NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 565
  • 831
  •   1
Отговори
# 285
Или в Била, или в Кауфланд видях машини забпо под 100лв, но не знам дали бяха автоматични. Може да проверите, пък с ваучерите да си вземете нещо друго. Освен ако не е важен и дизайна де. Иначе съм пила кафе от поне 4 различни модела и вкусът е абсолютно еднакъв при всичките.
Мнение за тези двете нямам обаче.

# 286
  • до най-прекрасния мъж
Технически изглеждат еднакви. Взимай по-красивата.

# 287
  • Варна
В Зора има промоция за 100 с три кутии капсули!

# 288
  • София
В Зора има промоция за 100 с три кутии капсули!

Не разбирам подобни коментари,  вие прочетохте ли въпроса?
Влизам за съвет за кафемашина, подариха ми ваучери за технополис и се чудя коя от двете да взема за вилата, единственото ми условие е да може да се задава дължината на напитката.
https://www.technopolis.bg/en/Capsules/Coffee-maker-with-capsule … BL-LUMIO/p/825491
https://www.technopolis.bg/en/Capsules/Coffee-maker-with-capsule … 3408-BLK/p/825360
Втората е с цена 129лв. в магазина, не знам защо е по-скъпа в сайта.

Аз питам за два модела в Технополис, вие отговаряте за незнайно какъв в друг магази Confused

# 289
  • Варна
Съжалявам, исках да бъда полезна

# 290
Аз бих избрала Genio, най-нова е и има екстри за топлина и интензивност на кафето, но основно предимство за мен е контейнера - предпочитам директно да наливам вода с кана, вместо да го вадя и пълня. А и на външен вид повече ми допада. Ние сме с Mini me и това е единственият ѝ недостатък за мен.
Вече е въпрос на вкус коя повече ви харесва като дизайн, други разлики май нямат.

# 291
  • София
Поста ми беше провокиран от коментари тук, че някой машини пръскат и се почистват по-трудно, от тук и въпроса ми към притежателите на тези модели, имат ли някакви забележки към тях.
Ванилия, добро уточнение, според консултанта в магазина интензивността на кафето не е нещо друго а копче което задава определено количество вода, което пуска машината. Ако някой има повече информация, че нямам вяра на консултантите в Технополис.

# 292
Ние сме с Мини Ми и Genio не ни допадна. Прав е консултанта, интензитета е, че просто ти пуска по-малко вода. По същия начин мога да си пусна кафето на Мини ми-то на 2 чертички, вместо на 3.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 08:33 от Lemy

# 293
  • София
Моята светна в жълто. Трябва да потърся в мненията си кога я чистих предният път.
Нат, каква беше пропорцията вода/лимонтозу?

# 294
  • София
Моята светна в жълто. Трябва да потърся в мненията си кога я чистих предният път.
Нат, каква беше пропорцията вода/лимонтозу?

Не я намерих пропорцията и сложих 2 пълни с връх чаени лъжички на 500мл. вода.
По това видео действах.

# 295
  • София
Не я намерих пропорцията и сложих 2 пълни с връх чаени лъжички на 500мл. вода.
По това видео действах.
Тъкмо да се оплача, че продължава да ми свети в жълто... бях забравила за ресета на бутона.
В джаза съм. Мерси Kissing Heart

ММ даже каза, че ще ходим до Технополис да вземем течност, или да поръчаме.

# 296
На мен ми е светила в жълто и защото трябва ръчно да се отпуши иглата с металната част, която се намира отзад на машината когато се махне каната. Това ми се случи след като не я бях ползвала може би 1-2 месеца.

# 297
  • София
Ние сме с Мини Ми и Genio не ни допадна. Прав е консултанта, интензитета е, че просто ти пуска по-малко вода. По същия начин мога да си пусна кафето на Мини ми-то на 2 чертички, вместо на 3.
А защо не ви допадна?

# 298
Здравейте извинявам се предварително.
Може ли да ми кажете има ли кафемашина на долче густо която е съвместима с капсулите на лаваца блу. Или трябва да си взема адаптер?

# 299
  • София
Здравейте извинявам се предварително.
Може ли да ми кажете има ли кафемашина на долче густо която е съвместима с капсулите на лаваца блу. Или трябва да си взема адаптер?

Естествено че няма, с адапторите, не си е работа, каква е логиката да си купите машина и капсули от различен вид newsm78

Общи условия

Активация на акаунт