Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 830
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
beb4o_fb, ще чакаме развръзката. Дано все пак размисли и да не предприема такива крайни действия 😂
И аз се шегувам, че Дядо Коледа ще й остави тестове под елхата, но тя няма нищо против ако са по математика. Може да й оставя по БЕЛ.
Миналата година си разменяха подаръци и на нея й подариха помагало по БЕЛ за 6 клас 😁 Не беше никак очарована.

# 241
  • София
Накрая ще издам стихосбирка под заглавие " В чест на НВО 2020/2021 учебна година" Joy
Зън-зън-зън, зън-зън-зън,
Дядо Коледа е вън -
стойте, хора, надалече -
строги мерки има вече -
дистанция - поне метър и половина,
че инак подаръци няма да има!

Шшшт, кой ли пее в хола сам?! -
Майка на седмокласник
пийва вино, ром, ракийка
и замезва със туршийка.
Сама говори си тя, човече! -
" Нервите ми не издържат вече,
ще изпратя аз детето надалече!"

Писмо до мен написала и тя -
на училище присъствено да тръгне челядта...

Хо-хо-хо, мечтателко смела -
я пийвай си тихичко там -
най-много още една бутилка да ти дам!

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 17:34 от beb4o_fb

# 242
  • На морето!
Днес моят седмокласник отива на плуване, толкова се вълнувам! Нямам търпение да се изтощи физически, за да се успокои и психически.

# 243
От СМГ са ми пратили линкове за достъп до задачите /за 24 часа/. Не мога да ги отворя обаче.

# 244
  • София
Бебчо, браво Joy

# 245
От СМГ са ми пратили линкове за достъп до задачите /за 24 часа/. Не мога да ги отворя обаче.

Това пише в мейла: "Предоставяме Ви достъп до условията на задачите в рамките на 24 чàса от 00:00 часà на 27.дек.2020г. до 24:00 часà на 28.дек.2020г."

Моят син се е изложил тотално - само 28 точки.

# 246
Може задачите да са били много трудни. Моите пък от страх изобщо не се явиха. Кое е по-доброто не зная...

# 247
И моят се е изложил , задачите не съм ги гледала , но има деца с много високи резултати , предполагам повечето са СМГ възпитаници- не , че това много ме успокоява . Положението е зле , и трябва да се минава на частни уроци , няма да стане с тия он-лайн курсове .

# 248
Хе. Добре, че няма да ми се налага да се явявам на тестове за четене с разбиране. Хората дори са сложили срока с по-тъмен шрифт, обаче кой да чете. Срам. Моят се е справил сравнително прилично, но можеше и по-добре.

# 249
Хе. Добре, че няма да ми се налага да се явявам на тестове за четене с разбиране. Хората дори са сложили срока с по-тъмен шрифт, обаче кой да чете. Срам. Моят се е справил сравнително прилично, но можеше и по-добре.

Извинявам се, но бихте ли казали колко е изкарал синът Ви и какво се разбира за добър резултат при пробният на СМГ

# 250
Резултати ПИ по МАТ в  СМГ проведен на 20.12.2020
http://tt.smgood.bg/wp-content/uploads/Rezultati-2020-12-20-7-kl … -uchiteli-OOD.pdf

Резултати Иван Салабашев (ако някое дете е участвало) проведен на  5.12.2020
http://www.math.bas.bg/salabashev/htm/2020_7.htm

# 251

ще изпратя аз детето недалече!"

Само една поправка имам - "нАдалече" 😆

# 252
  • София

ще изпратя аз детето недалече!"

Само една поправка имам - "нАдалече" 😆
В оригинала е "нАдалече", но автокоректорът ми е изиграл лоша шега Joy

# 253
  • На морето!
Върнаха ПИ по БЕЛ и на моят син, за мен се е представил зле, той е доволен.
65т общо- преразказ 20т, теза 4 и останалите въпроси 41т. В рецензията е отбелязано, че е преразказвал сбито и, че е допуснал много правописни грешки. Ще  си сипя тази вечер, а утре ще му дам да прави поправка на преразказа.

# 254
  • София
Rapariga, може да му е по-лесно ако веднага след като остави текста настрана, си нахвърля план - просто ключови думи и имена, които ще го насочват. Моето диване отказва да прави планове вече втора година. Накрая, ако си и провери за грешки може да вдигне с 10 точки оценката от преразказа. Сигурна съм, че, ако се стегне, ще успее Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт