Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 858
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
В Слънчев Бряг тази година цените скочиха с 15-20% заради локдауна. Много Българи купиха, доста англичани продадоха. Вече привършват  апартаментите на чужденците и българите стават основен играч. Миналата година можеше да си купиш хубаво обзаведен двустаен в читав комплекс за 20-25к Евро. Сега офертни под 30 няма. Говоря за читав, поддържан комплекс с струваща си такса поддръжка.
И моите наблюдения са подобни. Въпреки поскъпването в Сл.бряг си остава най-голямото предлагане, както и в съседните с.Кошарица и комплексите Съни дей. В Несебър и Поморие също има много предлагане, но цените не падат. Но тези такси поддръжка са много високи, по 450-550 Е. Според мен друго подобно предлагане има в Банско - просто има страшно много комплекси, които не се очертава да се пълнят с чужденци?!

# 91
Не падат цените ли казахте?

# 92
Голям(а) ....(смешка) Laughing е тази обява.
Ама мръдва обявата нагоре в списъка, а и потенциални купувачи, ако следят тази обява, получават повод да се сетят за нея.

# 93
Което ще рече, че не е смешка, а съвсем рационално действие Wink

# 94
Това е почти толкова добро, колкото обявите, които ги увеличават с 500 евро и веднага след това ги намаляват с 500 евро, например.

# 95
Което ще рече, че не е смешка, а съвсем рационално действие Wink

Да, целта е рационална, ама трябва потенциалните купувачи да са полу- или пълни идиоти, за да се вържат на този евтин трик.
Сега ако обявата стои от много време, преди е била надценена, а вече си е на пазарно ниво, тогава вече купувачите може и да са я позабравили и "свалянето" на цената ще ги подсети за нея.

# 96
Преди бяхте казали, че промяната на обявата не я вдига нагоре.

# 97
Не е нужно да са идиоти. Даже ще се зарадват, ако обявата им пасва на таргета, защото иначе трябва да ровят да я търсят. Пък и малко или много това е знак, че е активна, а не заспала, забравена, невалидна. Просто "напомняне за себе си".

# 98
Един вид "склонни са на преговори за цената". Възможно е, разбира се. Но можеше промяната да е с едни 100 евро, по-така щеше да стои. Laughing

# 99
Рано е още.

# 100
Най-много да отнесат някоя псувня. Не ги разбирам такива хора, за 100-500евро корекция на фона на 80-100к не е нищо, аман от цигания и стискане.

# 101
Най-много да отнесат някоя псувня. Не ги разбирам такива хора, за 100-500евро корекция на фона на 80-100к не е нищо, аман от цигания и стискане.

Зависи, ако купуваш дискаунт ще псуваш, но ако търсиш точно такъв апартамент ще се радваш, че ти е изплувал. А може и цената да си е ОК.

# 102
  • София
Вижте този апартамент.
https://m.imot.bg/details/1c159076557087600
Направо съм влюбена. Почти всичко ми харесва, а това рядко се случва.
Оправдана ли е цената заради дизайна? Защото като разгледам по-внимателно, виждам, че не е супер лукс изпълнението, просто дизайнът впечатлява.

# 103
  • София
Вкусове различни.
На мене не ми харесва нито обзавеждането, нито цената.
Но за друг може да е най-доброто и търсено място.

# 104
Мисля, че е коментиран този апартамент - или самия апартамент, или интериора в интериорната тема. Интериорът ми е ОК, цената (че и без ДДС) - не.
Не съм убедена, че описанието на локацията е точно - нещо ми се върти в главата, че е на ъгъла на Раковска и Васил Левски, т.е. шумно.

Общи условия

Активация на акаунт