Любители на Котки - Тема 153

• 32 695
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ейййй край нямат тези празници

# 556
Момичета и момчета, весело посрещане на празника довечера! Желая на всички вас и вашите пухчета, да сте здрави и да имате много прекрасни моменти през новата година! 🌹❤️

# 557
Да ви се появя с едни манастирски котки.Влюбих се в чврната аз❤

# 558
  • на брега на морето
Верно много луда снимка Laughing С какво сте ядосали Пантич?

Понеже нашите котки в момента се трепат не мога да се сдържа и да не ви покажа това:

Скрит текст:

- Как се казва вашата котка?
- През деня или в 5 сутринта?

# 559
  • Страната на чудесата
Вие пък ще ми кажете къде да лежа 😘

# 560
  • София
Чари спа в новата си къща Heart

Може би е добре някаква завивка да сложа?
Тук вали силен дъжд и душичката не мърдат.

Скрит текст:

А Блеко си е щастливец- до печката, или до мама на спалнята, на сухо и топло...

И той го знае и се усмихва насън

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 12:38 от AnyHr

# 561
  • София
Не одобряваме Коледната украса:

# 562
Весело посрещане на новата година от нас Heart

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:51 от малката лисичка

# 563
Верно много луда снимка Laughing С какво сте ядосали Пантич?

Понеже нашите котки в момента се трепат не мога да се сдържа и да не ви покажа това:

Скрит текст:

- Как се казва вашата котка?
- През деня или в 5 сутринта?
Беше заспал и го събудих за снимка. 😂🤣

# 564

Иванчо ви пожелава весело посрещане на новата година! Пожелава ви повече мъркане  Simple Smile

Дайте ми акъл за Марийка. Много е лакома. И двамата вече са кастрирани и на съответната храна. Но тя непрекъснато проси за още. Още от преди операцията е доста дебеличка за котка. А не е добре така.

# 565
Иванчо и Марийка май са братче и сестриче? Муцунките им са с еднаква окраска, което е уникално дори за котета от едно котило.
За съжаление не мога да дам друг съвет за хранене, освен да се намалят порциите.

# 566
Иванчо и Марийка май са братче и сестриче? Муцунките им са с еднаква окраска, което е уникално дори за котета от едно котило.
За съжаление не мога да дам друг съвет за хранене, освен да се намалят порциите.
Не знам Simple Smile осиновени са по различно време. Селски улични са. Но в района има един мъжки с такава окраска. Може и да са братче и сестриче от различни майки Simple Smile имат различна форма на муцунките.
Не става с намаляване на порциите. Тя иска да яде Simple Smile много. Някой път си мисля да й сложа една огромна купа с гранули и да яде до пръсване.

# 567
Не знам Simple Smile осиновени са по различно време. Селски улични са. Но в района има един мъжки с такава окраска. Може и да са братче и сестриче от различни майки Simple Smile имат различна форма на муцунките.
Не става с намаляване на порциите. Тя иска да яде Simple Smile много. Някой път си мисля да й сложа една огромна купа с гранули и да яде до пръсване.
Едното ми коте също е с наднормено тегло, въпреки че се оправдавам, че от 5-те килограма, 3 от тях са козина... Препоръчаха ми light версия на храната, която им давам аз. Купувам им Hills, явно имат и диетична версия.

# 568
  • Между гори и планини
Весело посрещане на новата година, момичета! Дано новата година донесе здраве, щастие и радост на вас и пухените ви любимци!
Аз се радвам, че при нас заваля дъжд. В съседство до нас е къща за гости и "съседите" се бяха метнали в дълбокото още от обяд. Надявам се да няма гърмежи и фойерверки, които да подплашат животинките!
И понеже, днес станах "отново на 25", ви черпя виртуално.

# 569
Едното ми коте също е с наднормено тегло, въпреки че се оправдавам, че от 5-те килограма, 3 от тях са козина... Препоръчаха ми light версия на храната, която им давам аз. Купувам им Hills, явно имат и диетична версия.
Ще видя тази храна. Сега са на пюрина за кастрирани.

Общи условия

Активация на акаунт