart

Целува със затворени очи. А първото навеждане беше си полуотворил устата, готов да целува, вероятно кадър от предходно снимане. После пак се навеждаше към Еда, но със затворена уста.
Не видях усмивка. Даже бая бая съсредоточен ми се вижда. На последните сетови видеа изобщо не гледа в камерата. Знае, че очите ще го издадат.

# 341
  • Плевен / София
А забелязахте ли кадъра преди целувката, Керем се наведе леко към Ханде в следващия момент леко се отдръпна може би монтаж и точно преди целувката сякаш се смееше, каква ли шашкания е казал
Подсмихваше се леко, когато се наведе да я целуне....

# 342
  • In the light side of the Moon!
Сега ще започнат едни разследвания, има ли език няма ли, ако има чий е езика, а другия дали е отговорил и той с език 😂
доближаване и увеличаване на снимки и видеа в близък план, докато не им видим сливиците 😂

# 343
  • Варна
Вай бе. Направо сякаш ток премина през мен с тази целувка.Lips

# 344
  • София
Току-що гледах превод на последния лайф в рекламите. Значи Керем и Ханде казват, че скоро ще снимат фотосесия заедно и това ще е една хубава изненада. Също Керем пита Ханде дали би се снимала в игрален филм с него. И тя казва “разбира се”. Сладури!!! 💜💜💜

Общи условия

Активация на акаунт