Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 861
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
И аз им се чудя на тези палта, без копчета.
С един колан, като халат.
Ами не може зимна дреха да е така разтворена.

# 316
Да, само за гъзария стават. Като чантите без отделения вътре и без ципове, само с копче! 😂

# 317
Така е.
Но чантите пак може да организираш някак, докато палтото не.
Освен да слезеш само от колата и да минеш максимум 2-3 метра, преди да влезеш някъде на топло.

# 318
  • Варна
Колкото за минаване по червения килим Joy
Поръчах яке за ММ. Ей, не можело без мерене да вземе. Викам като не става ще го върнем, от цялата работа Еконт ще са на плюс, ние няма да загубим нищо. Нави се накрая.

# 319
И аз имам драма с меренето.
Искаме с девойката да го водим да мери, не ще, имал си 2 якета.
Месечко, кое яке, дай да го видя.
Може и на ЛС.

# 320
# 321
По света си ходят с тия палта и с разни гъзовейки отдолу, че и по разни обувки с отворени пети, пръсти и боси! Ако човек се движи с кола, дебела горна дреха за студ му трябва само, ако ходи по горите и парковете на разходка.
И аз имах зорове с избора на мм, но откакто е много зает и когато има време, магазините не работят, свикна аз да му поръчвам дрехи. Освен това, аз не от сега в пандемията, а от години пазарувам за цялото семейство само онлайн и не ми се влиза в магазин!

# 322
Уейв , във всяко добро шивашко ятелие може да се направят илици и да се сложат още копчета. Също и скрити.
Азалия🌺 ,гъзовейките и сандалите май са само за снимките...или за там,където през зимата е над 15 градуса..
Ralikka  аз най-лесно си намирам нещата в такъв тип чанта. В тези с отделения започва едно търсене.."тук ли беше..,там ли.."

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 20:28 от sasi6

# 323
Днес получих тези обувки от момчетата серия, харесват ми.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0825063001.html
Много харесвам Мом моделите на дънки, че са свободни в бедрата, но тези са много широки в бедрата.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0825063001.html

# 324
Дива ягода, а тези обувки от момчешката серия отговарят ли на номера ти.
Искам да купя за майка си, то и на мен ми харесват, но никога не съм поглеждала там и не мога да се ориентирам. На нея нещо такова и трябва да е меко , че има проблеми жената.

# 325
Отговарят си. Нося 36 и него си взех. Точни са ми. Освен това съм с по-широк крак и не ми стягат никъде. Лепнаха ми идеално.
Дива ягода, а тези обувки от момчешката серия отговарят ли на номера ти.
Искам да купя за майка си, то и на мен ми харесват, но никога не съм поглеждала там и не мога да се ориентирам. На нея нещо такова и трябва да е меко , че има проблеми жената.

# 326
40 sm размер е за талия 40 по 2 = 80 см, съответно 42 размер е талия 42 по 2=84 см, 44 е 88 см
Моята поръчка от 28 дек., 17 ч днес е задействана по транспортиране.Но не ми се вярва да дойде на 30-31 дек., предполагам чак 4-5 януари.

# 327
Здравейте,случайно някой да има това яке ?Дали е някакво супер огромно като се облече и отговаря ли си на размера ?

# 328
Здравейте,случайно някой да има това яке ?Дали е някакво супер огромно като се облече и отговаря ли си на размера ?
Аз го имам, за мен си отговаря, не е огромно.

# 329
Ягодка, благодаря. Поръчах 37, дано и станат и не я обиват, че доста е сложно при нас. Хареса ги, показах и ги. Ако са и малки аз ще ги нося. Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт