Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 872
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, да ни е честита Новата година!
Много здраве, щастие, късмет през нея да има!
Нека тя ни донесе усмивки на лицата
И радостни трепети в сърцата Heart

# 376
  • София

Нека сме здрави, щастливи и по-добри.
А на децата пожелавам да сбъднат своите мечти и да бъдат приети в  гимназиите, в които са им на сърце.

# 377
Моят зубър изтегли учението от баницата с късмети и е много доволен 😆

# 378
  • София
Честита Нова година!

Ми да оставя само учене като късмети /айде и малко здраве/, тъкмо ще правя баница? Joy

# 379
  • София
Вчера се шегувахме с госпожицата, че в баницата ще сложим късмети: СМГ, 91 НЕГ, 73 СУ, Първа АЕГ, Втора АЕГ и все ще изтегли някой от тези късмети 😂 В крайна сметка взехме някакви от интернет, че нямаше време за авторски и на нея и се падна: "от учението недей да кръшкаш имаш изпити да тръшкаш" и здравето.

# 380
Честита Нова Година, момичета! Да е здрава и щастлива! Нека децата имат късмета да влязат в най-доброто за тях училище!

Марти, супер идея за късмети Simple Smile Сега ще ме накараш да направя нова пита или баница и да сложа късмети с училища Simple Smile
Аз принтирах късмети от интернет, почти без да ги чета, за да бъда изненадана и аз все пак. И снощи разчупваме питата и четиримата с късмети за почивки, пътувания...съответно ММ реши, че са само за пътувания късметите, но не са Simple Smile днес за закуска доизядохме питата и останалите късмети са други, явно ще се пътува !

# 381
  • София
Тази година заложих на готови късметчета - под формата на суровакница и с триене, за да видиш какво пише. На моя хубостник му се падна нова къща, после и учение - явно ще се изнася след като получи и сборник със задачи за Коледа, ще го решава в новата си обител Joy

# 382
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а нашият Горинич вчера довърши задачите за ваканцията и снощи, десет минути преди да започне новата година пусна на госпожата домашното по математика.
Simple Smile дали е разчитал, че тя веднага ще започне да ги проверява...

# 383
  • София
Хахаха, момичета, много ме разсмяхте Smile !
Аз написах два късметчета за сина - едното ТУЕС, а другото "Успех: Отличен 6". Първото се падна на баща му - явно той ще ходи да го записва след Успеха на сина му.
Днес момчето спа до обяд, закуси и излезнахме на разходка в това разкошно време. Има едно място близо до вкъщи, където продават италиански сладолед, оказа се отворено, та се почерпихме послучай 1-ви януари Shaved Ice .
Днес планирам да се довършат всички домашни работи , та да не се занимава повече. Утре ще се отдадем на домашен кино маратон, а в неделя започва школата отново.

Здрава и успешна да ни е 2021!

# 384
От две различни баници изтегли учението и купони до зори. Казах му, че след като го приемат може да купонясва цяло лято. Grinning

# 385
Честита Нова Година на всички! Здрава и дано да е успешна за нас и нашите деца! Моля, кажете как се справяте с мързела , постоянно трябва да бутам синковеца да реши някоя задача, вече почва и да ми отказва и да опонира- направо се отчайвам и ми идва да го оставя да прави каквото си знае. Но после знам , че ще съжалявам, както той така и аз. Никаква амбиция , носи се по течението и толкова.

# 386
По кое време на годината училищата обявяват какви паралелки ще имат? И какви ще са тези нови професионални паралелки?И

# 387
  • София
Честита Нова Година,
Пожелавам ви много здраве и добри новини (в момента се молим да се случи такава на бащата на много близък приятел)

На девойката - работа, но то с НВО7, дали работа, дали училище за все тая, на баткото на наборът се паднаха нови приятели,
на таткото се падна "да научи нов език" и девойката му казва: "Значи, почваш най-накрая мандарина" Simple Smile той понеже е с много свободно време, каза че засега му стига немския. Wink На мен се падна да стягам куфарите за топлите страни. Дано се оправят нещата, пък нищо против и студени страни нямам, че и в страната да има движение пак добре Joy

dete2, края на март, май излизаше план приема. Няма как да се знае какви са тези нови професионални паралелки, докато не се обяви план приема. Може да са в гимназия, примерно езикова паралелка  вместо да е  профилирана с РИЧЕ да стане "туризъм" (в не езикова гимназия).

От гимназията на баткото има съобщение за новата заповед за ДО като има добавка че допълнително ще бъдат информирани за олимпиадите.

# 388
Честита Нова Година! Бъдете здрави, а децата успешно да преборят 7-мия клас.

Тези празници много ги обичам. Едно спокойствие, презареждане на батериите.
Девойката, съответно е оставила всички домашни за последно, и сега я преследвам да решава задачи и да се подготвя.
Успях да и дам ПИ по мат.
Получи се трагедия с елементи на драма.  На първия модул горе долу се е справила. Вторият е жив зян.
За Коледа получи доста книги, както и други джунджурии- много им се радва.

# 389
Честита Нова Година на всички! Здрава и дано да е успешна за нас и нашите деца! Моля, кажете как се справяте с мързела , постоянно трябва да бутам синковеца да реши някоя задача, вече почва и да ми отказва и да опонира- направо се отчайвам и ми идва да го оставя да прави каквото си знае. Но после знам , че ще съжалявам, както той така и аз. Никаква амбиция , носи се по течението и толкова.

Аз няколко пъти писах, но никой не ми обърна внимание Simple Smile Мисля, че много рано започнахте със голямото натискане, нормално на децата рано им омръзна. Аз бих го оставила месец да си отдъхне и малко по малко да започна отново. Не познавам много деца, които с голямо желание да решават задачи, без никой да ги кара!

Общи условия

Активация на акаунт