Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 234
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
Не съм болна.
 А доктора на момичето до мен каза, че бебето и да се зарази от теб, то само ще заразява, няма да е болно.
Ако е положителен  теста ще искам да си ходя.

# 196
Арома, и на мен ми изписаха същото и аз, като теб след седмица си помислих, че има количка, но преди каза, че е рано. 😊 И Ева е много лакома и като суче гълта и въздух. После се пъне, мрънка и ако се оригне е супер, но някой път връща от кърмата и се успокоява.
А за Био Амика се дава преди ядене до 6 пъти дневно. 😊
Момичета, имам въпрос. Моето момче вече е на 6 дни и мисля че коликите започват да го мъчат. На изписсането ни дадоха рецепта за Био Амика 5х6 капки днево, но никой не обясни кога да ги започваме а и след всички емоции и аз забравих да попитам. Мисля си че вече трябва да ги започнем, но дали някоя друга мама се е сблъсквала с това? Малкият е доста лаком, аз нямам достатъчно кърма и дохванвам с АМ понякога.

# 197
Момичета, Днес в 11:46 се роди нашата Далия. Тежи 3600 и е 51 см. С огромни бузи и много коса 😂. Тъкмо сутринта се чухме с лекарката, че не съм добре да ме приемат за лечение в ковид отделенивто на Вита и водите ми започнаха да изтичат, получих контракции, та директно ме приеха за секцио. И аз като изгубен няма да виждам бебето зарди ковида. Пратиха ми снимки и клип и ми се обадиха да кажат как е. Най-гадното от секциото беше спиналната - бодоха ме 4-5 пъти да уцелят нещо си.. вени също не намираха и ме набодоха на 6 места, ама аз си знам, че вените са ми проблемни.

# 198
  • София
Уфи, честита Далия ! Heartbeat
Страхотно име, беше и в моя списък.
На теб бързо възстановяване. Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Като ви чета с тоя корона вирус, ми се къса сърцето... Дори не мога да си представя какво ви е... Като знам аз как веднага след раждането вече не исках да се отделя от нея и като ме преместиха в стая едва чаках да ми я доведат.
Стискайте зъби заради мъничетата ! Hands Pray

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 15:34 от rave

# 199
Уфи, честито бебче! ❤️ Да расте здрава и послуша и скоро да се гушкате! Далия е много нежно име, като цветето. Бързо възстановяване!

# 200
Уфи, честита рожбичка!

И аз така, секцио, трудно поставяне на упойкат, надупчена съм  навсякъде....
Бързо възстановяване.
Аз почвам от утре чай за кърмачки. Да видим.

# 201
  • София
Аз си взех чай на Биопрограма и от ДМ.
И двата са на цена 2-4 лв. Hands V

# 202
  • Sofia
Юфи, честита Далия! Любимото ми име ❤️

# 203
Уфи, честита Далия! Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване.

# 204
Uffie, честита Далия! Прекрасни мерки. Да е жива и здрава, а на теб - бързо възстановяване!
Родилите мами, имате ли косопад?

# 205
  • Варна
Уфи, честита принцеса и от мен. Бързо възстановяване и от секциото и от другото! И дано по скоро се гушкате заедно!

# 206
Честито на всички нови мами❤️ Все прекрасни имена сте избрали. Да са здрави и успешни мъниците 💐
Вчера ми приключи лечението. Вече нямам температура, само главоболие и мускулни болки останаха. Дадох на Самуил да суче и си захапа като пич 😁 Даже без протекторите за зърна. Проблемът е , че почти нямам кърма. Последните дни едва изцеждах по 20мл от двете. Надявам се сега той да стимулирани да се увеличи. Пия и чай, правя масажи. От днес май ще му давам капки Лефакс, че коликите не му дават мира, а и на мен 😭😂 Знаете ли как се дават, че моята педиатърка се дърпа за капките, било рано. То хубаво, ама детето се мъчи Sad

# 207
Честита да е Далия Heart, бързо възстановяване Уфи Flowers Four Leaf Clover

# 208
Честито бебчеее, да е жива и здрава 💗 Аз пия на хип чая разтворимия, че нямам къде да топля вода в МД, та съм супер доволна от него, вкусен е много. Вече изпих три чаши, акушерките ми погледнаха гърдите, всичко е наред според тях, коластра имам. Посъветваха ме да давам първо двете гърди после АМ, и да се цедя преди и след кърмене. Казаха ми също вкъщи не повече от 60минути да държа на стайна температура кърмата, след това губи някакви си свойства..

# 209
Честита рожба,  много здраве и късмет!!!
Няма да се засечем ( да не предизвиквам нашата девойка) в болницата.
Само аз ли останах да чакам 🙂??

Общи условия

Активация на акаунт