🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 296
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 190
Кой трие, който пуска темата или по-нагоре?

# 2 191
Нямам любимец.
Докато ''вървеше'' предаването, харесвах един- двама.Но сега, на този етап не симпатизирам на никого.
В предаването като че ли никой не се възползва да работи за себе си, да се представи в добра светлина, да си ''изиграе картите'' правилно. Напротив, всеки се ''изцапа'' колкото можа. ''Каквото си направиш сам''... Нали?
Колкото и да не ми се иска да го призная, победителя в шоуто е Петър. Възползва се на максимум от участието си.
Надявам се в новия Сезон да няма безполезни, скучни и нежелаещи парична награда, участници. Rolling Eyes

# 2 192
  • Mediterraneo
Кой трие, който пуска темата или по-нагоре?

Ония с метлите, модераторите. Тези, които пускат темите, са обикновени потребители и нямат такива правомощия.

# 2 193
  • Sofia
Илиян преди малко беше при Цитиридис

# 2 194
Илиян преди малко беше при Цитиридис

Кой Илиян? Кустев или йогата? Wink Цитиридис с удоволствие го пропускам, но ще видя в БТВ+, може да е било пък интересно гостуване

# 2 195
# 2 196
# 2 197
  • Варна
Като близначки са..Joy

# 2 198
  • earth
Много зъбати.

# 2 199
  • при късмета
Дяволо, записа ли се за кастинг? Сега случайно хванах, че срока е още 3 седмици

# 2 200
  • София
Ахам:)

# 2 201
  • Sunshine state
Аз от сега си казвам, че ще съм за теб, ако те изберат, каквото и да правиш вътре, стига да не въртиш любов, щото това ми е най-досадно. Laughing

# 2 202
  • при късмета
Аз от сега си казвам, че ще съм за теб, ако те изберат, каквото и да правиш вътре, стига да не въртиш любов, щото това ми е най-досадно. Laughing
Абе то, понякога не пита Joy
Успех, Дяволо, да сигнализираш, ако те изберат!

# 2 203
  • София
Ооо и да върти любов, няма проблеми, само да няма любовни драми, закачките не са лоши, нормални са си, ама почнат ли да се сополивят  и заминава участникът. Grinning

Дяволо, стискам ти палци, мноооого искама да те изберат.

# 2 204
Дяволче, брой ни колко сме в темата, все сме твои хора. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт