Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Цитат на: Катерица
link=topic=1279366.msg42846276#msg42846276 date=1621160706
Сл.затъмнение попада в моя 11 дом, там нямам планети.
Коридорът на затъмненията 26 май- 10 юни засягат оста 5/11 дом при мен, като в 5 дом се намира Нептун.
Нептун ми е У на и 9 дом.

Катерица, и при мен затъмнението попада в 11 дом, като там нямам планети, а Нептун и слънцето са в моят 5 дом.

# 601
Йоанита, интересно. Да видим дали ще имаме нещо общо. (На мен Нептун ми прави опозиция на Слънцето, но тази опозиция ще продължи няколко години, защото той е бавна планета).
Наблюдавам и очаквам някакво събитие, което да го свържа с коридора. Нали знаеш, че енергиите започват да оказват влияние седмица преди и след събитието.

# 602
Йоанита, интересно. Да видим дали ще имаме нещо общо. (На мен Нептун ми прави опозиция на Слънцето, но тази опозиция ще продължи няколко години, защото той е бавна планета).
Наблюдавам и очаквам някакво събитие, което да го свържа с коридора. Нали знаеш, че енергиите започват да оказват влияние седмица преди и след събитието.

На мен Нептун ми прави квадрат с Нептун.
Марс, който също е в 5 дом прави тригон с Венера и Луната. Но повече ме притеснява Сатурн квадрат луна, която квадратура ще ме преследва цяла година.
Катерица, кои теми трябва да засегне затъмнението? По 11 или 5 дом?

# 603
  • SF
По оста 5-11.

# 604
Йоанита,
Да,темите по 5  и 11 дом, както и темите на домовете, чиито управители са аспектирани по време на коридора ( при теб - виж Слънцето какви аспекти има и кой дом управлява).
Квадратурата на Нептун Нептун я преживях силно и значимо. При мен Нептун участва във всичките ми пет конфигурации Йод ( пръст на съдбата), два бисекстила, един тригон и едно съединение , така че нямаше начин да не бъда изпитана/ разтърсена.

# 605
Йоанита,
Да,темите по 5  и 11 дом, както и темите на домовете, чиито управители са аспектирани по време на коридора ( при теб - виж Слънцето какви аспекти има и кой дом управлява).
Квадратурата на Нептун Нептун я преживях силно и значимо. При мен Нептун участва във всичките ми пет конфигурации Йод ( пръст на съдбата), два бисекстила, един тригон и едно съединение , така че нямаше начин да не бъда изпитана/ разтърсена.

Квадратурата Нептун Нептун поколенческа ли е?

# 606
# 607
# 608
  • SF
Зависи на тебе в кой дом ти попада и кой дом управлява.

# 609
Зависи на тебе в кой дом ти попада и кой дом управлява.

5 дом, стрелец

# 610
  • в 1001-та нощ
Споделям една страхотна страничка "Звездна традиция", която следя от няколко дни и горещо препоръчвам. Чисто познание, поднесено по превъзходен начин, без да се пробутва - купи си това, купи си онова. Адмирации за авторите, че отделят времето си, за да споделят знание.

# 611
  • Тра-ла-ла
От седмица+ ми е много тегаво настроението, с никой не ми се говори/вижда, емоционално ми е подтиснато, фитилът ми стана къс, бързо се дразня...и случайно поглеждам прогресивния си хороскоп - Прогр. Луна ми минала от Стрелец в Козирог. Bowtie

Та да питам гореописаното ли се очаква да е емоционалния ми фон в следващите към 2.5г? Т.е. емоционалността ми да е Козирожка? Наталната ми Луна е в Лъв

# 612
Ти и "козирожка емоционалност" са две несъвместими понятия-не се безпокой излишно:)

# 613
На мен затъмненията са ми по оста 6-12 дом. На 26 нямам кой знае какви аспекти, а на 10 юни опозиция натален Сатурн и Уран в 6 дом и квадрат МЦ и ИЦ Rolling Eyes Нещо на работа ли на очаквам?

# 614
  • Тра-ла-ла
Ти и "козирожка емоционалност" са две несъвместими понятия-не се безпокой излишно:)
То и "Козорожка емоционалност" са две несъвместими понятия. За това се плаша Joy Имам си натален АСЦ Козирог....стига ми.

Общи условия

Активация на акаунт