💝🎄Февруарски Мами 🎄💙2021 Тема IV

• 38 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Като цяло АГ каза, че може да е днес, може и след 2 седмици.. 😁 Моят термин е за 28 януари, но според нея нещата ще се случат по-рано. В сряда отново съм на преглед да видим разкритието как върви. Аз съм си харесала датата 21ви,но ще видим бебка какво ще реши. 😁

# 616
  • София
При нас и първия път не е имало гости и сега няма да има. Нашите бяха в болницата и после вкъщи за 5 минути да са се качили, но те живеят на долния етаж. Сега пак ще е така, но този път само ММ и детето ще идват в болницата.
За прегръщане и пипане аз съм доста директна и не давах нито да я гушкат, нито да я пипат без позволение и сега пак ще е така.

# 617
  • East Coast
Анна Всичко ще е наред Blue Heart Само позитивни мисли
Фиши и аз чакам да те видя в инстаграм...
dannniiii Искаше ми се майка да дойде, но с тези пътувания малко трудно при нас.. Frowning1  Сестрата на половинката щеше да идва, но и тя няма да успее понеже живеят във Франция и не ги пускат тук ако са били в Европа последните 14 дни. Поне така беше до 1ви този месец
За помоща - нещо което ми се стори интересно и исках да споделя с вас. Тук приятелки ( колежки, хора от църквата която посещаваш) на бременната правят списък. И след като родиш ти носят домашно приготвена или купена от ресторант храна на всеки 2 дни. Зависи за кой ден си се записал. По този начин си помагат и поне за готвене няма да мислиш първия месец примерно.
Вие бихте ли се възползвали? Аз още се дърпам и ми е малко странно, но пък от друга старна бих сготвила с удоволствие на някоя нова мама, за да й помогна Relaxed

Лаленце започвам да  ревнувам от фейсбук групата Relieved
Даринова късмет и на теб. Всяка седмица ли ходиш на преглед. Май с теб и Анна ще започне бебевалежа Blue Heart Gift Heart

miss_chichi ако мамите пишат и тук сподели, за да ги довавим в списъка с новородили. Нямам търпение за този списък

# 618
  • София
Скарлет бих се записала и още как Simple Smile Но ако ги чувстваш наистина близки де. А и щом самата ти си готова на такъв жест не виждам нищо лошо. Все пак това ще ти струва повече време с новороденото, а то е безценно и не се връща.

Аз от прегръдки и целувки честно казано не се притеснявам, но роднините са ни доста съобразителни. А сега в неделя ще се виждаме за последно и им казахме, че излизаме в изолация до раждането за да съм сигурна, че ще съм здрава. Но мама се вози в метрото всеки ден, освен това работи с деца и напълно ни разбира притесненията. Предния път родих ноември и на изписването всички дойдоха с маски без да съм ги молила специално, само за снимките ги свалиха. Предполагам, че някой ги е купил и раздал, но все пак жях благодарна защото си беше грипозно време.

# 619
Скарлет, в 36та седмица ходих и сега в 38, в 39 също имам час и вече за датата на термина. При мен всичко върви много спокойно според АГ и без проблеми и затова не ме кара постоянно да ходя. За тоновете също ми е пускала само веднъж и ми обясни, че според нея при положение, че всичко върви супер няма смисъл само да ми взимат парите за тях. Попаднах на наистина добър лекар, който не гледа само как да измъкне пари..
Надявам се съвсем скоро да мога да ви се похваля с едно здравичко бебенце 😊

# 620
Scarlett на мен това ми се струва много мило и е голяма помощ, аз бих участвала дори не толкова заради самото готвене и т.н, а заради социалния елемент.
Чакам и аз с нетърпение снимките. Само една седмица е минала, ама на мен ми се струва цяла вечност.
Тази е от нашите коледни .. още ми беше много малко коремчето.
Скрит текст:
Мамите от фейсбук групата, похвалете се и при нас де Blush

# 621
Как сте с кръвното? При мен напоследък доста често е нисичко, усещам слабост, като парцал съм на моменти Sad

# 622
Записа на тонове не е ли включен в ЖК безплатно в 9 месец? Не се ли следи така бебето как се чувства в корема?

Аз с кръвното съм бомба от както пия 3х2 Магнерот се закова на 120/80 😀 обачее поддържам пулс около 120 с тенденции да се качва.. и днес бях на кардиолог за становище за секциото, та той ми каза да съм със спинална упойка ,ако зависи от мен ,за да не се товари допълнително сърцето.

# 623
Може и да не пишат родилите мами.

И аз от време на време съм като парцал и е малко нисичко.

# 624
Аз много рядко се сещам да си го премеря, обикновено ако видя, че някой е извадил апарата и не го е прибрал. Досега ми е било все нормално. На запис на тонове не са ме слагали, ама то аз и още не съм влязла в 9тия.

# 625
Записа на тонове не е ли включен в ЖК безплатно в 9 месец? Не се ли следи така бебето как се чувства в корема?

За съжаление тоновете не са включени в ЖК.. Ако лекарят ви ги пусне да си знаете, че е "подарък" 😀. На мен не ми взе пари за тези, които ми пусна, но ми каза, че ако искам да си ходя само за тонове се заплащат. Иначе да, така се следи състоянието на бебето, но при мен пулс, кръвно, води, плацента всичко е супер и ми каза, че бебето се чувства страхотно, а и аз й се доверявам напълно.

# 626
vdgvdg в нашата болница влезеш ли в 9 месец се включат тоновете. Мисля, че всяка седмица се ходи. Аз все още не съм влязла в деветия, ти ще си преди мен.

# 627
И аз не знаех, че се плащат. Миналата седмица правихме тонове със следящата АГ.

Още родени бебенца във фейсбук...

# 628
  • Велико Търново
Вчера, на 15.01 в 01:45 се роди малкия ми голям мъж. Много бързо и тежко раждане имах, и благодаря от сърце на акушерките и доцента които го водиха!
Бебето си е при мен вече, мъничко е, но ще стане голям и силен 2760гр, 48 см в 37 г. С.

# 629
Мъчи ме зверско безсъние последните нощи, та точно преди час преглеждайки форума се сещам, че липсваш!

Честит да е малкият голям мъж! Да расте здрав и обичан! ♥️

Общи условия

Активация на акаунт