Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 270

Не,това с дрешките не е най-удачно за Коледен базар.Миналата година имаше и дрехи и как да кажа newsm78Заприлича на битак Embarassed

извинявам се за въпроса ми ,който не касае тази тема ,но незнам къде да го задам:)
Аз все пак искам да подаря омалелите дрешки ,но не знам на кого,къде. Ще съм много благодарна ,ако ми дадете линк към подобна тема

# 271
  • sofia

Не,това с дрешките не е най-удачно за Коледен базар.Миналата година имаше и дрехи и как да кажа newsm78Заприлича на битак Embarassed

извинявам се за въпроса ми ,който не касае тази тема ,но незнам къде да го задам:)
Аз все пак искам да подаря омалелите дрешки ,но не знам на кого,къде. Ще съм много благодарна ,ако ми дадете линк към подобна тема

изпрати ги ,а ние ще преценим къда ще ги занесем.Вариантите са няколко-децата в домовете,на майките- сираци или на самотните майки.
Благодарим ти  bouquet

# 272
Хипатия, ето тук пишем http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=132481.140 , заповядай !

# 273
благодаря за поканата:)

# 274
Един бърз въпрос: Бихте ли носили плетени на една кука бижута? Нещо от този сорт -

За съжаление снимките не показват достатъчно добре дребните детайли. Кажете дали ще има интерес към такова чудо и дали да си губя времето да ги правя.

А тук нещо тривиално - пончо и шал.

# 275
Бижутата са много оригинални! Харесват ми...

# 276
Сега плета този шал,

но съм още на 41-вата незабудка.

# 277
Сега плета този шал,  но съм още на 41-вата незабудка.
Шала е разкошен. А колко незабудки са?  Laughing

# 278
За тези размери поне 100.

# 279
  • Sofia

Искам такъв шал !

# 280
то не ,че аз не искам такъв шал. А и такова пончо:)
Онова първото бижу- дето е като поло яка ми харесва. няма ли начин да може да се прикрепя към блузка?Simple Smile
Между другото така изплетени шалове и шапчици са хит в детската мода. Защо не вземеш да плетеш детски ? По-бързо ще стане и повече бройки ще са. Аз купих на дъщеря ми ето това шалче . Само 9 незабудки да не казвам колко пари струват:)

Изобщо плетените неща са на мода и по-рентабилно е да правиш детски модни аксесоари- шапки,ръкавички и т. н.
Ето това нещичко мисля ,че всяка горда мама би го купила на дъщеричката си. Simple Smile

Не искам да налагам мнението си,но за да има успех базара, т.е . да се съберат парички трябва да се приготвят колкото с е може по-продаваеми неща. Аз лично в този случай бих пренебрегнала моите желания и нужди и бих купила нещо за детето си.

# 281
Еее, Хипатия...и ние сме хора Simple Smile

# 282
и още как?Simple Smile
Имах предвид ,че на базара бих пренебрегнала малко собственото си аз:))

# 283
Аз купих на дъщеря ми ето това шалче . Само 9 незабудки да не казвам колко пари струват:)

Да и аз вече се ориентирам към по-бързо плетящи се и по-ефектни модели. Хипатия, нахвърля моделчета насам.

# 284
  • sofia
Аз купих на дъщеря ми ето това шалче . Само 9 незабудки да не казвам колко пари струват:)

Да и аз вече се ориентирам към по-бързо плетящи се и по-ефектни модели. Хипатия, нахвърля моделчета насам.

Пуснах темата за базара ,аре там да си разглеждаме красоти Praynig

Летяща,ще пратиш ли шалове и в София Praynig

Общи условия

Активация на акаунт