Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
За СС крема на Lumene отново ще кажа, че много ми харесва! +1 и от мен за него. Смело мога да кажа, че всичко, което съм използвала до сега от Lumene - кремове за лице, околоочен, СС крем са ми станали любими.

От Balea използвам само крем за ръце, крем за крака, сините ампули за лице, соли за краката и сапуни за ръце. Имам и крема за коса с манго - също е много добър. Маската им с овесено мляко за коса изролзвам като pre-wash и тя е доста добра, а за цена от 3лв. си е направо супер! Доста по-добра е от маската на Gliss за накъсани крайща. Вече гледам състава на продуктите и предпочитам на дам 20лв. за крем за лице, отколкото 10, но да знам, че няма да затормозя кожата си.

За Victoria beauty - само сините кристали не съм използвала. Другите два са супер! Особено за боядисана коса (на майка ми) и двата дават добър резултат.

Мицеларни води - според мен двуфазната на Garnier и мицеларните води на Mixa са много добри, а също и бюджетни. Около 6-7 лв. могат да се намерят големи опаковки от 400мл. Къде ли не съм чела, че еталон за мицеларна вода е Bioderma Sensibio - не съм я пробвала. За нейне бюджетна версия казват, че е розовата на Garnier (не тази с розова вода, а стандартната с розова капачка) - и нея не съм пробвала. Карам на сигурно с двуфазната с жълта капачка и това е.

Маската, която сте постнали на Himalaya е много добра. Бях позабравила техните маски, но си струват. По-добри са от доста по-скъпи и почистват кожата идеално.

# 76
Наплясках СС Луменето. Много лек, деликатен, кожата си усещам кадифена. Ще видим кога ще лъсна, не съм финиширала с пудра. Идеално покривен е за моментното състояние на кожата ми - без пъпки и белези.

# 77
Хм, ще я търся тогава и аз тази маска на Хималая, ще я ползвам за носа предимно, че от лентичките не съм очарована нещо.
Аз съм доволна и от някои продукти на Алверде, като ампулите например. Запознати ли сте колко често могат да се ползват?

# 78
Аз от розовата капачка на Гарние не съм доволна изобщо. Биодерма си е Биодерма, не мисля че на Гарние изобщо се доближават до техните.

# 79
Poppyflower, със суха кожа ли си? Може ли да споделиш някаква рутина с продуктите на балеа уреа, които използваш. Мнооого ще съм  благодарна.

# 80
Poppyflower, със суха кожа ли си? Може ли да споделиш някаква рутина с продуктите на балеа уреа, които използваш. Мнооого ще съм  благодарна.
Със суха кожа съм. Особено на лицето. Ползвам дневния крем с урея (преди имаше и нощен, но не съм го виждала скоро), като се мажа поне сутрин и вечер с него. Сега ползвам и еликсир на Flora is за суха кожа . Слагам първо еликсир, изчаквам поне 10 мин и слагам крема.
Ползвам и крем Dexeryl (от аптеката), ако през деня ми опъва много, слагам на обяд.
За тяло редувам по една опаковка от балсамите с урея, единия с 5%, другия с 15%.
За тяло и коса пак ползвам предимно техния продукт с урея, както и крема им за ръце. И навън задължително с колд крем.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 17:56 от Poppyflower

# 81
Благодаря ти, аз също съм със суха кожа, като най- зле е положението на челото ми, там няма оправия. От скоро се старая да полагам грижи, а финансите са ограничени. На Балеа си купих няколко неща да пробвам, околоочния е много хубав, ползвам го и за челото. Взех си един измивен гел за лице пак на Балеа, просто отвратителен, изсуши ми кожата до такава степен, че ако почукаш на нея някой ще ти отвори. Изсуши и кожата на ММ, който е с мазна кожа, не знам защо толкова го хвалеха в темата за празни опаковки.

# 82
Ами пробвай, поне наистина не са скъпи. Този крем Dexeryl също е около 10лв за 250мл и лично на мен много ми помага. Забравих да пиша, че ползвам и околоочния им, както и този на Ziaja с магданоз.

# 83
+1 за DEXERYL страхотен крем е. Има 3 вида разфасовки- 50мл, 250мл и 500мл с помпа. Най-малката опаковка е около 5лв. Като цена и качество не съм открила по-добър продукт.

# 84
За сините кристали, видях това мнение в сайта на Лили, и затова реших да ги търся.
Цитат
Уникален продукт , за съжаление само в такава разфасовка . Иначе каквото и да кажа ще е малко . След употребата на тези кристали , чувствам косата си жива , някак си я усещам много чиста и същевременно мека . Сресвам я без проблем и нямам проблем със наелектризирането . Горещо препоръчвам да ги пробвате .

А тази Маска за изсветляване на тена с отлепване 4.35лв. За всякакъв тип кожа, пробвали ли сте я?
Ефективна комбинация с екстракт от портокал, който изсветлява кожата по естествен начин и пчелен мед за успокояване и овлажняване.

За тази с бадем и краставица, в сайта намирам опаковка с по-различни надписи:

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 16:34 от fsyyy

# 85
За почистване на порите на носа и аз ползвам лепенки, сега тези на Purederm показани няколко страници напред. Не знам защо, но такива peel-off маски освен мъхчето на лицето, нищо друго не махат, за малко и без вежда да остана, добре че навреме се усетих да я почистя 😀
На Хималая съм ползвала тази маска и не ми хареса, рядко хвърлям пълен продукт, може пък да е била развалена, знам ли:

# 86
Все ще ви споделям за един пилинг и все забравям. Grinning

Скрит текст:

Dr. Knopka brightening face peeling. Ползвам го като изчистя грима, подсуша и вляза да се къпя, нанасям го и докато се сапунисвам за 10-ина минунки го оставям и измивам. После кожата ми е толкова гладка, по-бързо ми заздравяват пъпчиците и съм мноого доволна. Хич не изсушава и не дразни при мен.

# 87
В стара тема беше много похвален много подобен пилинг на Конопка, но с люта чушка. Когато го търсих в Лили, видях само този последния, не знам с какво е. А изсветлява ли петна и уеднаквява ли тена?

# 88
fsyyy, не мога да кажа за изсветляване има ли ефект. Има екстракти от краставица, червена боровинка, АHA и BHA киселини.

# 89
Все ще ви споделям за един пилинг и все забравям. Grinning

Скрит текст:

Dr. Knopka brightening face peeling. Ползвам го като изчистя грима, подсуша и вляза да се къпя, нанасям го и докато се сапунисвам за 10-ина минунки го оставям и измивам. После кожата ми е толкова гладка, по-бързо ми заздравяват пъпчиците и съм мноого доволна. Хич не изсушава и не дразни при мен.
кожата ти суха ли е?

Общи условия

Активация на акаунт