Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 855
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Камея,  пердетата, за които спорихме преди време, отново са налични. Simple Smile
То пердетата няколко пъти се явяват налични, свършват и после пак... , въпросът е, че аз си жалех за кодовете - исках два пъти едни и същи кодове да ползвам. Иначе всеки ден преслушвам секция Завеси, появяват се нови модели, обаче и код за 25% ми трябва. Все някога ще се нацелим-и код, и завеси, но нов модел.

# 346
  • Mostly in my mind
Да, наистина доста са се засилили на тема пердета. За разлика от спалното. Ама лека полека гледам взеха и от него да вкарват повече нови неща.

# 347
  • Точно където трябва
Здравейте,случайно някой да има това яке ?Дали е някакво супер огромно като се облече и отговаря ли си на размера ?
Аз го имам, за мен си отговаря, не е огромно.
Аз го взех и ще го връщам. За мен е уголемено, плюс едно обемно и в раменете съм като трикрилен гардероб. Ама аз съм си големичка. Може на слаб човек да му стои по- добре.

# 348
Ето детски пуловер, за големи момичета 9.99 лв https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0864443002.html
И дамски на същата цена, но не мога да сложа линк, номера му е 0879684001.
Според мен си заслужават, имат малко вълна и ще топлят.

# 349
Има дамски панталони цигара за 5.99. Поръчах един.
От тези цигари точен номер ли поръчвате? Коментарите са доста противоречиви...
Поръчах обичайния ми (за сега) размер. Имаше и бройки в Р-номерацията, ама поръчах в стандартната.
Успях в последния ден на кода 057 да взема за сина яке с пух (детска номерация е), вече е при нас - според мен отговаря на размера.

# 350
Пак поръчах😞.Уж, нямаше повече, но...не можах да устоя☹.
ELLIEE, аз си взех М, стои ми много прибрано.
Взех L за свекърва ми, тя е по-широка в ханша и около 90кг на 170 височина(грубо), ами...не и стана, върнах го. Но, има още един подобен модел,другият е по-широк в ханша, а този е леко втален. Аз исках да поръчам от другият за свеки, но ...обърках ли ги, изчезна другия ли...не го видях...

# 351
  • София
Някой има ли нужда от код от талончетата за рециклирани дрехи? Останаха ми 2-3 изтичащи края на януари, които няма да ползвам. - Раздадени 🙂

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 11:32 от iveto_11

# 352
Талончетата са удължени да се ползват до март.

# 353
Удължиха ги -до края на март ще важат.

# 354
Бих се възползвала от едно
Някой има ли нужда от код от талончетата за рециклирани дрехи? Останаха ми 2-3 изтичащи края на януари, които няма да ползвам.

# 355
  • София
Талончетата са удължени да се ползват до март.
Удължи а ги до март месец, имаше информация на сайта.

# 356
  • София
Благодаря за информацията, момичета! Вижда се, че пазарувате по-често от мен Simple Smile За като отворят моловете съм приготвила още няколко торби със стари дрехи, така че пак ще се сдобия с талони.

# 357
На бул. Витоша магазинът им не е затварян и би трябвало да приемат и дрехи. Все още има варианти и за снабдяване с талони, имам предвид (за София).

# 358
Здравейте,случайно някой да има това яке ?Дали е някакво супер огромно като се облече и отговаря ли си на размера ?

Имам го якето, дори в два цвята. Много ми е удобно и ми харесва. Изкарах миналата зима с него. Не е широко, но не е и вталено, нормално свободно за яке е според мен. Но аз по принцип обичам по свободни дрехи.

# 359
Има ли някой тези обувки? Много бяла снимка, не се виждат много добре.

Общи условия

Активация на акаунт