Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Допълвам се към предния ми отговор - използвам и пяната за бръснене на Balea.

Мога да кажа, ле Mixa е единствената марка от ниския клас, която не ме е разочаровала с нито един продукт, използвала съм почти всичко.

# 91
Vicky_P, нормална по-скоро. В никакъв случай не е мазна, лесно се дехидратира и е много чувствителна.

# 92
Да, благодаря за отговорът ти. Значи продукта не е за мен. 🤗🌼

# 93
От мицеларните води най ми допада на  Nivea.

# 94
Като заговорихте за Балеа, има ли ползващи серума с витамин С? Тази зима реших да ползвам продукти за избелване и в момента съм с тази серия - серума и крема. Нанасям ги вечер, а на сутринта кожата на лицето ми се бели направо на люспи. Чудя се дали пък не е това идеята - чрез излющване да се намали пигментацията Thinking? Освен това и след нанасянето им един след друг се получава такъв "кир" ефект Rolling Eyes . Преди серума слагах под кремчето ампулите от същата серия и нямаше такова нещо, но като че ли виждам полза и мисля да продължа засега.
Само ампулите ползвам в момента,не ми се е лющило лицето .Имах мелазма по челото,беше ужасна и следродилна.Ако нещо щеше да се бели щеше да е тя,но изчезна напълно .Кир ефект също нямам.

# 95
Лумене СС  крема е страхотен , но и този на Missa го харесвам  заради слънцезащитният фактор . Лятото по едно време ги смесвах  двата за да ми се получи по- естествено покритие  иначе есента този на Missa се държеше мното добре за разлика от този на Лумине  ,който  ми подчерваваше сухите участъци  не по- най- благоприятният начин особено. Но пък този сезон си размениха местата   , но забелязах  че поне при мен Миша изглежда по- добре  и седи по- естествено ако сложа 1-2 капки от серума с колаген на марката на Лили , но предполагам ,че с всеки би свършило работа . Вярно , не е толкова покривен, но за мен това е повече плюс от колкото минус и  кожата изглежда по " сочна ,, .
За зимата двете нови неочаквано добри попадения за мен са :
A'PIEU NONCO tea tree toner и  Neutrogena Refreshingly Clrar  oil-free moisturiser whith pink grapefruit & vit C
Кожата ми е проблемна смесена към суха  не очаквах тонера да е  толкова ефективен и да не ми преизсушава кожата , но от както го ползвам ми се струва , че лицето ми е по- чисто , пъпчиците минават по- бързо и порите по-малки .  Хидратиращият крем също си мислех , че няма да ми допадне толкова , но ме изненада колко добре се сработва с  други неща които ползвам . Сега е намален в Лили  мисля , че беше около 10 лв , но е добре да се има предвид , че миризмата  му е доста силна .

# 96
С ампулите нямах проблем, когато комбинирах серум с крем се появиха и беленето и т.н. кир ефект.
Bobchita, колко време ползва ампулите?

# 97
Аз съм хвалила сто пъти бб на Миша,но къшънът е още по-добър.От няколко дни го нося ,страхотен финиш,без пудра,само с руж.Много слабо,почти не трансферира,не се набива и е много естествен .Имам още един неотворен бб ,ще го измажа,но си оставам на къшън после,поне до лятото,там ще го мисля вече.
Bacardi,доста време вече,над месец.През вечер горе долу се мажа.

# 98
Скрит текст:
fsyyy , аз имам кристалите с арган, тези сините с лелено семе и едни оранжеви със серамиди.
Аргановите кристали са най-добри от всичките. И сините действат добре, но с арагново масло са по-хубави. Обаче на тези, които си показала, пише масло от арган и гроздови семки, моите са само с масло от арган, без гроздови семки.
А аромата на кристалите задържа ли се?

# 99
Сигурно ще продължа с ампулите и ще махна серума. Аз използвах от тях само една опаковка, слагах всяка вечер и видях разлика в петънцата.

# 100
Бобчита, по повод за избелването чрез лющене, за коя серия на Балея с вит. С говорите? Може ли линк или снимка?

# 101

Но аз не съм се лющила,а и следродилните петна понякога се махат сами,не знам дали вит С помогна.При моя приятелка нищо не подейства,има леки.При мен се махнаха постепенно,може би и слънцезащитата помогна.А вит С си ползвам от доста време зимата,доста освежава тена.

# 102
Ох, моя грешка. Сега видях. Извинявам се. Въпросът е към Бакарди, тя е написала че се бели? Същото ли е използвала? А кремът какъв е?
С ампулите нямах проблем, когато комбинирах серум с крем се появиха и беленето и т.н. кир ефект.
Bobchita, колко време ползва ампулите?

# 103
Препоръчайте ми шампоан или нещо за косопад .
По принцип съм доволна от Здраве . Но искам да пробвам и нещо друго.

# 104
  • Пловдив
Скрит текст:
fsyyy , аз имам кристалите с арган, тези сините с лелено семе и едни оранжеви със серамиди.
Аргановите кристали са най-добри от всичките. И сините действат добре, но с арагново масло са по-хубави. Обаче на тези, които си показала, пише масло от арган и гроздови семки, моите са само с масло от арган, без гроздови семки.
А аромата на кристалите задържа ли се?
За това не съм обърнала внимание.По-скоро не. А и те са с лек аромат тези кристали.

Общи условия

Активация на акаунт