8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 129
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
И аз трябва да обикалям по магазините, защото около мен е пълно с рожденици и именици около Коледа.
И подарък-изненада за голямото дете отново нямам, защото парфюмът пристигна баш днес, когато не съм си вкъщи и той си го взе. Харесал го е.
Поне на племенниците ми успях да поръчам подаръци онлайн.

# 736
  • о`майна лунна нощ е
Аз дори не говоря за подаръци, а за "нормалното" седмично зареждане на хладилника. Сутрин ще ме изгонят от магазина в 8,30 часа, вечерта съм на ръба да изпаря всеки, който ми пресече погледа с навъсени вежди. Бутане и блеене по витрини, опашки, касиерки, които мятат продуктите със скоростта на сметлината, така че и сторъкият Шива не може да ги улови и прехвърли в количката бързо, мъкнене на стокилограмови торби ...
Искам една Бърта.
Извинявам се за отклоненията. Искам вкъщи вече.

# 737
Затова ползвам кварталните магазини - имаме хубава месарница, магазин, в който подбират хубави плодове и зеленчуци. Няма блъсканица. 
От големите вериги ходя в Лидл, защото само там има определени продукти, които много харесвам. Една извара в голяма кофа, скир и разни други благини.

# 738
Пуснах си концерта на АК. Страхотни деца, пълнят ми душата!

# 739
Добре, че овреме се оправих с подаръците и всичко което трябваше да свърша, защото днес осъмнах без обоняние и вкус. Последваха бърз антигенен и ПСР и съм официално коронована. Пфу! Толкова ме е яд, че ревах чак. Заминаха всички планове за Коледа в Балкана с родителите ми. За пръв път в живота ми ще сме отделно. И то в града.
Но...живи и здрави, може пък да посрещнем заедно Новата Година. Нея пък не съм я посрещала с майка ми и баща ми от 17 годишна Grinning

Прекрасни ЖуЖета. Честито на печелившите!
Не ми се падна на мен жуже, но за сметка на това къса клечка изтеглих за Коледа Stuck Out Tongue Winking Eye

Дидева, честит имен ден! Здрава и щастлива бъди!

П.П. Подписах писмото.

# 740
Дикси, бързо оздравяване и да мине леко!❤
За Нова Година ще си пушка!

# 741
  • Между гори и планини
Ех, Дикси! Бързо да сваляш короната!

# 742
  • София
Ех, Дикси! Hug
Май точно със загубата на обоняние обикновено се изкарва съвсем леко.
Бързо да отминава ти желая!

# 743
  • София
Дикси,бързо оздравяване!
И моите впечатления са, че тези хора, които разбират, че са го хванали по загубата на обоняние, обикновено го карат доста леко почти безсимптомно.
Дано и при теб да е така! Hug

# 744
Не знам има ли правило, но сред нас трима души бяхме без вкус и обоняние - все женоря, и минахме бая леко.
То и за кратко беше загубата. Аз - 3 -4 дни някъде.
Съвпадение ли е, няма как да знам.
Леко минаване на всеки желая.

# 745
  • Между гори и планини

Малко коледно настроение с печени кестени.

# 746
Дикси, оздравявай бързо!
И ние за първи път от около 14 г. ще сме сами вкъщи за Коледа вместо с родата.
Ама здраве да е.

# 747
  • София
Дикси, бързо оздравяване Simple Smile

# 748
Честит празник на именяците днес!
Дикси, бързо да минава ти пожелавам.

Май само в нашата къща не е коледно настроението Sad Тоя уикенд по план трябваше да ходим и да купим елха и да украсяваме, също и коледни подаръци дори за детето не сме купили, но лошото е и че не сме и измислили какво да е. И.. днес се оказа, че уикенда ще трябва да се работи, ще гледам поне да съм само единия  ден. Отделно май и по коледните празници можело да се наложи и като видях мейла вече сериозно се ядосах, та реших, че понеже никой не ме е питал предварително можем ли, не можем ли, та ще кажа, че си имам планове и да не разчитат на мен! А то и наистина имаме, де, ММ държи да ходим при родителите му, мен ме е страх, че са възрастни, но пък свекърва ми е фармацефт в аптека, та надали точно ние бихме били опасни за тях като се има предвид, че почти не излизаме и с никой не се срещаме.
Иначе пък днес си получих коледния парарък от фирмата - част от него не трябва да отваряме до коледното парти, което ще е онлайн в зуум, хаха Simple Smile

# 749
  • София
Дикси, бързо оздравяване и от мен! Да минава леко! Моя колежка се размина само с това. Аз така и не загубих обоняние (за разлика от много други пъти, предишни години), но имах температура и други екстри.

Общи условия

Активация на акаунт