🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 622
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Другата България
Приемай каквото искаш и не приемай отново каквото искаш.
Това мен изобщо не ме вълнува, кой какво приел и от какво се почувствал обиден или засегнат.
Не е приятно да се пишат неверни неща, които да се представят като правила на предаването, само защото някой от нас ги предполага.
Не казвам нищо друго.
Въпросът е от колко време го правят и дали още го правят? Ся, ако са залитнали в някаква ситуация, което е малко възможно, но не невъзможно, може Боби да е ок, че са спрели. Явно си ги обича, каквото и да са направили. Всъщност те не ме интересуват, надявам се Боби да е различен.
То това е мафия. Не може да ти скимне и да се откажеш.
Е как се оставя такъв доходен бизнес?
Може да го "завещаеш" или продадеш на някого, ама така да го оставиш....а дано, ама надали.
И да станеш предприемач. Joy

# 2 251
Това с каква цел се казва за Боби, защото той е пълнолетен и има свое семейство? Нужно ли е да носи отговорност за родители, които са зрели хора и очевидно имат свой собствен живот?

Когато тръбиш нон-стоп в национален ефир, колко велики родители са майката-просякиня и бащата-дон на мафията просяци, това Е отговорност. Означава, че одобрява, поощрява и издига на пиадестал ПРЕСТЪПНИЦИ.
Нямаше да носи отговорност в случай, че се разграничи! Което той не само не направи, а дори напротив - дава ги като пример за добри родители.

Както се казва, хубава работа, ама...

# 2 252
И аз изгледах клипчето с просяците в Швеция. Ми то Боби същият артист, като баща си. Много прилика откривам, не само физически в муцуната. Ами и интонацията, такива спокойни, все на майтап си те сапуниисват..
 Нека повече хора да са видяли, всъщност какво възпитание и какви семейни ценности е получил от така прехвалените си родители и големите си приказки за нищета, този Гаврош с маска.

# 2 253
  • London
Някой го е плеснал видеото и на стената на Боби във фейсбук....

Аз съм изпуснала къде хвали родителите. Помня, че живееше сам с майка си или баба си и нямал пари да яде някъде като пътувал с влака, учел някъде май в друго населено място. Останах с впечатление за тежко детство, но той Боби вече не е дете. Те родителите ако са поели нанякъде като пътищата им са се разделили Боби каква вина има? Очевидно, че той живее в БГ, работи в БГ.... строи доколкото знаем, не проси?

# 2 254
  • София
А, да гласувам, що за глупости? В анкетата исках ама не стана. Иначе ми е все тая кой ще победи. Че и да платя на И и А 1.20? Няма да стане. 😄

Ми, донякъде го разбирам, черни, бели - родители са му. Знаете там как се подкрепят. Лоши, добри, обича ги. Не можем да го съдим. В крайна сметка той излиза и казва, че обича баща си и майка си. Повече от половината гледащи няма да разберат кои са те. И в главите им ще остане "обичайте семействата си". Реално не казва нищо лошо, реално не може и да промени нищо. И явно е избрал да приеме това, което са.

# 2 255
  • SF
Дана ще се окаже много ниска топка. Калоян сигурно й е обещал 5000 лева и сега гледай та виж. Expressionless

Да, точно така е станало. Калоян може и сам да си пусне клипа, без да дава 5000.
А във Фейсбук кой ще вземе 5000 лева за пускането на клипа! Simple Smile

# 2 256
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 84 (11.12.2020)

# 2 257
  • SF
Въпросът е от колко време го правят и дали още го правят? Ся, ако са залитнали в някаква ситуация, което е малко възможно, но не невъзможно, може Боби да е ок, че са спрели. Явно си ги обича, каквото и да са направили. Всъщност те не ме интересуват, надявам се Боби да е различен.

Да, да, спрели са вече и сега са учителка и фармацевт. Simple Smile

# 2 258
И аз изгледах клипчето с просяците в Швеция. Ми то Боби същият артист, като баща си. Много прилика откривам, не само физически в муцуната. Ами и интонацията, такива спокойни, все на майтап си те сапуниисват..
 Нека повече хора да са видяли, всъщност какво възпитание и какви семейни ценности е получил от така прехвалените си родители и големите си приказки за нищета, този Гаврош с маска.
Пълно е във Фейсбук със съетносници, леле каква дума измислих, които са за БобиТО... Ще има, както някой вече писа, яко купуване на ваучери у махалата, че и не само.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 00:01 от Nnaassyyttaa

# 2 259
  • Другата България
Аз си мисля, че ако Боби, в момента, в който избра да се изправи /образно/ пред останалите и да си признае, че е циганин, беше разказал И за родителите си - кои са и с какво се занимават, че са заминали да просят от бедност или нещо такова /измислям си в момента/, но да го беше разказал, споделил, то сега нагласите нямаше да са такива. Тогава той наблегна на това, че е влязъл да покаже, че не всички цигани са лоши, крадци, мизерници и т.н., като дадЕ личен пример.
Е, показа именно това, което твърдеше, че не иска да покаже.
Говореше едно пред хората вътре и зрителите, а то истината съвсем различна се оказа.
Накара ни да му съчувстваме за бедния живот, единия чифт обувки, мизерния живот като ученик, това, че нямал пари за закуска......което може и да е било така, но сега ще му повярва ли някой?
След като се изцепи, че с парите иска да заведе бедните си родители на екскурзия?
Ще кажа като Дана - лицемерие, да не кажа лъжа. Фарс, поза, театър.
Просто си личеше, че има нещо, че не е истински, че е много измислен образ, толкова идеален и лъскав, че чак като нереален беше.
Е, оказа се съвсем реален представител на етноса.
Което не омаловажава това, че три месеца работи и наистина се раздаде вътре във фермата.
Ама само заради това едни 100к.......

# 2 260
А, да гласувам, що за глупости? В анкетата исках ама не стана. Иначе ми е все тая кой ще победи. Че и да платя на И и А 1.20? Няма да стане. 😄

Ми, донякъде го разбирам, черни, бели - родители са му. Знаете там как се подкрепят. Лоши, добри, обича ги. Не можем да го съдим. В крайна сметка той излиза и казва, че обича баща си и майка си. Повече от половината гледащи няма да разберат кои са те. И в главите им ще остане "обичайте семействата си". Реално не казва нищо лошо, реално не може и да промени нищо. И явно е избрал да приеме това, което са.

Така го браниш все едно си готова и 10x1.20 да дадеш.Wink

То и аз го разбирам, но можеше и без лъжите за бедните отрудени хора, не ходили на почивка. Човек и като послъгва е хубаво да се придържа към реалността. Сега с интернет всичко излиза наяве. Да, хитро изигра картите Боби, а Дани Белев може само да се учи. Има достатъчно доверчиви които все още гласуват и точно към тях са словата на този усмихнат ушко.
Екскурзията може да е до Стокхолм.

# 2 261
# 2 262
  • London
1 милиън се мъдри отзад. Ох.... няма хубава осанка и излъчване таткото. Боби все още има време да напише нещо във фейсбук и да излезе от ситуация, има го видеото на стената му....

Иначе си мисля, че ако това видео са го видели Иван и Андрей няма да допуснат Боби изобщо да спечели без значение зрителски вот, игри и тн. Няма да се оставят после да ги подиграват постфактум със снимки на татенцето.....

# 2 263
  • Другата България
Пълно е във Фейсбук със съетносници, леле каква сума измислих, които са за БобиТО... Ще има, както някой вече писа, яко купуване на ваучери у махалата, че и не само.
Аз писах.
Сигурна съм в това.
Това си е очаквано, баща му може да си го позволи.
Да не говорим, че "подопечните му" както видяхме са от цяла България.
Няма да гласува само Летница.
Именно заради това смятам, че е това правило /новото/, за гласуването на всички фермери, от 6-те сезона.
Подчертавам, че предполагам.
Боби ще спечели зрителския вот, като нищо и битките - или някои от тях.
Надеждата да не е победител е именно вота на фермерите.

# 2 264
Никога не съм съдила за хората според етническата им принадлежност. Все още не съм срещала читав човек от ромски произход, което не означава че няма, просто нямам много досег с представители на етноса. Вярвам твърдо обаче във влиянието на средата, в която едно дете расте. Точно тя оформя в най-голяма степен личността. Колкото и бял и добър да се изписва Борислав, корените вече са ясни и отново нямам предвид етническата принадлежност. Да, той не е избирал родителите си, но неминуемо те са повлияли на ценностната му система.
Имам и теория за строителния бизнес, но понеже не се позовава на факти, ще я спестя.

Общи условия

Активация на акаунт