🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 632
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 785
  • earth
Когато видя такива бивши професионални спротисти, които пушат се чудя:
- Те след като са спряли със спорта -  на дърти години, ли са почнали? (колко трабва да си глупав)
- Или докато са спортували са си пафкали? (пак колко трябва да си глупав)

# 1 786
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."
И аз не харесвам Боби, но откакто сподели етноса си съм сигурна, че той ще спечели.

Коя е Велислава, която Калоян спомена? Преди не съм я чувала.

Петър не може да губи с достойнство.

Значи ако не беше споделил че е циганин,  Петър щеше да го победи на дуела?Какво общо има това?Човека сам си играе дуелите.Това че е циганин,  нито помага нито пречи.

# 1 787
  • Вестерос
Oт на Мирон излъченото разбирам, че дуелите на финала са заснети и на живо ще е гласуването само.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 00:37 от Tiffany А

# 1 788
На мен държанието на Ванче ми напомня на Роуз от "Двама мъже и половина" Grinning гони Петър, той бяга, тя пак го обича Joy точно Роуз и Чарли Grinning

# 1 789
  • earth
Това че е циганин,  нито помага нито пречи.

Имали вродена хитрост казват.

Биолозите в България да се съсредоточат върху изолирането на циганския ген за хитрост Simple Smile

# 1 790
Тиф,
Скрит текст:
то тук се появи такава информация от първа ръка уж, ама много хора рѝпнаха, че било невъзможно. Според мен си е съвсем възможно.

# 1 791
Аз пак да питам, въпреки, че преди казахте, че е невъзможно:
Финала може ли да е на запис? И вече да се знае кой печели?

# 1 792
  • София
Е, гласуването със сигурност не е на запис. Другото може и да е.

# 1 793
Боби хич не иска да е с Калоян на финал,ама циганина си е циганин.

# 1 794
Петър загуби.
Не трябваше да слуша тези тримата, това му загуби битката.
Аз започвам да наблюдавам Калоян.
Притеснена съм за него.

Да,  да.Точно публиката му загуби дуела на Пешо.Без публика направо щеше да отнесе Боби:)

# 1 795
  • SF
Да, Боби пусна Калоян на Стоян да го отстрани преди финала и си запази момичетата.
Много популистки говори този Боби! Понеже си машина и не ти трябват точки, вземи този първи дуелист!

# 1 796
Играе си добре играта Боби. Защо да няма две жени на финал, като те принципно са по-лесни противници. И защо да не опита да отстрани този, когото смята за силна конкуренция - и в игрите, и във вота - евентуално?
Всеки си гледа интереса.

# 1 797
  • София
Гледах Данчо в Преди обед, ужасно интервю и водещите не го оставяха да се изкаже, но не му се издразниха на лъжите. А той ме разби като им се скара, че му казвали Данчо, той бил Дани Белев. 😂
Данчо е най-разпространено съкращение на Йордан и вътре му казваха така. Закъсня с исканията, вече е известен така, ако е искал друго, да го беше наложил още от началото. Данчо е сто пъти по-добре от Даньо Богатия.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 00:49 от Niya-

# 1 798
  • при късмета
Калоян и Надка нали не са вътре за парите, защо е това напъване тогава?

На Надка може пак да ѝ се наложи да търси още по-малко населено място и да се мести. До сега може и да е заблуждавала хората колко е добра и тормозена, говорейки с/у бившия, който нито някой го познава, нито може да се защити, но вече я опознаха и хората около нея. До сега твърдеше, че е избягала от лошите градски хора, които не са човечни и само за пари мислят, а сега, като никой не ѝ вярва, че е вътре за парите, не знам какво ще прави. Joy Май не тя е избягала от хората, както твърдеше в началото, а хората с които е имала контакти са я изолирали

Боби и на мен не ми хареса, че пробута жените. Но е напълно разбираемо, той никога не е крил, че за парите е вътре. Няма по-логичен избор в такъв случай. Първата битка ще му е по-трудна, защото ще е с/у мъж, вероятно Калоян. Има предимство откъм физическа сила, така че вероятно ще я вземе. Освен това и мисли над игрите, реагира бързо на променящи се обстоятелства, пъргав е и съобразителен. Жената в последната игра няма да му е проблем. Всичко зависи от първата, мъжката битка и от игрите

# 1 799
И супер таткото...хубаво е, но на моменти ми идва в повече.
Мисля, че не се бъркам...ама нали Калоян изреди един куп "суперлативи" по Стоян, а последния вече ще му е приятел навън.
Не случайно Калоян нито веднъж не съм чула да казва на Стоян, че ще му е приятел... Тази дума за него е свещенна и запазена за Петър

За разлика от това пък много пъти чухме :Стояне,  теб не те харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт