Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 901
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Според мен не, даже очаквам скоро да вдигнат цените. Така правят в последно време.

# 511
  • Варна
А аз днес като прочетох за допълинителните 10 процента и се засилих, викам си: "Ей сега ще си взема розовия пуловер!" - да, ама не. Пак само на избрани продукти и пак не на такива, които харесвам. Яд ме е.
Сигурна ли си? Сложи ли го в кошницата, намалението се отразява там.

# 512
@Seeflower, направо ме изненада за сутиена Simple Smile
Обикновено взимам 80В, сега взех 75А. Първо, заради коментарите, че е уголемен, и второ, заради големия процент еластан. Стои ми, като на манекенката от снимката.
На обиколка, или в чашката ти е малък?
Ами...излиза ми постоянно бюста от чашката🤣🤣🤣.Гръдната ми е добре, но чашките...взех 85B,но съм си толкова.Сега опитвам с регулиране на презрамките, но...не...лееекичко излизат пак.А, иначе е тооолкова удобен, не го усещам.

# 513
  • Пловдив
Пристигна ми пуловера с ластична плетка в сиво-кафяво, много е хубав и докато му се радвам ,гледам отзад на ръкава -бримка! Много ме е яд.Сега мога да го поръчам с още по-голяма отстъпка,но ако ми пратят същия,няма само да се разкарвам напред-назад до Еконта, а и още има опашки.
За връщането-само лепя бележката и пиша в профила банкова сметка ли? Не съм връщала до сега, а от години си пазарувам от H&M.
Иначе и аз давам адрес на офис на Еконт за доставка.Така ми е по-удобно,като съм на работа от 8 до 17,взимам си нещата когато реша.

# 514
Попълваш и код в бланката.
Виж кой беше за дефект, може и подробно да пишеш, нищо, че е безплатно връщането.

# 515
Аз не попълвам нищо. Веднъж попълних заради един дефект и то за да не ми вземат пари за връщането, но пак не ми взеха.

# 516
Белият пуловер с перличките. Снимките не са много добри, но пуловерът или по-скоро блуза, е прекрасна!
Скрит текст:

# 517
Страхотен, може ли линк?

# 518
# 519
  • София
@Seeflower, направо ме изненада за сутиена Simple Smile
Обикновено взимам 80В, сега взех 75А. Първо, заради коментарите, че е уголемен, и второ, заради големия процент еластан. Стои ми, като на манекенката от снимката.
На обиколка, или в чашката ти е малък?
Ами...излиза ми постоянно бюста от чашката🤣🤣🤣.Гръдната ми е добре, но чашките...взех 85B,но съм си толкова.Сега опитвам с регулиране на презрамките, но...не...лееекичко излизат пак.А, иначе е тооолкова удобен, не го усещам.

Ами ... push-up е. Ще излизат Simple Smile
Супер удобен е, да.
Два дни изобщо не усещам, че съм със сутиен, ама пък бюстът е ... бижУ.

Белият пуловер изглежда много добре. Чудесен е. Той и в черно не е лош ... хайде пак пари ще се харчат.

# 520
Не са евтини дрехите им, а не са особено качествени. Но кризата ще ги смачка и да не иссат ще ги бутнат.  Почакайте само.  Не че им мисля лошото,  но на пазара всичко  е силно завишено...

# 521
За тези пари какво качество очакваш? Добре са си.

# 522
  • Пловдив
fani, и моето парфюмче е тъмна течност.
Азалия, чудесно ти стои. Не разбирам защо поръчваш от +серията,  така съм запомнила.

# 523
  • Mostly in my mind
За тези пари какво качество очакваш? Добре са си.
Да, но като са намалени. Реалните им цени и според мен са завишени.

# 524
От сайта им никога не купувам на реални цени, а от магазин много трудно си харесвам нещо.
В началото се излъгах няколко пъти да пускам поръчки с включена доставка и не връщах нищо, но се поправих вече. Wink

Общи условия

Активация на акаунт