Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
И аз ще бъда благодарна за достъп до пощата на наборите. Иначе пробния на Междучасие по МАТ и аз го дръпнах от фейса... положението не е цветущо.Има още доста какво да се желае. Детето беше разочаровано и ядосано едновременно след решаването му:)). Ако случайно прецените , че не отговарям все още за достъп до пощата , моля The Invisible   прати ми ПИ по МАТ ..пуснах ти пощата си на лично преди няколко дена . Благодаря !

# 196
Моите отказаха да ходят на ПИ в СМГ. Според мен все още имат горчив спомен от изпита след 4-ти клас, който съдържаше задачи, каквито никога не бяха виждали...
Струва ми се, че не са готови за ПИ все още... Ще се пробвам да им дам в домашни условия някой от тестовете.

# 197
  • На морето!
Марти, плуването е индивидуален спорт и според заповедта ще е разрешен и за некартотекираните състезатели под 18г.

Мисля, че ще е по-полезно за всички ако пишем точките на децата от ПИ, за да виждаме къде в скалата е детето ни. На Междучасие, например 60т са отличен резултат за ПИ, докато на Регалия биха били добър.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:02 от Rapariga

# 198
Мисля, че изпратих пробния на всички, които поискаха.
Ако някой не го е получил , моля да ми изпрати мейла си отново на лични.

# 199
  • София
Rapariga, не знаех за плуването. Благодаря ти. С тези променящи се непрекъснато мерки съвсем се обърках 🙄
В понеделник ще звъня на треньора, да видим какво ще каже.
За резултатите от ПИ, по БЕЛ има 74, а по математика 70,5. Посещава курсовете на Междучасие.
Изпратете ми и на мен паролата.

# 200
Мисля, че изпратих пробния на всички, които поискаха.
Ако някой не го е получил , моля да ми изпрати мейла си отново на лични.

Изпратих пак .Благодаря !

# 201
  • София
Вече има ли резултати от ПИ по МАТ на Междучасие? Нищо не съм получавала.

# 202
  • София
Има резултати от ПИ на Междучасие от около 4-5 дена.
И моят син е на курсове в Междучасие. Резултатите му по БЕЛ са 91т., а по мат. - 82,5т.
С математиката имахме драма. Отначало му бяха поставили само 65т. На първи модул 56т., а на втори само 9т. на първата задача. А детето беше сигурно, че последната задача му е вярна, защото следващият път бяха решавали задачите на курса. ММ писа на Симеонов да прегледа отново задачите и му вдигнаха точките на втората и на третата задача. Не разбрахме какъв е бил проблемът в началото.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:41 от dechy

# 203
  • София
Моли, много благодаря за паролата 🌺
В пощата качих ПИ по математика - теста и отговорите.
Еха, dechy, забележителен резултат. Браво на детето 👍

# 204
  • София
Ние имахме РС с учителите от Междучасие.
Оказа се, че има още непроверени работи и съответно неизпратени резултати по МАТ.
Както, че и проверяващ не е съответния учител на своята група.
Учителката ни обясни, че тази година имат страшно много записани седмокласници и
най-вероятно затова се бавят резултатите.

# 205
  • София
Кали, как го разбираш това: "проверяващ не е съответния учител на своята група."
На мен ми казаха, че всички тестове се проверяват от един проверяващ - Иван Симеонов. Но защо? Другите учители са оценени от Междучасие като негодни ли? Междучасие преценяват, че на децата резултатите почти не им трябват? Примерно моето съвсем скоро ги получи и междувременно е забравило всичко около задачите - нерешени задачи, преодолени трудности и тн. За мен този тест е една суха, безжизнена статистика.
И след като това е първото пробно, а миналата година страшно са се бавели, чак до липса на резултат ( четете темата за Междучасие),  от какъв зор вторият срок, когато вече е критично важно, ще се променят?
Притеснява ме и техния рефрен - като не ви харесва, отпишете детето. Сега? Само щото сте се ояли и сте приели всички свръхбройка желаещи,  без да съобразите капацитета на школата и на вашия Един-единствен Математик?
Сега пък и сгрешени точки. Нормално,  и за това ще се оправдаят с Единия-единствен Математик.
Само че освен за тях и за мен е един-единствен и няма да се местим Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:31 от ЗаСлон

# 206
Ето за това аз винаги съм бягала от прехвалени учители и школи. Винаги точно там се оказват най-големите проблеми.
Дано да се оправят нещата при вас, момичета!

# 207
Момичета, получихте ли инфо от школите, че ще преминават към присъствено обучение. Мен лично само това ме интересува. Да не е он лайн

# 208
  • София
И моят син е на курсове в Междучасие. Резултатите му по БЕЛ са 91т., а по мат. - 82,5т.
С математиката имахме драма. Отначало му бяха поставили само 65т. На първи модул 56т., а на втори само 9т. на първата задача. А детето беше сигурно, че последната задача му е вярна, защото следващият път бяха решавали задачите на курса. ММ писа на Симеонов да прегледа отново задачите и му вдигнаха точките на втората и на третата задача. Не разбрахме какъв е бил проблемът в началото.

Е, това е забавно. Понеже само н'ам си кой си ги проверявал за Вряк резултатите не са излезли. Да, ама той със сигурност отдавна не помни ни какви са задачите, ни какво е правил... камо ли дали са били обсъждани и кои са били верни... И какво излиза - този ПИ е абсолютно безполезен за него. Е***** ***** *****.

Все още няма резултати по МАТ, а аз и не виждам каква полза би имало от тях вече - след месец време естествено детето нито ще помни задачите, нито отговорите, които е давало, каква точно информация ще носят точките - особено ако, както се вижда, те могат да се поставят и напълно произволно?..

Моли, много благодаря за паролата 🌺
В пощата качих ПИ по математика - теста и отговорите.
Еха, dechy, забележителен резултат. Браво на детето 👍

Благодаря! Май единственият начин да получим някакви резултати... е просто отново да направи теста и да го оценя аз. Sad

Ние имахме РС с учителите от Междучасие.
Оказа се, че има още непроверени работи и съответно неизпратени резултати по МАТ.
Както, че и проверяващ не е съответния учител на своята група.
Учителката ни обясни, че тази година имат страшно много записани седмокласници и
най-вероятно затова се бавят резултатите.

Аз пък изобщо не съм получила съобщение за РС.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 03:21 от katiABV

# 209
  • София
Кати, какво говориш? Как така от нашата поща ще решавате отново пробното на Междучасие?  Ние получихме първо верните отговори, после задачите, после съобщение за РС, последно резултата на детето. Или в друга последователност, но това вече е без значвние.
РС е в първите 15 мин. от часа,  ако вчера е бил вашият час, значи е минала.

Общи условия

Активация на акаунт