8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 693
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Siska79, браво на детето, че отстоява мнението си. Аз съм на същото мнение де, за мен Даяна си беше убита.
Вчера забърках и аз смес за меденки и оставих в хладилника. От години ползвам рецептата на Йоли много успешно.

# 496
  • у дома...
Добро утро!  Прекрасен и успешен ден на всички.
Девойката днес има класно по БЕЛ. Под формата на тест ще е, като има текст за четене с разбиране и есе до 200 думи. Приятелчето ѝ от другия клас вчера го е правиил и ѝ изпрати сниман теста. А след класното ще представя пред класа презентация за Испания.

# 497
  • Между гори и планини
Върни компютъра в началото на ваканцията. С предупреждение, че падне ли успеха го връщаш чак лятото, или го продаваш 🤪

# 498
Туиг, върни радостта на набора!

Бисе, пращам адреса! Joy

Аманда, и аз чета все някакви диетични теми за надъхване, а като огладнея все едно друг ги е чел.

# 499
Siska, що за отношение от учителката? Как може така да класифицира кой е интелигентен и кой не е? Първо има различни мнения по темата и не тя ще каже какво се е случило. Аз лично също мисля, че е убийство. И второ, щом е по език, не е ли по важно правилното произношение, граматика и т.н. А не да се спори по истинността на данните. Да не са на дело?

ТуиГ, върни му ги на детето. Заслужил си ги е. Без заплахи според мен ще е много по-добре. Покажи му че всеки труд се възнаграждава.

Дикси, що се мъчиш да ги четеш изобщо Simple Smile И аз преди четях, вече се харесвам повече така пък Money Sweat Smile

Аз нали се подготвям за НВО отново...В къщи е голямо мрънкане..."Ама Х...му даваше пробни чак втория срок...А мен от началото..." " ама Х...не го караше да ги разписва..." "Ама..." И т.н. до безкрай Simple Smile Поне тази година по техническата част съм подготвена!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:06 от MollyBy

# 500
Юхууу, томбола, ура! Да не ви отчайвам, но имам голям късмет в томболите, пу-пу. Успех на всички, разбира се! Simple Smile
За НВО-то - колко пробни изпити изрешава детето, благодарение на вас и тази тема! Heart

# 501
  • София
Успех на всички участнички Flowers Four Leaf Clover .
Бисе, благодаря за коледния уют, който създаваш в темата Hug .
Ние нещо пак само се караме с младежа. Целенасочено дразни, за да ме накара да се чувствам зле. Аз пък не мога да го разбера това поведение и се товаря. Да ги връщат вече в училище, преди да съм го ошамарила за пръв път в живота му Imp.

# 502
По Нова тв някаква родителка говори по темата за ДО ...
Да питам и аз за стипендиите. Въпросът ми е към майките от 127-мо СУ. Получихме за един месец 29 лв. При вас как е?

# 503
  • Sofia
По Нова тв някаква родителка говори по темата за ДО ...
Да питам и аз за стипендиите. Въпросът ми е към майките от 127-мо СУ. Получихме за един месец 29 лв. При вас как е?
Да, за октомври само. Ноември не, поне до вчера, днес не съм проверявала. Но аз й дадох 💰 за ноември по мое усмотрение, пък когато искат да ги превеждат по сметката ми.

# 504
Бети, тази родителка успя да ми замести кафето сутринта - вдигна ми кръвното. Тя даже не е родителка, а говорела от името на родителите..
Искат ДО до откат, дори и да паднела заболеваемостта! Децата били заразявали, нашите са от месец и повече на ДО пък спад няма, защо така?
Вчера се изкефих на директор на ПГ, който коментира гръмкото заглавие в местен вестник "Още един уважаван учител загуби битката с вируса", с думите "Държа да отбележа, че заразяването не е станало в училище, защото колегата се е разболял преди седмица, а гимназията е на ДО от 4 седмици!"

# 505
  • софия
Siska79, харесвам деца, които не се притесняват да отстояват мнението си. Разбира се, ключът е как го правиш. Това е изкуство и винаги съм се възхищавала на хора, които без да обиждат, тихо, кротко, с аргументи успяват да представят различната гледна точка.

# 506
Наборът снощи някакви есета писа по БЕЛ. Щели да ги представят днес устно пред класа. И цъфна преди малко шестица в Школо. Интересното е, че първо писа по една тема "Ползи и вреди от диетите" , прати го и преди да си легне реши, че това е нещо от което никой не се интересува. Взе да пише ново, за преписването. Много актуално било и касаело всички.
Класното по БЕЛ ще им е в петък. Не е споменавал в какъв формат ще е.
Взели са последния урок за корен квадратен по математика. От този раздел поне реши почти всички задачи, но той пък е и много лесен.
Ваканцията обаче ще трябва да седна с него и да посещаваме още малко вектори, че там има пропуски.

# 507
  • софия
Ученик 1: "Госпожо, уводът ми може ли да е 2 изречения?"
Учител: "Може."
Ученик 1 веднага след отговора: "А може ли да е 3?"

Ученик 2: "Госпожо, заключението може ли да е 2 изречения?"
Учител: "Кратко е."
Ученик 2: "Ама двете изречения са дълги."

И още въпроси в стил 1ви клас. А ние си мислим, че са осмокласници. Много са ми сладки.

# 508
  • у дома...
В 30-то до сега са изплатили по три стипендии. Ани си варди нейните пари като опълченец Шипка. Обещала съм ѝ да я водя на шопинг в аутлета на Уайкики, дето го гласят в Банишора до Кауфланд. Зазу или Звънче живееше там някъде - дали го отвориха?

# 509
  • Между гори и планини
Малко коледно настроение с Пубера като малък. Аз вече съм на вълна ваканция. След малко отиваме да пазаруваме за следващите поне 2 месеца. И ще се отдам на украсяване на дома и печене на сладки.

Общи условия

Активация на акаунт