Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 801
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Много ви благодаря, момичета за милите думи и топлото посрещане! 💐
Да ви покажа милото момиче как дреме седнала до мен на дивана - аз я галя лекичко по ушите и като спра ме подсеща с облизване на ръката да продължа😂

И да ни стискате по едно палче и лапа за прегледа й утре, моля.

# 196
  • sofia
Карина, да си много здрава и щастлива и от нас с Леон!
Стела, много добре сте се намерили с това момиче! И на вас желая да сте здрави!
Ето един Леон от днес. На пост на облегалка  на канапето.

# 197
  • Пловдив
Стела, възхишавам ти се! Дано бързо преодолеете болестите!

Есенен килим...

Скрит текст:
родих голямото си момче на 18 Simple Smile

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оооо, аз следих историята на Маги, от самото начало.
Бяха я пуснали за продажба,  милата 😔
Какво е изстрадало само то си знае. Много се зарадвах, че успяха да я вземат и сте се намерили.
Аз храня моя с N&D агнешко, тиква и боровинка. Много храни пробвах, с тая най-голям успех. Не че с голям кеф я яде, но поне яде. Добре му се отразява и на козина и на изходния материал🐶

# 199
  • тук-там
Стела, адмирации за благородната постъпка! Да ти се връща!
Ето и моите бабанки с тяхната елха:

# 200
  • Пловдив
mtz, Нъки май задминава Мокка...

# 201
Стела, адмирации за благородната постъпка! Да ти се връща!
Ето и моите бабанки с тяхната елха:

Ох, останаха ми очите в тия двамцата! 😍
Абе имат ли 🐾 🐾 - прекрасни са! ☺

# 202
За храната, нашата Кара е голяма претенция и си стои с дни гладна. Сега взех Taste of the wild и най-накрая хрупа.
И по темата - какви награди използвате навън? Трябва ми нещо много вкусно, защото е гад и на гранулите не обръща внимание, а като види куче и откача. Иска да си играе, но отстрани изглежда ...

# 203
Стела,възхищавам Ви се за любовта и всеотдайността към животните!
   Все си мисля , че Саскето е бил минимм принц в минал живот.Вижте го каква осанка има!
  Мока и Нъкито са ми слабост,разкошни!

# 204
  • Пловдив
Jujetka_, много пъти съм споделяла за принца Саско, който не искаше да яде никакви наградки.
Но има едни кучешки бисквитки в лидл - (те са два вида, за награди купувам по-дребните). Сигурно са с гаден състав, но той ги хареса. За наградка давам половин бисквитка.
Друго, което яде https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/lakomstva_za_duvchene/barkoo … mini_bones/588555
- тези са много ситни, лесно се натрушават, но ги яде с желание.
За основна храна бебешката на  Wolf of Wilderness "Wild Hills Junior".

марулета, той Шошо си е принг сега, верно Сигански, ама принц Simple Smile

Саско преминава на храна за пораснали. Да споделя впечатления за Wolf of Wilderness The Taste Of Canada - доста големи гранули, които се налага да хруска и дъвче. Не ги гълта директно. По принцип цената е около 9 лв, но с голямо намаление ги взех на 7,15 лв./кг. Дневно хранене за над 1 година - 20 кг куче - 240 гр. Което е супер изгодно.
Аз на Саско му давам около 280 гр, защото той доста тича. Но ще го следя да не стане дундьо като почти всички в нашата къща.
снимка на бебешките гранули и на тези за големи

# 205
  • Бургас
Поздрав към съученици:) Как разбра, че поздравът свърши и трябва да напусне снимачното поле, остава загадка.
https://youtu.be/WLKemUolZZI

# 206
  • Пловдив
Tintina, усмихна сутринта ми. Елзичка е принцеса, има други светски ангажименти и бърза за тях. Важно е, че украси поздрава с присъствието си. Joy
един тазсутрeшен Саске

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:50 от иланг - иланг

# 207
  • sofia
Оу, каква сладурщина са тези две момичета, Тинтина!!!
Саске, Мока, Нъки и всички останали, колко е хубаво, че ги има! Simple Smile
Една муцуна и от мен:

# 208
Момичета, ние с Маги тъкмо се прибрахме от ветеринарната к-ка. Докторът, който я прегледа й отложи ваксината и чипа, тъй като напипаха някакво топче (подутина) на мястото на хернията и лимфните й възли са уголемени. 😢 Във вторник сутрин ни викат пак, за да я види лекарката, която е завеждаща и е направила операцията. Стискайте ни палци да е по-малкото зло и да не се налага нова операция за горката Маги... Ох, ще се побъркам от притеснение до вторник... 😔

# 209
  • о`майна лунна нощ е
С вас сме! Стискаме всички налични лапи и палци!

Общи условия

Активация на акаунт