Съвет

• 14 855
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Жоре, и една лична молба: като запускаш пак някоя темичка, драсни един ЛС, че да не я изпусна, please!

# 196
Жорка, къде зачезна? Ила кАжи за жената, че се притесняваме за тебе, да не си я подкарал вече с шутове към майка и.  Twisted Evil
А детето кой ще го гледа като я изхвърлиш, че ти нали кариера градиш, казвай ако трябва да помагаме.  Mr. Green
Ами,Жоро се покри.Излъскахме пързалката и сега седиии и ни гледа сеира,как наливаме акъл на празна глава.
И аз бих казала:КОМПЛЕКСАР СИ Е ЧОВЕКА.
Чао.
Не се е покрил човека. Разследва. То само в нета ако виси как ще хване жената и боклука.
Ей, ще кажеш, че не сте гледали филми, мама му стара....

# 197
  • Там където е семейството ми
Оххххх Жоре,Жоре. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Виж сега, какво толкова, като ти изневерява. LaughingИ тя е човек нали?Е то така не може.Значи ти и изневеряваш и всичко е ок ама ако реши тя да изневери не става.Пък и като разбереш какво бой ли ще яде пак милата?
Брехххх да му се невиди ти готин беше уж пък тя ще тръгне да ти изневерява. newsm78
Може да и е писнало от теб знае ли се........ newsm03

# 198
  • Там където е семейството ми
Жоре, нали каза, че я праскаш редовно, бе, човек? Що тогаз скача на чужд ...?
С бой такива неща не се оправят, а с повече ебане. И то на собствената жена, а не на разни "интелигентни пичета".
Може да е гадно, 35 годишна чанта е все пак, ама насили се в името на семейството.
Дерзай, пич, с теб сме!!!
Охххххх Joy Joy Joy
Може Жорето да не умее тия срамни работи да ги прави вече пък....
Остарява момчето.
Не му се подигравайте така. Joy

# 199
Жорка, къде зачезна? Ила кАжи за жената, че се притесняваме за тебе, да не си я подкарал вече с шутове към майка и.  Twisted Evil
А детето кой ще го гледа като я изхвърлиш, че ти нали кариера градиш, казвай ако трябва да помагаме.  Mr. Green
Ами,Жоро се покри.Излъскахме пързалката и сега седиии и ни гледа сеира,как наливаме акъл на празна глава.
Чао.
Не се е покрил човека. Разследва. То само в нета ако виси как ще хване жената и боклука.

smile3532 smile3532. newsm10

# 200
Защо му се връзвате на този трол? Нарочно пише такива неща, за да ви дразни, а вие сами се хващате на хорото. ignore2

# 201
Хей, комплексар! Отиди да се лекуваш някъде! newsm78

# 202
  • ГО
Чао.
ААААА гледам,гледам.Ама аз ако съм на жена му на мястото,такъв филм ще му спретна,дето още не са го и снимали даже.Еййй аман от мъже собсвеници на жените си.

# 203
Жорко, познах те , душко! Аз съм ви семейна приятелка и си прав за жена си . Тя наистина не само ходи, а лети ,защото е влюбена и то в един страхотен мъж, за който скоро ще разбереш... Ама как няма да   ти изневерява жената , като ти си "гола-вода" в леглото, и си избиваш комплексите с разни недорасли "пичета"??? Тя ,самата ми е споделяла тези неща.. И не си мисли, че не знае за твоите "подвизи", но понеже е интелигентна жена, просто ти готви страхотна изненада..... Скоро ще разбереш каква е !!!!!!!! Чакай и ще си  като "ударен от гръм".., и понеже, мами,той няма да си признае , аз ще ви осведомя, като стане!!! smile3508

Стана интересно Laughing Laughing Laughing
ооооооооооооооооооооо, smile3501супер сте ,заформя се сериалче. rotfImao

# 204
  • ГО
Жорко, познах те , душко! Аз съм ви семейна приятелка и си прав за жена си . Тя наистина не само ходи, а лети ,защото е влюбена и то в един страхотен мъж, за който скоро ще разбереш... Ама как няма да   ти изневерява жената , като ти си "гола-вода" в леглото, и си избиваш комплексите с разни недорасли "пичета"??? Тя ,самата ми е споделяла тези неща.. И не си мисли, че не знае за твоите "подвизи", но понеже е интелигентна жена, просто ти готви страхотна изненада..... Скоро ще разбереш каква е !!!!!!!! Чакай и ще си  като "ударен от гръм".., и понеже, мами,той няма да си признае , аз ще ви осведомя, като стане!!! smile3508

Стана интересно Laughing Laughing Laughing
ооооооооооооооооооооо, smile3501супер сте ,заформя се сериалче. rotfImao
УУуухаааааа чакаме продължението. Shocked

# 205
  • София-в сърцата на моите деца
Ах, как се изпари,Жорко, пиленцето ми!!!! Е, това нормално ли е? Къде ти изчезна смелостта,а??? Още малко и ще стане много-о-о-о интересно..... smile3532

# 206
  • ГО
Ах, как се изпари,Жорко, пиленцето ми!!!! Е, това нормално ли е? Къде ти изчезна смелостта,а??? Още малко и ще стане много-о-о-о интересно..... smile3532
Ох,ако знаеш само колко много ще те обича целия форум,ако си отвориш устата......

# 207
ако ти и изневеряваш,защо и тя да не го направи...  Twisted Evil пък си мисля,че го заслужаваш...

Значи виж сега - не е тук мястото да си правиш шеги защото наистина се чувствам кофти. Да, изневерявам, но при мъжете е друго и не се прави, че не го знаеш. Да не говорим, че аз изкарвам парите и мога да разпускам от време на време.

абе ти луд ли си бе.в кой век живееш.това че ти си мислиш че с пари си я направил човек е много погрешно.това че ти изкарваш пари не ти дава право да я имаш за твоя собственост.ако не й даваш това от което има нужда  в лично отношение значи не й даваш нищо.
помисли от какво има нужда една жена ,но определено не е само от пари.пикая на парите на всеки мъж ,щом ще ме счита за собственост и ще ме ограничава.и в същото време ще ме лишава от внимание и времето за мен ще го дава на друга.
кой ти дава право да й изневеряваш ти,а тя да стои кротко и да търпи.каквото повикало ,такова се обадило.ако пък те боли,значи можеш да разбереш на нея какво й е.
щом не искаш тя да постъпва така,не го прави и ти.
а пък и да ти кажа че една жена винаги е повече от един мъж,защото и домакинство и дете и работа и ........върши куп неща в един ден.за вас МЪЖЕТЕ това не може да се каже.
за мен с тези твои ръзсъждения си един ограничен нещастник.Много те е търпяла тази жена.Ръцете и краката трябва да й целуваш за дето още те търпи.промени си мисленето, че такива като теб остават сами накрая и никой не ги поглежда.

Не знам как да ти го обясня за да разбереш за какво става дума ако се сещаш за какво става дума. Аз наистина и помогнах много и ти тук седиш и ми пишеш за отношение и тъй нататък. Аз и давам невероятно отношение, помагам, нося пари, давам и пари. Обичам я и продължавам да правя секс с нея след толкова години връзка. Къде има такива мъже като мен ми кажи?!

Пикаеш на парите, но ако ги няма парите мъжът ти няма да е в настроение да се занимава с теб.

# 208
Вчера жена ми ме попита какво бих направил ако разбера, че ми изневерява. Беше на шега, но мисълта ме прояжда и напрежението расте. Не искам да давам знак, че съм се впрегнал, но обмислям всякакви варианти. Мислите ли, че е нужно да проверя?
Напълно подкрепям жена ти ако ти е изневерила, щом ти и изневеряваш значи и тя има право Peace

Да бе, добре. Това в семейството на някой гей само може да стане.

# 209
Жоре, представяш ли си сина ти как гледа майка си да се целува с друг мъж?

Мислите ви са продукт на Сатаната и се моля Господ да ви помогне. Тези турци 500 години що поразия направиха. Добре, че има и порядъчни българки.

Общи условия

Активация на акаунт