Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 257
  • 786
  •   1
Отговори
# 315
Ян, май кръвен трябва да е.

Аз бях на финален преглед преди раждането, 3.4 тежим, но според моята АГ няма причина за предизвикване. Кой ми бил набил филма, че съм имала чак гес.диабет, показателите ми не били чак толкова зле, кой ми бил казал да спирам фраксипарина - не трябвало... Направо край вече..Бръкна ме за разкритие - стои си 1-2 см все така. Пак ми се появи леко кървене от прегледа, не знам на какво се дължи.
Каза, че ако докрая на седмицата не тръгне, да й звъня и ще го предизвикаме до самия термин. При всеки случай няма да чакаме да го прескочим.

# 316
Малечка, те хората са измислили лек - презервативи.
Антигенния не беше ли кръвен?
Ани и аз съм като теб. И се дразня като ми звънят да питат какво става да няма нещо... Взех да им отговарям "Нали не мислите, че ще родя и ще си мъла и няма да ви се обадя?" Пък една приятелка държи да й се обадя още като тръгвам за болницата.
Вечерните контракции почнаха... Днес подраняват. Хъм

# 317
Филми, аз от толкова време си мисля, че всеки момент ще родя, че вече съм в другата крайност и си мисля, че никога няма да настъпи заветния ден 😂 Съмнява ме да те изпреваря, в този ред на мисли. Днес нещо ме боли кръста на няколко пъти, както при цикъл. Абе каквото и да си говорим е наближил моментът при всички ни, въпрос на дни е и ние да почнем да обсъждаме с другите момичета наакани памперси и колики 😁 Само да мине безпроблемно раждането и при нас ❤

# 318
Антигенния е кръвен , ПСР е с бъркане в носа .

Хайде останалите , затишие пред празнична буря 🥳

# 319
Изгубен, честно не се заяждам, просто не разбирам, някои неща 🤔🤔🤔🤔 защо си вкъщи? От болницата, накаква уговорка ли имате или ти така си решила? Адреса, който си дала на РЗИ, не е ли този на който си? Глобата е 20000лв и условна присъда,май......в нашия град имаме двама глобени......и другото е защо се учудваш че си под карантина, като всички хора, дали положителен тест минават през това?  Това, че нямаш симптоми, не означава, че не заразяваш хората.

# 320
  • Sofia
Антигенния е кръвен , ПСР е с бъркане в носа .

Хайде останалите , затишие пред празнична буря 🥳
Антигенният е в носа също.

# 321
Ооо ужас, надявах се да е кръвен. Много гадно Rolling Eyes

# 322
  • Sofia
Ооо ужас, надявах се да е кръвен. Много гадно Rolling Eyes
На мен не ми беше неприятно Simple Smile

# 323
Момичета от няколко хранения насам се случва малкият да връща малко храна след сън и да хълца, без значение дали е ял АМ от шише или е бил на гърда. Връща съвсем малко и хълцането преминава за 10тина мин но много се изнервя. Има ли общо с коликите? Те също вече го тормозят, но в по-късните часове.

# 324
Не е Жанинче ... като постъпих в клиниката ми взеха само и единствено кръв , от нея излезна антигенния . ПСР е с тампон с бъркане в носа и гърлото . Вчера даже правих на бебето . Не знам защо си толкова убедена , но ти казвам на 100 % , че не е така .

# 325
  • София
На мен при постъпване ми правиха тест с проба от носа...

# 326
Тестовете са 3 вида. Бърз тест - той е кръвен, бърз антигенен - секрет от носът и ПСР - секрет от носът и гърлото. 😊

# 327
Благодаря Боровинка за разяснението ... значи и двете с Жанинчето сме прави донякъде 😁

Арома , и моя мъник често хълца след хранене . На мен пък ми прави впечатление , че понякога прави муцунката все едно ще повръща за секунди и му минава . Предполагам е нещо като рефлукс .

# 328
  • Sofia
Благодаря Боровинка за разяснението ... значи и двете с Жанинчето сме прави донякъде 😁

Арома , и моя мъник често хълца след хранене . На мен пък ми прави впечатление , че понякога прави муцунката все едно ще повръща за секунди и му минава . Предполагам е нещо като рефлукс .
Ами бебчо плачеше и писах набързо 😅 да, антигенен има два вида. Бързият е в носа, ама явно е и толкова достоверен щом не ми дадоха да мръдна маската от лицето си Simple Smile

# 329
Изгубен, честно не се заяждам, просто не разбирам, някои неща 🤔🤔🤔🤔 защо си вкъщи? От болницата, накаква уговорка ли имате или ти така си решила? Адреса, който си дала на РЗИ, не е ли този на който си? Глобата е 20000лв и условна присъда,май......в нашия град имаме двама глобени......и другото е защо се учудваш че си под карантина, като всички хора, дали положителен тест минават през това?  Това, че нямаш симптоми, не означава, че не заразяваш хората.
От болницата ме изписаха вчера, затова съм вкъщи. А днес разбирам,че документално ме водят още там.
От РЗИ жената само попита за еди кой си адрес, аз отговорих, че там имаме къща, и тя каза добре, тогава тъкмо там ще си излизате в двора.  Работата беше малко, и от тяхна страна. Ние направихме адресна регистрация там, за да може да ходим по време на затварянето.

Но утре определено  ще уточня нещата и с болницата и с РЗИ, и с болничните. Защото от РЗИ каза че сега се водя в болница и когато ме изпишат от тогава почва да тече 14 дни, то това ще стане до нова година.
Нямам проблеми  със седенето вкъщи, все пак прясна родилка, къде да ходя.....НО искам всичко да е точно, и да не ме правят на будала. Дори не вярвам на теста им, и незнам ако пусна нов другаде дали ще го зачетат.

Въобще каша....

Само да сме здрави пък ще я оправим.

Общи условия

Активация на акаунт