🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 863
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 900
И са двете общо 800 кубика, т.е. 2х400, което за нейното телосложение е нормално. По 300 щяха да са съвсем както трябва, ама и 400 не е фрапиращо.

# 901
  • софия
Не знам на Дичо бившата коя е или как се е държал преди.

Бивша му е Диляна Попова. Щеше да стои нелепо до нея, както се е налял и заприличал на тираджия, а не на рокаджия.

Скрит текст:
.
`щото Блатечки е пръв левент. Набеден за някакъв символ и той. Нито преди, нито сега е бил.

# 902
  • София
Малко е тъпо да се обсъждат гърдите на някой, който дори не е демонстрирал нещо такова.

Седмицата е хубава, спокойна, семейна, точно като за преди празниците. Малко нормалност в иначе ненормалната реалност сега. Даже на Манчев гледам не не обръщам внимание с неговите странни коментари и оценки.
За мен до сега Сано и Нели ми харесаха най-много, но не мога да отрека и другите 2 двойки, просто защото се постараха, изглеждат хубави семейства. Интересни ще са ми довечера двойката актриса и половинка (не разбрах каква му е професията на човека), защото не ги познавам, като и възрастната двойка.

И ето, замислила съм да правя сарми с пуешко за коледа.

# 903
Професията на Калоян е шеф готвач,ученик на Манчев.

# 904
  • ВАРНА
CHIEF готвач не е професия!  
 - така почнаха да ги наричат всички  известни тв.готвачи.

Тези, които не са на екрана са  просто;  главeн готвач,  помощник готвач и готвач студена кухня.

# 905
  • София
Chef си е точно професия, т.е. главен готвач, майстор готвач. Има и су-шеф, което е помощник готвач.

Има разлика какъв си в една професионална кухня. И това не е название просто за ТВ.

# 906
  • ВАРНА
Точно от телевизията си тръгна.  
И шеф Петров и шеф Ангелов   в интервю са споделяли че дори най-големият тв. готвач  Гордън Рамзи  е  едно голямо нищо пред който и да е  гл.готвач  в 5 звезден хотел от известните вериги  в големите столици.

Гледам и по НЕШ.Джиографик пътешствията му -  мига на парцали доста често като му представят местните ястия местните готвачи.  

Същата работа са  повечето тв.готвачи.  - с нищо не превъзхождат готвач от големите вериги.

# 907
  • Пловдив
Нашият директор винаги казва, че професията му е учител, а длъжността - директор. Все си мисля, че и при готвачите е така. Професията е готвач, а длъжноста - шеф и т.н... , не съм много наясно с йерархията там.

# 908
  • София

Някой да знае мелодията, която я свири това русото момче, от коя песен е?

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0vR7l14ta5bq7hos7Cpu7hz … ;feature=youtu.be

# 909
CHIEF готвач не е професия!  
 - така почнаха да ги наричат всички  известни тв.готвачи.

Тези, които не са на екрана са  просто;  главeн готвач,  помощник готвач и готвач студена кухня.
Ми и умния телефон не е смартфоУн, ама ти все така си го пишеш!

# 910
Аз не разбирам невзрачна как се асоциира с тази жена, но си мислех колко са ми симпатични всички жени. Без джуки, без цици изливащи се в чиниите, без изкуствени къдри висящи съшити към косите им. И колко топлина и нежност виждам аз. Мисъл за деца, искрено вълнение за представеното от тях. Толкоз човешка група отдавна не помня. Не, че не се е случвало, но много по рядко, от набутващите ни в други вечеринки примати. Много се радвам на такава Черешка.

Абсолютно!

# 911
Само на мен ли Нели и Сано ми идват малко в повече с постоянното държане за ръце дори и като са на масата.

Няма лошо хората да се обичат ама когато е толкова показно ми идва ма
лко в повече и ми е фалшиво 🙄🤔

И на мен ми идва леко в повече!

# 912
  • София
Аз съм ги виждала и веднъж на живо, пак се държаха така, не мисля, че е за пред камерите.

# 913
  • Mediterraneo
Нели и Сано са много сладки, много ги харесвам. Обаче тези умалителнички думички направоооо… То не бяха сърмички, чушчици, месце, подправчица, джинджифлче, та и хорце… Иначе сготвиха изключително добре и не разбирам защо дебелият плешо за втора вечер дава ниски точки на много добро представяне!

Чичо Дичо и Карина са ми леко злобнички и леко неприятни, и заедно, и поотделно ми носят такова усещане. Еко, био, органик, 6 вида ракия, много сме надути. Ама портокалите гръцкиии, от магазина! Вечерята им беше чудесна според мен, заслужиха си 8-те точки от Манчев. Можеше да спестят Ариел с бисквитите и едното от децата- изпълнители, лично мнение.

С ММ сме заедно от 25 години и още се държим за ръце постоянно. Обичаме да усещаме близостта на другия. Сега, ако имаше наврени отгоре ни камери, може би щяхме да сме малко по- обрани.

# 914
Моите фаворити са Нели и Сано, толкова сладки Simple Smile , честно казано според мен шеф Манчев ще даде най много точки на най-възрастните участници , както и всички  останали като най-авторитетни , иначе до сега много ми хареса вечерта на Нели и Сано, както и тази на Дичо и Карина . Някак си вечерта на Наум и Тея не ми допадна, личеше си, че искат да се харесат и да спечелят, а може и просто да са си такива

Общи условия

Активация на акаунт