Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 504
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Deutschland
Момичета някоя от вас има ли Деми мат Rouge Lala, 060 номер е, да ми каже дали цвета е същия или снимката, която видях е фотошопната

# 391
Аз го имам.
Цветът е класическо червено с малинов подтон. Прави зъбите по-бели.

# 392
И друг път са питали в темата за този къшън на Нивеа. Не си харчете парите. Всички мнения бяха негативни. За тези пари и още малко отгоре можете да си купите къшън на Миша. А доколкото разбрах това било нещо извънземно добро. Така че може да се насочите към него.
Този къшън на Миша само в Нотино ли може да се намери?

# 393
Не знам душа. По скоро по корейските сайтове тук у нас, но си има надценка.
Знам че ползващите го си правят някакви големи общи поръчки директно от Корея и са супер доволни.
Аз лично не съм го ползвала, но ми е в списъка за когато ми свърши наличното.
Виж в темата за корейска козметика, или пусни в търсачката тук в БГ мама "Миша къшън" . Сигурна съм че ще ти излезне доста за четене.

# 394
И друг път са питали в темата за този къшън на Нивеа. Не си харчете парите. Всички мнения бяха негативни. За тези пари и още малко отгоре можете да си купите къшън на Миша. А доколкото разбрах това било нещо извънземно добро. Така че може да се насочите към него.
Този къшън на Миша само в Нотино ли може да се намери?
Нотино и Кокос бг,и наистина е топ,аз съм много доволна.

# 395
Къшънът на Миша се продава и в makeup.bg, но свършва светкавично бързо. Даже там е и по-евтин отколкото в Кокос. Може да пуснете имейл за известяване, когато го заредят отново.

# 396
А как си уцелвате цвета онлайн? Аз например смесвам 23 и 25 от Бб крема, за да си напасна да не е нито много жълто, нито много сиво. Кой номер би следвало да ми е къшъна?

# 397
Много Ви благодаря, момичета! Спестихте ми паричките Blush сега ще се насоча към друго, може би на Миша.

# 398
Много Ви благодаря, момичета! Спестихте ми паричките Blush сега ще се насоча към друго, може би на Миша.
И мен ме насочихте, хаха. Между другото в Нотино номер 21 е намален на 22 и нещо. Аз съм много светла, мисля че ще ми пасне. Благодарение на вас за пореден път разбирам за продукт, за който иначе няма от къде да разбера. Страхотни сте!

# 399
И аз да попитам за Demi matt 040, като на някоя от тези снимки ли стои?
Искам по нюдово, а на втората снимка не изглежда такова.
Скрит текст:

А 090?
Скрит текст:
Ето и друга снимка (от интернет) на 060
Скрит текст:

# 400
А как си уцелвате цвета онлайн? Аз например смесвам 23 и 25 от Бб крема, за да си напасна да не е нито много жълто, нито много сиво. Кой номер би следвало да ми е къшъна?
23 бб крем ползвам и 23 къшън поръчах,къшънът е по-бежово жълт,пасва ми идеално.

# 401
Много зависи от пигментацията и цвета на устните и кожата ти, както и от подтона ти.
И друг път съм казвала, че червила седящи по един начин на човек, могат да седят по коренно различен начин на друг.
Също така имайте си едно на ум при снимките и видеоклиповете на които се показват цветовете. Цветовете варират спрямо снимачната техника, а при видеата се използва много допълнителна, изкуствена светлина и всичко изглежда по-светло и ярко.
От тези червила аз имам номер 100
Скрит текст:
Ами на моите устни седи по-розовеещо и тъмно.

# 402
Момичета ,препоръчайте ми моля ви ,матиращ тоник за лице и по-бюджетен вариант и по-скъп.
И какво ще кажете за тези тоници?
Вършат ли някаква работа и има ли смисъл да си купувам?
Не знам дали би ви свършил работа  , но  съм много доволна от този на nonco с чаено дърво . С акнетична , но по-скоро суха кожа съм .  Не ми  изсушава  кожата  ,  струва ми се че ми смалява порите и ми помага когато ми излезе пъпчица .  Още е намален в лили на около 13 лв и е сравнително икономичен .   Доволна съм и от Лавандуловата вода на Ина също не е лоша

# 403
Деми мат имам 090 перфектния нюд е за мен, светла кожа неутрална към жълта. Имам и 050 за мен е идеалното червено без лилави нотки, докато 060 беше по-малинено.

# 404
И аз имам 090, но аз приличам на мъртвец с него. 😀

Общи условия

Активация на акаунт