8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 166
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Заето беше.
Секта сме си ние. Измислихме и кодовите имена на гимназиите, за да не разбират непосветените за кое училище става въпрос, та да може само нашите деца да се класират в елита. Joy
Радвам се, че ви харесва заглавието на новата ни тема.

# 466
Накарахте ме да надникна и при десетокласниците. Е, тук си е достатъчно готино. На мен ми харесва.
Надникнах и при седми клас днес, за първи път тази година. Ами скучно е там. Пробни изпити. Бррр. Тия работи съм ги отсвирила до догодина.

# 467
О, мани, аз преди месец някъде надникнах при седми клас по грешка. И дори взех, че отговорих и после ги следих докато си изпишат темата. Няма да повторя Simple Smile)). Така се радвам, че НВО приключи.

# 468
  • София
'Начи да споделя, че има някаква ултра яка Десетокласна тема (Слънчевата е виновна, че като видях заглавието, чийто автор се оказа тя, направо изквичах от възторг и влязох да чета 😁).
Е, "яка" е леко относително, понеже малко му се стъжва на човек като види какво го чака с тийнейджърите по-нататък. 😂
Загалавието е на Санака, предложи го на 45-та страница от предходната. Ти с твоите заглавия ме вдъхнови, запитах за предложение в нашата, а Санака веднага се отзова. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, да, няма да скромнича, готини сме. Ама то и ни личи, на всяка манджа сме мерудии. Учим се от добър учител. Wink

# 469
  • София
Ами вие понеже само палите фитила на хората, пък аз сигурно съм или клюкарка, или просто любопитна, взех, че се натресох на тема за второ класиране през 2018та.
Сега не, че не са забавни хората там, ама ме сви коремът и леко ми стана лошо само от принципния спомен за тая епопея.
Така че НъВъО из оувър, и дори пет месеца по-късно, пак му иде на човек да го полее. 😁

# 470
  • София
Абе, Ред, къде го намери това класиране. Аз нарочно в първи пост оставих само гимназиалните теми, да не ни четат сеира.
Който чел, чел...  Joy
Малисара, бях Облачната. Дидева ми е кръстница/орисница на Слънчевата.

# 471
  • София
А, хаха!
Ми не, намерих си го в отчетните.
Ма то пък какъв шедьовър при вас е било с тия класирания - първо първо, първо второ, второ първо и второ второ. Ужас! 😁

# 472
  • София
Абе, Ред, къде го намери това класиране. Аз нарочно в първи пост оставих само гимназиалните теми, да не ни четат сеира.
Който чел, чел...  Joy

Което все се каня да ти кажа, че е грешка. Велики бяха тези теми, велики! От изпитите до трето класиране.

# 473
  • София
И Русалката що поезия написа, вдъхновявахте я много.
Кошмар бяха тези двойни класирания, следях заради приятелка, която на първото второ класиране видя надписа, че детето не е класирано и направи такава паник атака, че се видях в чудо как да я успокоявам по телефона.

# 474
  • Между гори и планини
Въобще не искам да си спомням НъВъО, кандидатствания и класиране. Спестих си и четенето на темите по него време. И добре, че имам двор, в който да се заровя в работа, плевене и прекопаване, с тоя физически труд медитирах.

# 475
Вярно е, че всеки си има своята собствена тръпка, когато има седмокласник, но очакването на резултати и класиране в София и още няколко големи градове за мен е несравнимо с останалата част на страната.
Скрит текст:
И, Доня, може да си се опазила от НВО, но сега, с тези частни уроци и постоянно следене на изкачването в статистиката, си наваксваш с лихвите.

# 476
Обаче, като си направим равносметката на ужасната 2020, можем да видим и хубави неща: мина ни НъВъОто и то отлично мина, децата са на желаните места (май от редовно пишещите тук на всички приеха децата по първо или второ желание), имат нови приятели, щастливи са.

# 477
  • София
Истината е, че може и по-леко да се премине през този стрес. Има няколко фактора, които оказват влияние: компанията, настройката и пиенето. Joy
Наистина ни беше много нервна кампанията с всички сбъркани класирания и неуредици, които ни стовариха, освен обичайните притеснения, но темите във форума и групичката ни във ФБ, за мен бяха голяма утеха и разтуха. А Дидева ни оказа невероятна морална и емоционална подкрепа, освен обичайното рамо, което подава на седмокласниците. Kissing Heart

# 478
Обаче, като си направим равносметката на ужасната 2020, можем да видим и хубави неща: мина ни НъВъОто и то отлично мина, децата са на желаните места (май от редовно пишещите тук на всички приеха децата по първо или второ желание), имат нови приятели, щастливи са.
Абсолютно!
Аз не си спомням с лошо лудницата около НВО-то. Това си е нещо, което трябва поне веднъж да бъде изживяно.
След две години може и друга песен да пея Joy

# 479
  • София
Е аз около месец преди изпитите много се бях отчаяла. Вкъщи още са повод за лека подигравка разни мои драматични изказвания относно бъдещето на детето (придружени с тежки въздишки). 😁

Общи условия

Активация на акаунт