С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 230
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Аз преливам от карантина в карантина. Първо аз изкарах нещоси, но леко и незабележимо, а бях в къщи заради "положителен" колега (доживя и той да чуе нещо положително за себе си...
Ох, сетих се за един нецензурен виц... Викаш има нещо положително в него, но скоро ще изчезне. Joy

За Яворов: какво са 12 години разлика в днешно време? Пък и на 16 е била девойката, не на 10. Да не пипате Яворов, че ми е много любим.

# 106
марулета, благодаря, успокоих се...Сериозно реших, че някакви щури нови прочити има, в това нихилистично време...

Положителните скоро да са отрицателни! Simple Smile

# 107
  • София
ДО не е ли 21 включително ?

Нашите хора вече имат програма за втория срок.

# 108
  • София
Да бе! Щото нали приключихме първия срок..
Отивам да търся. Благодаря!

# 109
Айде,ставайте,много спите!
    Сега,съвсем по темата да питам - искам да правя пуйка за Коледа.Има ли някой изпробвана рецепта,вкусна,не адски скъпа???
    И нещо за разнообразие - 6ца по БЕЛ,за презентацията на Две хубави очи и други въпроси върху Яворов.Доволна съм!
    Изненадващо , магично и незнайно как има извинено отсъствие по математика.Не си признава,но подозирам епичен пазарлък с учителката.

# 110
  • София
Добро утро! Спим, спим, колко да спим, някои сме на работа.
Преди години пробвах да правя пуйка, не е мойто това пиле.
Но ще се оглеждам какво ще споделите...

# 111
  • София
И при нас успехът се повиши.
Пуйка /май по-често взимаме патка/ правим в една голяма тава с капак с кисело зеле, сланина, вътре - плънка с ориз, лук и гъби.

# 112
  • София
И аз не обичам пуйка, заменям с пиле. Традиционно се слага ориз, но аз не го обичам в плънка. При нас се правеше по Заговезни.. за първи път ми хареса, когато кумицата донесе пълнено пиле, чиято плънката оризът бе пропуснат и бе със свинско на парченца, лук и подправки.
Пълнежът на моето пълнено пиле е импровизиран - зеленчуци, плодове, някакво месо (ядки), а за "сгъстител" кестени (заменям с малко сухар, ако няма) .
Примерно: ябълки, (портокали), моркови, бекон, кестени (лук), леко задушено преди това в съвсем малко мазнина, основно заради бекона и лука. Другото няма нужда от предварителна обработка. Подправки минимално, за да се усещат вкусовете.

Преди няколко години правих  за Коледа капама. Сега пак съм се подготвила, т.е. купих някаква наденица (по един брой:) ), имам и първото си кисело зеле от мен Joy

# 113
  • София
А, и ние правихме капама с пуешко, свинско, наденица, зеле и т.н.

# 114
Току-що на служебния комп,където наборът си е инсталирал тиймс,виждам,че госпожата по математика прави усилия да го присъедини към събранието ,но не се получава.Веднага звъня у нас,той си е в къщи,казва,че не може.НЕ знае какъв е проблемът.
   При нас,заради един трансформатор наблизо,доста често спира токът.И рутера изключва.Освен това,незнайно защо ,кабелът за нета идва от телефонната кутия на съседа.Виках ги сто пъти да го оправят това нещо,защото срещу нас на стълба има разпределителна кутия за нет на виваком/ ние сме към тях/.Не искат-много сложно било,усилили били сигнала,ама ако се наложи,някой път ще го оправят.Щото трябвало да искат незнасикакво от енергото.
    Сега се чудя, кво да ги правя?!Щото леко ми писна!!!Освен това, сега очаквам обаждане от класната,защото ще има отсъствие,и ще трябва и на нея да се обяснявам.А за нашите учители проблем с ток,нет или устройство не е извинение.

# 115
  • София
Учат ли наборите днес? В Испанската са го обявили ден за Коледен концерт. За сметка на това Малчо има контролно по математика, ей тъй, за изпроводяк преди ваканцията. Simple Smile

# 116
  • София
По принцип учат. За моето не мога да гарантирам. Satisfied
Снощи гледахме филм до към 1 часа, та не знам кога е станал.
Да ви кажа, споделяла съм, че не е от оплаквачите, не мрънка по принцип. Последните дни ме втрещява с изказвания. Уикенда постоянно ми повтаряше, че вече всичко му е писнало, че му е все едно за каквото и да било. Даже не поиска да излиза, стоя си в нас, което не се е случвало от.... не помня от кога.
Дано успее да излезе от това състояние през ваканцията. Надявам се януари да ги върнат в училище!

# 117
  • София
Моята излезе.

# 118
AK от днес са ваканция, но за сметка на това петокласникът имаше тест по немски Simple Smile.

# 119
  • София
Уж уча, първи час ФВС - май е таблата и шахът са по-напрегнато от към движения . Нещо и вторият час не бил притеснителен. Поне го видях станал като излизах.
В събота излиза. Предният ден видях едни разхвърляни билети по шкафа му. Питам го като се прибра: Стигнаха ли ти билетите?той: Ами не са ми трябвали, ти нали си ми заредила картата. аз: Astonished И защо да съм ти я заредила? Ти от повече от месец между на училище, не знам и кога ще си.

Общи условия

Активация на акаунт