Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 079
  • 502
  •   1
Отговори
# 120
И аз мисля дами, че  е по-добре да обсъждаме мъжете, а не жените. Разбрахме коя колко е красива и себе си слагам в този кюб, дайте пак да се върнем на мъжете и как да си загубят ума.

Умните жени знаят как се прави това от как свят светува.
А да кажем не чак толкова умните могат да разчитат на вторични полови белези.
Все ще му намерите колая, знам аз. Лесна е вашата.

# 121
За какво ни е да си губи разума обаче? Става само за филми. В живота асоциирам с някакви самоубийства от любов и прочее крайни жестове. Много натоварващо за всички намесени и намирисва на психични отклонения. Е, не ща такъв мъж, склонен към страсти тип влакчето на ужасите. Той и в други неща ще е изперкал, а психичната стабилност и уравновесеност ми е в топ 5 за качества на мъжа. Вкъщи има място само за един изкукал.

# 122
И аз мисля дами, че  е по-добре да обсъждаме мъжете, а не жените. Разбрахме коя колко е красива и себе си слагам в този кюб, дайте пак да се върнем на мъжете и как да си загубят ума.

Ти какви жени харесваш и като визия и като характер.

# 123
Скрит текст:

Ти какви жени харесваш и като визия и като характер.

Питай съфорумничките си тук. Те знаят по-добре от мен. Аз винаги питам коя да харесвам. Ако не тук, то поне жена ми или майка ми.

# 124
Различните типове мъже изгубват ума си по една жена по различни причини, но най-често, според мен, са привлечени от красота и интелект.

Не задължително заедно, но ако са и в комбинация - абсолютен джакпот.

Но и това твърдение е супер общо. Нещата са много по-комплексни Wink

# 125
Не ви ли звучи слабашки мъж да си е загубил разума и да се оставя да го връткат нечии капризи? Някак не е секси. Гали Егото, но писва и е досадно... Simple Smile

# 126
Не. Индивидуално е😂

# 127
Дали? Жена, загубила акъла си по мъж и напълно играеща по свирката му може би биха я нарекли изтривалка и мазохистка... във форума. Не е нещо положително. Или зависи от пола? Simple Smile

# 128
Скрит текст:
Различните типове мъже изгубват ума си по една жена по различни причини, но най-често, според мен, са привлечени от красота и интелект.

Не задължително заедно, но ако са и
в комбинация - абсолютен джакпот.
Скрит текст:
Но и това твърдение е супер общо. Нещата са много по-комплексни Wink

Вярно. Точно толкова често срещана комбинация.

# 129
  • София
И пак сме си го говорили тук - ако е способен да си изгуби ума в едната посока /да разбие цветарски магазин посред нощ за 100 рози/, е способен да си изгуби ума и в другата посока /тройното убийство от новините). Така че - фнимавайте какво си пожелавате!!!

# 130
Феромони

# 131
Като порасна искам да съм като Марчето Blush

Не е необходимо.
Не всички мъже са принцове на бели коне (съжалявам ако съм разбил нечии илюзии за конете Trollface ).
Някои сме прости програмисти и повече ни кефят говорящи жаби.

# 132
Kermit the Frog?!

# 133
Хаха, Джеймс, право в целта. Не съм срещала мъж, който няма да си изгуби акъла по говореща жаба...

# 134
Енергията на жената е тази, която ги привлича и задържа..)

Общи условия

Активация на акаунт