Съвет

• 14 864
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  Айде и съучениците пристигнаха...

Еееее, недей така, съученик. Човека така хубаво обяснява всичко. Исках да го чуя какво ще отговори.  Grinning

А сега сериозно: Мисля че не е ученик. По-голям е. Има проблем и е озлобен и заядлив, тук може да пише за себе си неща които реално не са верни. Има и друга версия, някой се прави на психолог, много неуспешно.

Версии много, Мерцедесът е един.

# 166
Ти да не си мама Кенга под прикритие  newsm78

# 167
ако ти и изневеряваш,защо и тя да не го направи...  Twisted Evil пък си мисля,че го заслужаваш...

Значи виж сега - не е тук мястото да си правиш шеги защото наистина се чувствам кофти. Да, изневерявам, но при мъжете е друго и не се прави, че не го знаеш. Да не говорим, че аз изкарвам парите и мога да разпускам от време на време.
Много ги обичам такива екземпляри като тебе, които си мислят, че всичко им е позволено, защото изкарват пари...За мен лично изневярата е недопустима, от която и да е от двете страни....Който го е засърбяло поне да има доблестта да си събере първо парцалите, а после да се прави на всемогъщ и всезнаещ..Другия вариант ако и двамата негласно са се разбрали, че ще имат отворен тип връзка...
Но като цяло, независимо дали двойката има сключен брак или не, щом си с 1 човек трябва да уважаваш чувствата и личното му пространство...Не може да проявяваш пълно неуважение и да очакваш от отсрещната страна нормално човешко отношение!! Naughty

# 168
  • Кори Селести
Не, тя не може да разпуска защото не е това волята ми.

Joy Joy Joy Joy Joy
Безумнико...

# 169
Е човек да не потърси съвет..Изядохте го бе..
Жорка,а жена ти с какво се занимава?Разкажи ни малко за нея,моля!

Сопранов, сам виждаш на какво съм подложен тук. Хорската злоба край няма.

Казах ти вече - жена ми работи, а и гледа за дома. В това отношение мисля, че жена ми е невероятна жена.

И въпреки това я поплескваш и и изневеряваш, а? Mr. Green

# 170
ако ти и изневеряваш,защо и тя да не го направи...  Twisted Evil пък си мисля,че го заслужаваш...

Значи виж сега - не е тук мястото да си правиш шеги защото наистина се чувствам кофти. Да, изневерявам, но при мъжете е друго и не се прави, че не го знаеш. Да не говорим, че аз изкарвам парите и мога да разпускам от време на време.

абе ти луд ли си бе.в кой век живееш.това че ти си мислиш че с пари си я направил човек е много погрешно.това че ти изкарваш пари не ти дава право да я имаш за твоя собственост.ако не й даваш това от което има нужда  в лично отношение значи не й даваш нищо.
помисли от какво има нужда една жена ,но определено не е само от пари.пикая на парите на всеки мъж ,щом ще ме счита за собственост и ще ме ограничава.и в същото време ще ме лишава от внимание и времето за мен ще го дава на друга.
кой ти дава право да й изневеряваш ти,а тя да стои кротко и да търпи.каквото повикало ,такова се обадило.ако пък те боли,значи можеш да разбереш на нея какво й е.
щом не искаш тя да постъпва така,не го прави и ти.
а пък и да ти кажа че една жена винаги е повече от един мъж,защото и домакинство и дете и работа и ........върши куп неща в един ден.за вас МЪЖЕТЕ това не може да се каже.
за мен с тези твои ръзсъждения си един ограничен нещастник.Много те е търпяла тази жена.Ръцете и краката трябва да й целуваш за дето още те търпи.промени си мисленето, че такива като теб остават сами накрая и никой не ги поглежда.

# 171
Вчера жена ми ме попита какво бих направил ако разбера, че ми изневерява. Беше на шега, но мисълта ме прояжда и напрежението расте. Не искам да давам знак, че съм се впрегнал, но обмислям всякакви варианти. Мислите ли, че е нужно да проверя?
Напълно подкрепям жена ти ако ти е изневерила, щом ти и изневеряваш значи и тя има право Peace

# 172
  • София-в сърцата на моите деца
Жорко, познах те , душко! Аз съм ви семейна приятелка и си прав за жена си . Тя наистина не само ходи, а лети ,защото е влюбена и то в един страхотен мъж, за който скоро ще разбереш... Ама как няма да   ти изневерява жената , като ти си "гола-вода" в леглото, и си избиваш комплексите с разни недорасли "пичета"??? Тя ,самата ми е споделяла тези неща.. И не си мисли, че не знае за твоите "подвизи", но понеже е интелигентна жена, просто ти готви страхотна изненада..... Скоро ще разбереш каква е !!!!!!!! Чакай и ще си  като "ударен от гръм".., и понеже, мами,той няма да си признае , аз ще ви осведомя, като стане!!! smile3508

# 173
Ехееее Жоре Mr. Greenаз мислех,4е темата е приклю4ила ве4е,ама не Mr. Green

Аз ве4е ти казах-явно си ТУРЧИН Peace

Браво Жоро, разби ги!
Сега имам едно питане: Кажи ми Жоре що така се получава, когато една жена иска да ти върне за нещо, първото нещо е да ти сложи рога, даже като таралеж от рога може да станеш. Какво е това нещо? Разбирам отмъщение, ама да вземе да докара някой, който теб да опраска добре, отмъщение е, ще ти е гадно, може да те боли, може да се пристрастиш и т.н. .

Кажи ми що правят секс с други и си мислят че те наказват?

Щото става дума за неща като среда, възпитание, класа, статут. Все неща сложни, господине.

Мисля,4е тук не сте много прави с изказванията си PeaceИма много други на4ини:35:но вас ви гризе съвестта и слагате под съмнение и половинките си Twisted Evil

# 174
вас ви гризе съвестта

Дано да не съм разбрал правилно! Това ВАС да не би да включва и мен?

# 175
Жорко, познах те , душко! Аз съм ви семейна приятелка и си прав за жена си . Тя наистина не само ходи, а лети ,защото е влюбена и то в един страхотен мъж, за който скоро ще разбереш... Ама как няма да   ти изневерява жената , като ти си "гола-вода" в леглото, и си избиваш комплексите с разни недорасли "пичета"??? Тя ,самата ми е споделяла тези неща.. И не си мисли, че не знае за твоите "подвизи", но понеже е интелигентна жена, просто ти готви страхотна изненада..... Скоро ще разбереш каква е !!!!!!!! Чакай и ще си  като "ударен от гръм".., и понеже, мами,той няма да си признае , аз ще ви осведомя, като стане!!! smile3508

Стана интересно Laughing Laughing Laughing

# 176
Жоре, представяш ли си сина ти как гледа майка си да се целува с друг мъж?

# 177
Жоро, какво стана? Изневерява ли ти мръсницата?

# 178
  • Варна
Моля Вииииииии, не пишете повече. Не доставяйте удоволствие на боклука, който претендира, че е софианец. Ми той и граматични грешки прави като пише.

Спреетееее! То си разбра, че е провинциалист, избиващ комплекси.... Hug

Е таа пък!  Shocked

Мислех, че Жорко вече няма да ми е интересен, ама пак се хилих яко на темата. Само дето съм удивена как има още каки да му се връзват!  Grinning

# 179
Моля Вииииииии, не пишете повече. Не доставяйте удоволствие на боклука, който претендира, че е софианец. Ми той и граматични грешки прави като пише.

Спреетееее! То си разбра, че е провинциалист, избиващ комплекси.... Hug

Е таа пък!  Shocked

Мислех, че Жорко вече няма да ми е интересен, ама пак се хилих яко на темата. Само дето съм удивена как има още каки да му се връзват!  Grinning

smile3533 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт