Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте ми шампоан или нещо за косопад .
По принцип съм доволна от Здраве . Но искам да пробвам и нещо друго.
Милва с хинин или Дюкре за косопад

# 106
Ох, моя грешка. Сега видях. Извинявам се. Въпросът е към Бакарди, тя е написала че се бели? Същото ли е използвала? А кремът какъв е?
С ампулите нямах проблем, когато комбинирах серум с крем се появиха и беленето и т.н. кир ефект.
Bobchita, колко време ползва ампулите?
Ето я цялата серия

Първо използвах капсули + крем. Кожата ми се поизсуши, но беленето се появи след като ми свършиха ампулите и започнах да слагам серум под крема. Това с теорията за излющването е някакво мое умозаключение, не твърдя, че е така, може просто на моята кожа да се отразява така тази комбинацията. Капсулите за мен са по-добрият и ефективен избор.

# 107
От серията с вит. С ползвам серума и съм много доволна. Най-често го ползвам самостоятелно, така че не мога да кажа дали с друг продукт прави кир ефект. За мен е добър продукт, озарява кожата и я прави по-свежа. За сметка на това пък изобщо не харесах капсулите с вит. С - гадно силиконово мазни и никакъв обозрим ефект. С мазна кожа съм.

# 108
Аз се лющя от серумът с витамин Ц, но моят е на Велнеа. Даже питах момичетата тук дали и при тях се наблюдава. Лющя се от него и като го нанасям самостоятелно, и с крем. Моята теория беше същата - че кожата изравнява тена чрез излющване на старата кожа. Обаче не го изтърпях това, както и гадното пресушаване, което ми предизвикваше и го спрях.

# 109
Аз се лющя от серумът с витамин Ц, но моят е на Велнеа. Даже питах момичетата тук дали и при тях се наблюдава. Лющя се от него и като го нанасям самостоятелно, и с крем. Моята теория беше същата - че кожата изравнява тена чрез излющване на старата кожа. Обаче не го изтърпях това, както и гадното пресушаване, което ми предизвикваше и го спрях.
Аз в момента ползвам серума с вит. С на Велнея.
Но го ползвам само от няколко дни.
Вечер след него слагам по-мазен крем ,а сутрин слагам след него дневен крем с хиалурон и слънцезащитна на Авен 50 фактор.
За сега не ми се лющи кожата.
След колко време се наблюдава лющенето?

# 110
Бързо стана при мен, още след второто нанасяне и то най-силно в участъците, в които кожата ми по принцип е по-суха. Изключвам алергична реакция, защото нямаше зачервяване, сърбеж, или друго, което да ме доведе до тази мисъл. Аз го ползвах само вечер.

# 111
  • Пловдив
Аз нищо не.слагам друго преди/след серума. На Велнея сега ползвам.
Доволна съм.

# 112
Точно като при Стрина Калина се случиха и при мен нещата. Кожата ми е по-скоро суха и вероятно затова ми пасват ампулите, че са по-мазнички. На Велнеа серума бях взела след многото положителни коментари за него и си чака реда, но явно с по-подхранващ крем трябва да комбинирам. Гледах, че в Лили се предлагат продукти на Фармона, но не съм имала скоро път натам да видя дали има крема за избелване с кехлибар. Иска ми се да го пробвам и него, четох добри отзиви.

# 113
Аз не съм доволна от здраве и общо взето всички шампоани, които съм пробвала само измиват косата, не съм виждала нещо по- различно да правят с нея. За косопад ми помогнаха ампули, не бяха някакви скъпи по 3лв и едната  я използвах 2 пъти, след 3-4 ампули спря косопада, и не просто косопад, а косопада след раждане.
Купувах си ги от тук- https://zachoveka.com/hair/terapii/profi-hair-ampoules
Но физическият им магазин е до нас, едва ли бих поръчала онлайн, вижда ми се безсмислено да плащам доставки.
Всъщност от един шампоан съм била наистина изненадана приятно и това е на Шаума, но не от нашите дрогерии, а от магазин за немски препарати, беше 5лв, но консистенцията му беше много гъста, много икономичен и правеше косата много мека и обемна.

# 114
  • Варна
Скрит текст:

Loreal Unbelieva Brow е дълготраен гел за вежди.
Нанесен върху веждите не се размазва и отимива при търкане с вода. Спокойно ми издържа около 2дни.

Виж, при миене на лицето със сапун, някакъв измиващ гел  се отмива, пада и с тампон мижерална вода.
Ако не си пипате веждите е прекрасен, а четката е достатъчна тънка да се попълнят тънки вежди.

# 115
А, момичета, по въпросът за беленето и изсушаването, след това слагате ли подхранващ крем за хидратиране? И какъв?

# 116
Аз не съм доволна от здраве и общо взето всички шампоани, които съм пробвала само измиват косата, не съм виждала нещо по- различно да правят с нея. За косопад ми помогнаха ампули, не бяха някакви скъпи по 3лв и едната  я използвах 2 пъти, след 3-4 ампули спря косопада, и не просто косопад, а косопада след раждане.
Купувах си ги от тук- https://zachoveka.com/hair/terapii/profi-hair-ampoules
Но физическият им магазин е до нас, едва ли бих поръчала онлайн, вижда ми се безсмислено да плащам доставки.
Всъщност от един шампоан съм била наистина изненадана приятно и това е на Шаума, но не от нашите дрогерии, а от магазин за немски препарати, беше 5лв, но консистенцията му беше много гъста, много икономичен и правеше косата много мека и обемна.
А коя точно е ампулата първата - за тежък косопад ли ? И как една ампула за два пъти . Моята коса е дълга и гъста .

# 117
  • София
Едно време си взимах на Виши ампулите. В началото се засили много косопада и после спря... Но пък мазането с тия нещица продължи не по-малк от 3 месеца.

# 118
  • Чукарландия
Vicky_P, какъв колд крем ползваш за лицето? От кой си доволна?

# 119
  • Бургас
Аз от дрогерията харесвам продуктите на Биотен, кремовете им за лице и околоочните са супер, както и колагеновия им серум.Сега не ползвам нищо тяхно, но са хубави нещата им.Мицеларната вода на Микса също е доста добра.И най- любимият ми молив за вежди съм писала и преди е на Есенс, не го заменям за друг!

Общи условия

Активация на акаунт