🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 774
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 195
Напишете пак спойлера,  скрито -покрито, но го напишете , please 🌺

# 196
  • при късмета
Хексе, финалистите са четирима, един печели, това е ясно, но на финала отиват четирима. Simple Smile От четиримата един отпада още в началото - този с най-малък зрителски вот. Поне преди беше така.
Миналата година не беше така. Игра се една игра мъж с/у мъж и жена с/у жена. Към точките от играта прибавят вота на фермерите, защото вече е ясен, миналата година беше непосредствено преди игрите. През това време зрителския вот си върви. След първата битка временно спират гласуването, за да  сметнат вота до тук. Прибавят се и тези точки и отпадат един мъж и една жена. Разликата във вота на Сами и Краси беше минимална и на практика битката реши. Но при жените Веселка имаше 96% от вота, а Маргарита 4, а и битката не си взе. Пак отварят линиите за гласуване докато тече втората игра и се махат номерата на отпадналите, за да не гласуваш за някой отпаднал. Но не пречи това да стане
А възможно ли е
Скрит текст:
Игрите да са заснети наистина, а после монтират и финала с СМС-ите, сигурно - без публика. Не знам, де, само си разсъждавам. И без това не показват кой какъв вот има по време на игрите...

# 197
  • София
Само да помоля отново тези, които ще знаят за тези спойлери да не се издават по никакъв начин тук в темата, особено по време на самите дуели.

Мери, жалко за теб. Явно си изтеглила късата клечка (пак). Нямаш късмет с тази Ферма. Тъпо.
Такива потребители нарочно го правят. И в темата за ИВ също така се появи някакъв потребител регистриран в Бг мама само с една цел, да изпльоска финалния дуел и победителя. Аз тогава се опазих, но много хора не можаха.

# 198
И отново крещяща нетолерантност към новобранците във форума. Какво от това, че жената сега се е регистрирала? Така ли се посрещат новите членове на клуба? Още повече... доколкото видях жената се извини, но мрънкането продължи
А защо  трябва да сме толерантни?

Само да кажа, че аз по вашите критерии съм също новорегистрирана, новобранец или както искате го определяйте. Ама аз преди 15 години бях също част от този форум, модерен и як, даже имах толкова публикации, че нещо там се издигах по стълбицата на " успеха" с рейтинг. Ама явно тук е станало частен форум. Аз от няколко дни се регистрирах, да се забавлявам и да  и се чудя, дали това е чат канал на едни изявени и определени хора. Това преди време го нямаше като политика на форума. Всеки си казваше мнението, ако не нарушава правилата.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 18:36 от Geri3

# 199
  • Другата България
Само да помоля отново тези, които ще знаят за тези спойлери да не се издават по никакъв начин тук в темата, особено по време на самите дуели.

Мери, жалко за теб. Явно си изтеглила късата клечка (пак). Нямаш късмет с тази Ферма. Тъпо.
Такива потребители нарочно го правят. И в темата за ИВ също така се появи някакъв потребител регистриран в Бг мама само с една цел, да изпльоска финалния дуел и победителя. Аз тогава се опазих, но много хора не можаха.
Е, чак пък жалко. Не, защото ми е все тая този сезон, някак никой не ми влезе под кожата.
Ама ме е яд, защото и аз искам да предвиждам сама, въпреки, че то не остана за предвиждане нищо, вече е всеки срещу всеки. Ама съм егасимус и каръка, какво ще кажеш? Joy
Не мисля, че беше нарочно, ама знам ли, девойката беше прясно регистрирана, може да не знае, че трябва да крие, може да искаше да каже какво знае безкористно, щото като гледам повечето искат да знаят и вече знаят финалистите, такива като мен и теб са малко. Ако искаш, да ти пратя ЛС? Тоест, ако не искаш? Joy
След прочетеното обаче допускам и да е сниман вече финала.

# 200
ИзпуснАх спойлера. Ще се мре от любопитство . Някой да ми каже моляяяя.
Мерии в тебе ми е надеждата. Да ми върнеш жеста.

Тая па егати клюкарката!
Цял сезон искА, сега пак!
То ти сигурно го знаеш, ама ако кажеш, ще ти пратя това, което прочетох?
Прати ми моля те. Че се захвана да правя чекане и изпуснах

И аз моля👏🏻🙏🏻

# 201
  • Варна/Лондон
   .

Тя каза,че много добре знаела как да използва красотата си и да манипулира мъжете и че го е направила с Петър,с Даню не.
Хах - ха, тая па, нищо не е казала. Според мен въобще не знае как, щом там дето се беше прицелила, не и се получи, а там дето уж не е влагала манипулация, и се получи. Петър я отсвири на втората седмица, колкото и да му се кокори и да му бута храна в устата, да не говорим що галене отнесе по главата. Човека й каза, че не обичат да му пипат косата, но Даянчето веднъж отприщила женската си манипулация я разнася като пръскачка из лозе. И за капак писмото на Елеонора. Та не знам колко е умела в въртенето на мъже, но това което аз видях е една емоционално нестабилна тинейджърка в тяло на 30 годишна жена.

# 202
  • София
Предпочитам Боби пред Калоян. Циганин, ама няма нищо циганско в него или поне не е видимо за аудиторията за последните три месеца.

Гледах снимки в неговия профил в Инстаграм. Домът му е като корица на списание. Лично аз му симпатизирам.
Къде ги видяхте тези снимки на дома му? Аз му намерих профила и имаше малко снимки и никъде нямаше дома му или поне не се вижда хубаво.
Може ли да сложите линк към тези снимки,тъй като аз нямам ИГ.

Аз пък отдавна знам четиримата финалисти,благодарение на една добричка съфорумка. Flowers Hibiscus
Това,че са дадени двойки дуелисти ,означава,че е разкрит пътя на тези четирима до финала.
Мери ан,няма как спойлерът да е бил за финала.Там играят 4-ма -няма двойки,поетапно отпада по един.
Както и да е,аз чета всичко,но този път съдбата е решила да не видя подсказката.Тъй като ми е безинтересен сезонът,поне финалното развитие да ми е изненада Simple Smile

# 203
  • Другата България
Ще видим в събота.
Според мен звучеше достоверно, дано не е вярно.
Който ми го е поискал, съм го изпратила.
А Джоли най-добре може да каже дали е верен, щото знае и всички досегашни.

# 204
Чудя се как Данчо е кръстил дъщеря си Янка. В това решение селото прозира много очебийно.
Малцина са съвременните родители, които кръщават момиченцата си с име, което завършва на -ка: Янка, Ганка, Пенка...
😯🤐🤯🤫

# 205
  • София
Много пишете еййй...не мога да Ви насмогна и съответно съм изпуснала издънката с двубоите тази седмица. Не искам да ги знам, да ми е малко интересно.
Аз съм сигурна, че Надето ще избере Данчо, иначе ще излезе, че отмъщава на Мара и никак не я добутва до финала така. Чудя се дали Данчо ще избере Петър? Има ли такава вероятност...от лИбоФ да оглупее 😁

# 206
ИзпуснАх спойлера. Ще се мре от любопитство . Някой да ми каже моляяяя.
Мерии в тебе ми е надеждата. Да ми върнеш жеста.
Мери, прати ми спойлери на ЛС, плииз!

# 207
Еееех, как съм изтървала.
Моля, моля ви изпратете и на мен ЛС.
Обещавам няма да коментирам!

# 208
Моля и аз за спойлера! Няма да коментирам, гроб съм Simple Smile

# 209
  • София
Пуснете го тоя спойлер в двоен, троен спойлер, че темата ще се изпише в молби за него 😁

Общи условия

Активация на акаунт