Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 231
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
Честита Далия, да е здрава и голяма късметлийка, страхотно име сте избрали!

Аз си чакам закъсняващия младеж. Днес направо ме пребива от ритници. Утре отивам да си оправя направлението и дано реши да излиза вече.

# 211
Честита рожба,  много здраве и късмет!!!
Няма да се засечем ( да не предизвиквам нашата девойка) в болницата.
Само аз ли останах да чакам 🙂??
И аз, но май няма да чакам дълго. Днес имам течение с кървави нишки, което значи, че шииката започва да се разтваря. Имам си от няколко дни и леки болки като дните преди менструация. Вече очаквам всеки момент да почнат контракции.

# 212
Уфи,честита радост,много хубаво име сте избрали много нежно звучи..Бъдете здрави 💐😘
Елина и на мен ми казаха да чакам за капките,личния каза,че ще почнем витамин д и за колики след около 20 ти ден...
ВЪПРОС КЪМ РОДИЛИТЕ..
Колко пъти акат мъниците.. Вчера е скали само веднъж и то беше малко кораво с триста зора...Пък днес нито веднъж..Нормално ли е..?? Съмнявам се да не се окаже,че този ХИП пък го запича.. 🤦 при положение,че рядко му давам...

# 213
Не Ани, не си единствена🙂 останахме още няколко на опашката, аз се моля да дочака поне 15ти, че тогава съм на финален преглед и имам да доуточнявам подробности със следящата, чиито очи не съм виждала от 2 месеца... Да приключа с всички приготовления навреме, пък след тая дата е добре дошло. Ако до 19-20 не дойде само, ще ме индуцират и няма да е най-якото нещо, ПСР-а настрана.

Към родилите (на частно най-вече), какви превръзки си приготвихте? Нормални Олуейс стават ли, или трябва да са специално за родилки? Иии също така ако изтекат водите, веднага ли да грабвам багажа, или имам време за едни 30 минути да се избръсна и приготвя за болницата? Не ми се ще да им ида като братовчеда ТО😀

# 214
  • Sofia
Уфи,честита радост,много хубаво име сте избрали много нежно звучи..Бъдете здрави 💐😘
Елина и на мен ми казаха да чакам за капките,личния каза,че ще почнем витамин д и за колики след около 20 ти ден...
ВЪПРОС КЪМ РОДИЛИТЕ..
Колко пъти акат мъниците.. Вчера е скали само веднъж и то беше малко кораво с триста зора...Пък днес нито веднъж..Нормално ли е..?? Съмнявам се да не се окаже,че този ХИП пък го запича.. 🤦 при положение,че рядко му давам...
Тео ака на всяко хранене, но е на кърма. Един път е малко, има вероятност да е от млякото..

# 215
Супер..!! Благодаря за отговора Жанинче..

# 216
Момичета гледах в лекции за кърмене че препоръчват "Лактил за увеличаване на кърмата" казаха че действието му е много по силно от чая за кърма и се пие по 2 пъти на ден за един месец. След това и две познати ми го препоръчаха казаха че помага наистина. Аз само споделям че гледам че се мъчите нищо не мога да кажа от опит още съм от чакащите 🙂

Честито на всички нови мами❤️ Все прекрасни имена сте избрали. Да са здрави и успешни мъниците 💐
Вчера ми приключи лечението. Вече нямам температура, само главоболие и мускулни болки останаха. Дадох на Самуил да суче и си захапа като пич 😁 Даже без протекторите за зърна. Проблемът е , че почти нямам кърма. Последните дни едва изцеждах по 20мл от двете. Надявам се сега той да стимулирани да се увеличи. Пия и чай, правя масажи. От днес май ще му давам капки Лефакс, че коликите не му дават мира, а и на мен 😭😂 Знаете ли как се дават, че моята педиатърка се дърпа за капките, било рано. То хубаво, ама детето се мъчи Sad

Да са честити всички бебчета да растат много здрави и щастливи 💕💕💕

# 217
  • София
И Деа ака почти на всяко хранене, изцяло на кърма е.

# 218
Уфи, честита да е Далия, бързо оздравяване на теб и скоро да се гушкате!! Heart Ние с теб сме с един термин, ама моята шушулка няма никакви признаци да иска да излиза за сега. При теб нещо предвещаваше ли раждането?
Момичетата, които останахме все още бременни направо на пръстите на ръцете се броим Grinning Аз утре ще ходя на първи тонове и след това съм на преглед, но моят АГ отсъства тази седмица и ме прехвърли на негов колега, да видим той какво ще каже.

# 219
Уфи, да ви е честита Далия, винаги много щастлива, с лекота да постига мечтите си Heart
Ани и ние си чакаме термина - 19. За сега не виждам някакви признаци за явяване преди това, дано и да не чака Коледа. ММ се майтапи, че дядо Коледа щял да прати щъркела да го остави под елхата...
Деси - колкото лекции слушах, казаха, че на стайна температура горе-долу толкова 1ч., в хладилник мисля, че бяха 6ч, а вече замразена можело и няколко месеца.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 19:24 от KitKatty

# 220
  • Варна
Честити бебчета! Много сили ви желая!

На мен ми насрочиха дата за секцио 17ти. В АГ Варна ще съм. Искат антигенен тест не по-рано от 3 дни от датата на постъпване.
Относно даването на бебето на майкас Ковид има интервю с нач. на АГ Варна, който каза, че с подпис от майката могат да й го дадат.

# 221
Аз съм в държавна болница, но бързам да кажа, че превръзките на канпол са много големи и слага два пъти.. Имам доста малко кръв ако трябва да съм честна и си ползвам нощни заедно с Памучно бельо. Всички Еднократни гащи дето имах се оказаха малки за мен хаха, което ме учуди много, та днес пращах мм да вземе канпол л-ки.. Хапнах си крем супа днес със сирене и съм адски доволна хаха писна ми да ям сухари и солети хаха. Бебко обаче много спи и не иска да супе.. Таман захване малко и заспива.. Уж бучкам, щипа, дразня ама тц.. Дайте някакви трикчета за спящите бебоци?

# 222
Може да в от жълтеницата. Нашият още май е със жълтеница и от време на време се успива. Пробвай леко да разсъблечеш бебенцето, аз примерно отравям няколко копчета на ромпъра, тупкам по дупето, ръчичките, крачетата.
Аз съм в държавна болница, но бързам да кажа, че превръзките на канпол са много големи и слага два пъти.. Имам доста малко кръв ако трябва да съм честна и си ползвам нощни заедно с Памучно бельо. Всички Еднократни гащи дето имах се оказаха малки за мен хаха, което ме учуди много, та днес пращах мм да вземе канпол л-ки.. Хапнах си крем супа днес със сирене и съм адски доволна хаха писна ми да ям сухари и солети хаха. Бебко обаче много спи и не иска да супе.. Таман захване малко и заспива.. Уж бучкам, щипа, дразня ама тц.. Дайте някакви трикчета за спящите бебоци?

# 223
Деси, вчера слушах в някоя лекция, да не се опитваш да ръчкаш бебето, а да натиснеш леко гърдата там където е захапало над устичката. Че като усетели че зърното се размествало, засуквали на ново. Може да пробваш, не знам дали върши работа.

# 224
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания! Нека на всяко бебче се случват прекрасните неща, които пожелахте. ❤💋💐💖
 Иначе за признаци имах смъкване на корема, преди 1-2 дни бебето започна да притиска пикочния мехур и само да ми се пишка, без да има какво. Като легнех имах притискане ниско долу имах и менструални болки. Сутринта също получих болки, втвърден корем и почнаха да текат водите. Имайте предвид, че една колежка нямаше никакви признаци за раждане, разходи се, пи чай от малинени листа и на другия ден сутринта беше родила, точно на термин. Не казвам, че е от чая, просто понякога нещата ставта мн бързо и без много признаци.
Колкото до капсулите за кърмачки и аз чух за тях от една лекция на Ася Демирева, много ги хвалеха.
За бебчетата бях чела, че Омнибиотик Панда помагал за колики. Аз започнах да го пия средата на 8ми месец. Мисля да давам и на бебето, пък ако не помогне да пробвам с Лефакс. Тъпото е, че сутринта в суматохата си забравих пандата и до изписванвто няма да я пия.
Взех си от Вис Виталис гащи за родилки За многократна употреба. Като мрежички са, държали хубаво превеъзките и могат да се перат, а съхнат почти веднага и не спарвали. Ще пиша за мнение като ги пробвам.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 19:51 от Uffie63

Общи условия

Активация на акаунт