Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ами сутринта забравих да го пусна и него.Миналия път със същата доза лекарства бе 49.Сега в четвъртък като ида за официалния тест ще пусна и прогестерона...
Да се редактирам-чхг 91.500.

Ели, супер!
И аз те следя. На кой ден е това ЧХГ ?

# 646
Ами сутринта забравих да го пусна и него.Миналия път със същата доза лекарства бе 49.Сега в четвъртък като ида за официалния тест ще пусна и прогестерона...
Да се редактирам-чхг 91.500.
Честито!!Пожелавам ти всичко да е наред до пухкав финал💖💖

# 647
  • София/Севлиево
На ден 8,Ина.На 1 бластоцистче.

# 648
На ден 8,Ина.На 1 бластоцистче.
Ели,тихичко честито и до здрав и пухкав финал 🍀 чудесно ти е чхг за 8ми ден!

# 649
Здравейте,
знам, че може би въпросът ми не е за тук, но не знам вече къде да пиша.
Скоро приключи вторият ми неуспешен трансфер.
Докторката каза, че при мен няма проблем и не си обяснява от къде идва проблема.
Първият път нямах имплантация, но втория имах.
Съпругът ми е с азооспермия, отделно е носител на ген муковизцидоза.
Правил е и кариотип, но там всичко е наред.
 Според лекарката може да има някакъв генетичен проблем, за който не знаем. Имате ли представя какво може да е и какво изследване е добре да направим.

# 650
  • София/Севлиево
Кариотип правили ли са и на теб?Трябва и на двама ви.Друго ,което може да се направи ,е предимплантационна диагностика на ембрионите.

# 651
Кариотип правили ли са и на теб?Трябва и на двама ви.Друго ,което може да се направи ,е предимплантационна диагностика на ембрионите.

Кариотип пуснах сега. До момента не ми бяха казвали, че ще е необходимо.
ПИД за момента няма да мога да си го позволя или може би съм видяла грешно цените. Имаш ли представа  каква е цената му?

# 652
  • София/Севлиево
За цената зависи от броят на ембрионите.Ти беше при Владимиров,нали? Аз там за 6 ембриона платих около 5000 лв-900 и нещо за биопсия и другото не помня вече.Ама и това не ми помогна тогава,стигнах само до БХ и после отидох при Станулов...А кариотип имаме и двамата с ММ още от 2016-та и там няма нищо.

# 653
li 92 а вие правили ли сте си тест за муковисцидоза? Щом съпругът ви е носител трябва да се изследвате и вие.

# 654
li 92 а вие правили ли сте си тест за муковисцидоза? Щом съпругът ви е носител трябва да се изследвате и вие.

да, изследвала съм се. Всичко е наред при мен.

# 655
Здравейте, и моят ЧХГ тест днес излезна.... 20.770. Хем се радвам хем ми се вижда много много ниско Sad имам 2 биохимични и направо ми се пръска главата от мисли ...

# 656
  • v. turnovo
На кой ден след трансфер е и на колко дневни ембриони? Стойността е положителна
Здравейте, и моят ЧХГ тест днес излезна.... 20.770. Хем се радвам хем ми се вижда много много ниско Sad имам 2 биохимични и направо ми се пръска главата от мисли ...

# 657
На кой ден след трансфер е и на колко дневни ембриони? Стойността е положителна

7ми ден, на 2 5дневни ☺

# 658
Какъв резултат очаквате на 7 ми ден, то ембриона тукущо се е захванал?
И гледам някои потребители се правят на лекари като казват купи си едикоеси лекарство вместо Утрогестан или Дуфастон. Аз лично за нищо на света не бих сменяла терапия назначена от лекар, независимо от крайния резултат. Хайде на не се правим на повече знаещи от хора учили и работили за това!!!"

# 659
Какъв резултат очаквате на 7 ми ден, то ембриона тукущо се е захванал?
И гледам някои потребители се правят на лекари като казват купи си едикоеси лекарство вместо Утрогестан или Дуфастон. Аз лично за нищо на света не бих сменяла терапия назначена от лекар, независимо от крайния резултат. Хайде на не се правим на повече знаещи от хора учили и работили за това!!!"

Нещо си се напрегнала за има няма нищо.....

Общи условия

Активация на акаунт