Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 233
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

мога ли да помоля за помощ - искам да се свържа с  английския амазон за чат с реален човек. Как може да стане?
Пусната е поръчка, но не е доставена, не са н намерили на адрес и е върната до Англия. Има ли шанс да я изпратят отново?
Благодаря.

Пренасочи я до немски адрес.

Как става това пренасочване? През сайта на амазон ли?

# 226
  • София
Пишеш на чата.

# 227
  • Пловдив
Не го намирам. Само съобщения виждам...писала съм там на продавача веднъж, отговор не получих.
Ако може ми илюстрирай със скрийншот къде точно е 🙂

През телефона най-отдолу на сайта на черното поле има Contact us-после скролваш най-надолу и има пак Contact us - пак натискаш и ти се отварят вече да избираш кво да питаш...това през телефона.

# 228
  • Бургас
Не го намирам. Само съобщения виждам...писала съм там на продавача веднъж, отговор не получих.

Ето така изглежда поръчката ми която е трябвало да отиде при превозвача на 10.12. Отдолу пише "свържете се с нас" натиснах после въведох причина мисля 'къде ми е пакета" и кратко им писах. Имам мейл, че ми възстановяват сумата до 5-10работни дни. Изчакай датата която са ти дали все пак има още малко надежда до Коледа, ако не Дядо Мраз може да се възкреси за Нова година, както беше по мое време като дете Grinning

# 229
  • Пловдив
Понякога връщат веднага парите, а пратката идва след седмица Simple Smile

# 230
Мая, благодаря. При мен такова поле не излиза, може би ще излезе след 29.12.

През телефона най-отдолу на сайта на черното поле има Contact us-после скролваш най-надолу и има пак Contact us - пак натискаш и ти се отварят вече да избираш кво да питаш...това през телефона.

Намерих го. Мерси.

# 231
И аз имам една пратка, за която промениха дата на доставката 2 пъти. Още я няма. Имам бутон активен вече за рефънд, ама той не ми върши работа, защото сега уреда е с доставка 1-2 месеца...

# 232
  • Варна
Скрит текст:
aDream, мисля, че можеш да намериш и малко по-мощен миксер на добра цена ако не бързаш.

Аз не исках голям комплект защото си имам уредите които ми трябват и си взех такъв Kenwood 900W. Около черния петък преди две години, Used - Like New и съм платила 48 лири. Върши ми работа.

п.п. Сега търся малка ръчна прахосмукачка, да се зарежда на 220V, от тези за коли. На мен си ми трябва за кухнята, моята смотана сдаде багажа. А се чудя как да си чистя трохите от покривката след хранене Simple Smile) Освен да почна като съседите - да изтупвам през терасата. Grinning

Ако е само за трохи...
https://dedal-robot.com/spl/468935/Dzhadzhi

Споделям, взех я преди малко от офиса им във Варна.
Кеф! Наистина е бръмбърче, ще лепна снимка след малко.Simple Smile
Зарежда се с usb, натроших бисквита, обра я без да се замисли. На мен ще ми върши работа и затова - мерси!:-)
контейнерчето е миниатюрно ама то колко е да се изсипе в кофата.
Скрит текст:

# 233
  • Русе, София

Чата е с някъв тъп бот , който ти задава преварително подготвени въпроси  и отговори и не върши никаква работа.

Bot-a ми казва , поръчката ви не е доставена , вече е върната обратно към Амазон,  ще ви върнем парите до 2 седмици. Ако искате можете да направите нова поръчка.

Има ли начин да се свържа в чата с реален човек от customer support  ?

Има ли начин , да си заплатя нова доставка то БГ и да ми изпратят стоката наново, това ми е целта, защото
цената сега е 30% отгоре и не ме устройва, а и трябва да затворя още пари , и да чакам да ми върнат старите.

# 234
На бота пишеш  chat и те пита да те свърже ли с асистент,потвърждаваш и толкоз.
И вместо са питате къде е чата питайте гугал Contact amazon uk. De .it и др. Директно те праща на страницата за чат.
Съмнявам се да пренасочат пратка и то до друга държава.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:56 от Ragga

# 235
Скрит текст:
Скрит текст:
aDream, мисля, че можеш да намериш и малко по-мощен миксер на добра цена ако не бързаш.

Аз не исках голям комплект защото си имам уредите които ми трябват и си взех такъв Kenwood 900W. Около черния петък преди две години, Used - Like New и съм платила 48 лири. Върши ми работа.

п.п. Сега търся малка ръчна прахосмукачка, да се зарежда на 220V, от тези за коли. На мен си ми трябва за кухнята, моята смотана сдаде багажа. А се чудя как да си чистя трохите от покривката след хранене Simple Smile) Освен да почна като съседите - да изтупвам през терасата. Grinning

Ако е само за трохи...
https://dedal-robot.com/spl/468935/Dzhadzhi

Споделям, взех я преди малко от офиса им във Варна.
Кеф! Наистина е бръмбърче, ще лепна снимка след малко.Simple Smile
Зарежда се с usb, натроших бисквита, обра я без да се замисли. На мен ще ми върши работа и затова - мерси!:-)
контейнерчето е миниатюрно ама то колко е да се изсипе в кофата.
Скрит текст:
Аз имам първия вариант ..Като го взех имаше само в този вариант и с  батерии..Наистина е малко контейнерчето, но на мен ми върши работа.Варианта с  usb зареждане е по-добър, на външен вид също, но когато купувах моя имаше само един вид.Със здраве да се ползва.

# 236
Това само на чата могат да кажат. Аз се свързвам с тях като първо минавам бота и по някое време ме допуска до служител.
При моя казус с недоставени обувки, отказаха да ги изпратят наново, понеже пък и не бяха налични. Пуснаха рефънд и казаха да си ги поръчам от външен търговец.

# 237
Вижте, вместо да спамите - четете първа страница и пробвайте - работи. Свързах се от първия път с чата, минах бота, свързах със служител, и вече ми върнаха парите за две неполучени неща.
бтв. И когато ви пътуват пратките в куриер (разбирай - ТИР, влак или самолет)  просто няма кого да питате кога ще пристигне подаръка за Коледа на унгарски, румънски и пр., когато тракът показва, че се намират или минават през съответната държава, нали? А и понякога се случва да не се обновява информацията с дни и разбираш чак когато пристигне

# 238
  • Sofia
Благодаря за отзивите за буболечката за трохи. Настройвам се да преглътна доставката от 10 лв. и ще поръчам Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:18 от bubanka

# 239
Приключих с покупките от Амазон за годината, скромно с преса и сешоар.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07C92DCSW/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1 97 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B086VYM7S7/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 170 евро

И тези бански, не помня кой ги похвали, но са много хубави https://www.amazon.de/gp/product/B07VGHJYX3/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 13 евро

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:18 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт