Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 239
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
Аз имах доста кървене и понеже 1-2 ден от секциото се лежи по гръб, тук дават едни дъъълги от отпред до отзад до кръста стигат. Отгоре на това беше цялата нощница мокра в кръв.... Така че такива тип нощни не вършат винаги работа, особено в началото.
Гащи бях взела от Пепко оказаха се супер удобни, меки, не притискат...ще си взема още да имам.

Одеве изпих една мостра чай на Хипп, отделно дърпам на празно с помпата, и почна да има. Идваха на визитация  и ме стиснаха и казаха, че имам да ги стимулирам....Утре почвам чайове.

# 226
По-рано писах , а го няма сега 🤷♀

Уфи , честита да е Далия 💝 Да ви е много здрава и да ви носи много радост и гордост ❤

Изгубен , не съм ходила на място , няма кой да пусне родилка на няма и 24 часа . Май бях писала , че в Селена ми взеха пробата за втори път и мъжът ми я занесе и плати , за да стане за часове . Само това е варианта в тази ситуация . Голям зор беше докато намерим експресна лаборатория и да задвижим нещата , но си струваше . Не се примирих с варианта да чакам 3 дни .

# 227
Уфи, да ви е честита Далия. Да расте нежна и красива.
Днес моята Мони става на 7 години. Отидохме на гости на моите родители. Баща ми бе купил конфети. Гърмяха си на балкона,  Мони крещя.....Яни бе в другата стая ама се чуваше.  После като се прибрахме откърти веднага и до сега само се буди да яде и пак заспива.....явно сме го разбили. Момичета,  времето лети ужасно бързо.....кога й сменях памперса,  кога стана почти до раменете ми висока.

# 228
Уфи , като имаш време  моля пиши на две, на три какво да си нося за болницата,  че сака нещо се препълни.
И само вадя и слагам, взела съм две нощници, кърпа ...май се престарах.

# 229
fifiana, аз нямам косопад, но при майка ми беше ужасен. Спря след няколко изкъпвания с този шампоан:

Деси, Евка в болницата, като заспиваше, стисках гърдата да пусне повече мляко и тя веднага зацокваше.

# 230
Честито на всички мами! Да гушкате здрави и щастливи бебчета! 😍

И аз съм от малкото останали чакащи бременушки и нямам никакво търпение да се срещнем с нашето момиче ❤️

# 231
Момичета, да ви споделя мъката си в момента, майка ми щеше другата седмица да идва (семейството ми е в чужбина), за да помага за бебка, но днес се оказа, че всички са с Ковид. Брат ми се е заразил от училище.. сега тя не може да пътува, но по-лошото е, че има симптоми. Направо ми стана лошо като ми каза.. надявам се всички да го изкарат леко и бързо и да се прибере възможно най-скоро след това. Надявах се да празнуваме Коледа заедно, но за съжаление пак ще е само онлайн Pensive

# 232
Джена много е неприятно. Нашите са карантина до Коледа, и само повтарят как да родя след това, за да видят бебето. А как да им кажа , че бих искала да мине повече време от боледуването им, преди да я гушкат. Днес им пазаруваме с ММ, и им го оставихме пред вратата, дори не ги видяхме. Но се надявам да мине всичко леко и безпроблемно. Пък за Нова година  да сме заедно. Много е гадно като не можеш да си с тези , които искаш , за сметка ( в моя случай) баща му.
Днес казах на ММ да говори с него , да започне да се държи по-сериозно и като нормален човек, пък ще видим.

# 233
Честито на всички нови мами❤️ Все прекрасни имена сте избрали. Да са здрави и успешни мъниците 💐
Вчера ми приключи лечението. Вече нямам температура, само главоболие и мускулни болки останаха. Дадох на Самуил да суче и си захапа като пич 😁 Даже без протекторите за зърна. Проблемът е , че почти нямам кърма. Последните дни едва изцеждах по 20мл от двете. Надявам се сега той да стимулирани да се увеличи. Пия и чай, правя масажи. От днес май ще му давам капки Лефакс, че коликите не му дават мира, а и на мен 😭😂 Знаете ли как се дават, че моята педиатърка се дърпа за капките, било рано. То хубаво, ама детето се мъчи Sad

# 234
Ани, много неприятно наистина.. Аз нямам проблем с това да е при мен и бебето някой, който е преболедувал и е с отрицателен тест. Майка ми ще изчака да даде поне два отрицателни резултата преди да пътува. Силно се надявам и при вашите и при нашите да мине леко. Най-много се надявам ние бъдещите мами да не се разболеем точно сега преди раждането! Flowers Four Leaf Clover До сега пазих хладнокръвие и бях оптимист, но с оставащи 2 седмици до термин и четяйки разказите на момичетата тук, които са с положителни тестове, започна да си ме е яко страх..
Джена много е неприятно. Нашите са карантина до Коледа, и само повтарят как да родя след това, за да видят бебето. А как да им кажа , че бих искала да мине повече време от боледуването им, преди да я гушкат. Днес им пазаруваме с ММ, и им го оставихме пред вратата, дори не ги видяхме. Но се надявам да мине всичко леко и безпроблемно. Пък за Нова година  да сме заедно. Много е гадно като не можеш да си с тези , които искаш , за сметка ( в моя случай) баща му.
Днес казах на ММ да говори с него , да започне да се държи по-сериозно и като нормален човек, пък ще видим.

# 235
Като ви чета за коликите се подготвям психически 😁😁 продължава да ми пада част от тапата, но не е паднала изцяло
Вече съм в 39+1
Коремът ми не спира да е на бучки вечерно време или да се движи от движенията на бебката. Доста я усещам вечерно време към срамната ми кост. А през деня се движи супер рядко.
На тонове съм чак в четвъртък, но мисля, че няма да дочакам до тогава 😁😁😁

# 236
Момичета, знам колко е гадно това да не сте с близките за празниците. От друга страна ние в края на миналия месец точно за това се карахме с ММ, защото свекито искала да идва при детето да го гледа, а контактува с много хора, не слага маска. Сестрата на мм и гаджето й да идвали и те - пак не се пазят от вируса. Откакто обаче се заразихме и знам колко тежко го карам аз ковида, хич не ме вълнува никой! Най-важно е детето и здравето му. Моите близки го осъзнават и никой не иска да се срещаме. А с роднините на ММ ми предстои разговор по въпроса, но вече няма да свеждам глава от неудобство да не засегна някой- здравто е най-важно!
Неродилите мами нека се пазят, още малко остана!
Ани, за багажа ще ти пусна лс, да не занимаваме всички.

# 237
Момичета, от снощи имам леко по-осезаем дискомфорт, като пред менструация - сякаш ми идва. Сега пак се появи. Не знам дали са контракции, защото не са отчетливи усещания и няма как да ги засека. По-скоро е състояние. Държи ме час-два..заспах чак в 3, сега се будя и пак се е появило...Не е режещо, но достатъчно налице, че да не заспя. Имам и газове..Уффф... Преглед имам утре чак и не знам да си го чакам ли...

# 238
Габи, не мога да дам съвет, защото аз пиех по последно много магнезий и ако не бяха водите нямаше да се светна май какво се случва, поне не веднага. Иначе си болеше на често, отпускаше и после пак, а нощта преди раждането получих разстройство. Казват, че се подговял организма като изхвърлял всичко, ако това може да ти е полезно. Стискам ти палци.

# 239
Скрубииии,  да Ви е жива и здрава  каката!

Джена, гадна ситуация, целият свят пощуря, чета че в Германия  има вечерен час дори.

Габи, засичай стягане, ако са на 5 мин. тръгваш. Аз тръгнах така и вече като ме приеха станаха доста болезнени.  Добре че отидох.

Днес  съм много по добре.  Кошмарните болки минаха.
Чакам си ПСР и какъвто и да е  си тръгвам утре.

Днес изцедих от двете общо 20 мл. Бая съм се надула....

Успех и стиснати палци на още чакащите мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт