Съвет

• 14 862
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
вас ви гризе съвестта

Дано да не съм разбрал правилно! Това ВАС да не би да включва и мен?

Грешка Peace
Имах предвид Жорето Mr. Green

# 181
  • Абсурдистан
ако ти и изневеряваш,защо и тя да не го направи...  Twisted Evil пък си мисля,че го заслужаваш...

Значи виж сега - не е тук мястото да си правиш шеги защото наистина се чувствам кофти. Да, изневерявам, но при мъжете е друго и не се прави, че не го знаеш. Да не говорим, че аз изкарвам парите и мога да разпускам от време на време.
newsm09 Ами и жена ти също може да разпуска от време на време и явно го е направила!Значи щом изкарваш парите всичко ти е позволено, така ли newsm78?

Не, тя не може да разпуска защото не е това волята ми. Ако наистина има нещо такова ще стане по-лошо от последния път, в който се карахме, а след това се държи доста мирничко. Да, аз съм глава на семейството и някак си ми влиза в ангажиментите.
Аз ако ти бях жена досега да съм те сложила на мястото. Бъди благодарен, че имаш такава жена, а не да се държиш като едноличен господар.
Нямам думи просто... #2gunfire
Малко ти е ако ти е изневерила.
Я дай координати да си поговоря малко с нея  Joy

# 182
  • на кой му пука, майна
Мисля, че не ти е изневерила, но в най-скоро време ти готви изненада, щом ти е задала подобен въпрос  Twisted Evil, ако изобщо съществува такава личност

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 14:02 от doniboni

# 183
  • у дома
Рядко се обаждам, но да напиша на господина Жоро-Моро, че мъжете, които работят здраво, за да изкарват пари и карат мерцедеси, не висят във дамски форуми...Отиди си там, при мама Димитричка, бий една чекийка и се успокой малко!
Пък после, ела и ми кажи, че няма салфетки в Сърбия, ми няма!

# 184
Жорка, къде зачезна? Ила кАжи за жената, че се притесняваме за тебе, да не си я подкарал вече с шутове към майка и.  Twisted Evil
А детето кой ще го гледа като я изхвърлиш, че ти нали кариера градиш, казвай ако трябва да помагаме.  Mr. Green

# 185
Жоре, пак ли ги забърка, бре момче?!?
Само не си противоречи, че в други теми друго си казвал за произхода на материалното си благосъстояние!

А това, че "ще ставаш голЕм началник" (а може и да си станал вече, не ми се рови) не означава, че не можеш да останеш "на сухо" - без апартамемтчето, без Мерцедесчето, че и без детето!!!

А, и още, ти откъде знаеш, че ти изневерява с "боклук"?!? А ако е шефа ти, или братовчеда ти, дето все те урежда?!?

# 186
Сега чета цялата тема и не мога да подмина "бисерите" ти:
... Аз не знам ти в кой микрорайон на София живееш, но аз като стар столичанин (вече над 16 години станаха) ...
Абе Жорка, аз в туй големо село съм се родил и пак на мога да се нарека "стар столичанин".
А да не са те ... в някой микрорайон на Люлин, че все той ти е в устата ...

# 187
... Да не говорим колко биха ми се смяли колегите и приятелите....
Мда, това си е проблем! Ама ти и сега си си за смях, ама пред други Хора!

# 188
Не бъди сигурен ...

# 189
... Едно е син, а друго е дъщеря все пак.../quote]Пожелавам ти да имаш и от двете, за да разбереш, че за родителя емоционално разлика няма!

# 190
... Истината е ясна - всеки баща иска син, син и само син...
И к'во се'а, не съм аз баща ли?!? Щот "претенции" не съм имал ...

# 191
  • София
Браво Жоро, разби ги!
Сега имам едно питане: Кажи ми Жоре що така се получава, когато една жена иска да ти върне за нещо, първото нещо е да ти сложи рога, даже като таралеж от рога може да станеш. Какво е това нещо? Разбирам отмъщение, ама да вземе да докара някой, който теб да опраска добре, отмъщение е, ще ти е гадно, може да те боли, може да се пристрастиш и т.н. .

Кажи ми що правят секс с други и си мислят че те наказват?
Щото хем на тях им е кеф, хем на теб ти е гадно. 2 в 1 на Палмолив така да се каже Simple Smile

# 192
Не знам дали този човек има жена, Мерцедес и пр., но със сигурност печели наградата за КОМПЛЕКСАР на годината! hahaha hahaha hahaha

Жорка, хОди се прегледай бе момче!

Подкрепям с две ръце цитата и напускам темата - ОТВРАТ!!!

# 193
  • ГО
Жорка, къде зачезна? Ила кАжи за жената, че се притесняваме за тебе, да не си я подкарал вече с шутове към майка и.  Twisted Evil
А детето кой ще го гледа като я изхвърлиш, че ти нали кариера градиш, казвай ако трябва да помагаме.  Mr. Green
Ами,Жоро се покри.Излъскахме пързалката и сега седиии и ни гледа сеира,как наливаме акъл на празна глава.
И аз бих казала:КОМПЛЕКСАР СИ Е ЧОВЕКА.
Чао.

# 194
Жоре, нали каза, че я праскаш редовно, бе, човек? Що тогаз скача на чужд ...?
С бой такива неща не се оправят, а с повече ебане. И то на собствената жена, а не на разни "интелигентни пичета".
Може да е гадно, 35 годишна чанта е все пак, ама насили се в името на семейството.
Дерзай, пич, с теб сме!!!

Общи условия

Активация на акаунт