NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 466
  • 831
  •   1
Отговори
# 645
Какво Ви е мнението за многократните капсули. Струва ли си покупката им? Става ли хубаво кафето с тях?

# 646
Какво Ви е мнението за многократните капсули. Струва ли си покупката им? Става ли хубаво кафето с тях?

Май никой тук не ползва, макар че някои имаме. За мен не струват.

# 647
И аз май не съм чела досега някой да е доволен.

# 648
  • до най-прекрасния мъж
Ако ще ползвам многократна капсула, не бих купила Долче Густо. За мен не си струва, хамалогията е като при машина с ръкохватка. А именно това е един от плюсовете на ДГ, че не й слугуваш като на обикновена машина. Мненията в темата не са били положителни.

# 649
  • Варна
Аз си взех метална многократна, доволна съм, правя си на якобс монарх и става добър каймак. Това ми е най-доброто сутрешно кафе. Без капсулите на нес също не мога, примерно следобяд обичам да си правя капучино, кортадо, лунго и т.н.  Децата си правят нескуик. Многократните вършат работа, разликата е, че при немногократните разнообазието от кафета е много по-голямо.

# 650
  • София
Здравейте, има ли капсули с кафе Лаваца, които да стават за машина Нескафе долче густо? И ако има - от къде могат да се закупят?

# 651
Има капсули на Лаваца, тук може да ги видиш:
https://kafemania.bg/lavazza-dolce-gusto-capsules-syvmstimi

За физически магазин помня, че в Лидл ги пуснаха преди време, но не знам дали са в постоянния им асортимент.
По други големи вериги вероятно също ги има, но не мога да помогна.

# 652
Случайно влязох в Кауфланд-иконоична кутия 3х16 за 21 лв. Яко се заредих. При нас има интензо, арденза, бариста и кортадо.

# 653
Точно на предишната страница обсъждахме Лаваца.

На път към Кауфланд съм, тройките еднородни ли са? Италианската искам, не ми се взимат три еднакви... май Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 654
  • София
в Лидл ги пуснаха преди време, но не знам дали са в постоянния им асортимент
Еспресото със сигурност е в пост. асортимент. И Лунго мисля.

# 655
  • София
Има капсули на Лаваца, тук може да ги видиш:
https://kafemania.bg/lavazza-dolce-gusto-capsules-syvmstimi

За физически магазин помня, че в Лидл ги пуснаха преди време, но не знам дали са в постоянния им асортимент.
По други големи вериги вероятно също ги има, но не мога да помогна.
Благодаря!

# 656
Не и на двата въпроса.

# 657
Точно на предишната страница обсъждахме Лаваца.

На път към Кауфланд съм, тройките еднородни ли са? Италианската искам, не ми се взимат три еднакви... май Stuck Out Tongue Closed Eyes

Еднородни. Италианската кутия не съм я срещала отдавна. Купувах я заради Милан.

# 658
Може да си разменяме. Аз заради Неапол JoyJoy

От Фантастико я взимам италианската тройка, но последния път цената беше нагоре.

# 659
  • На изток от Ада
Може да си разменяме. Аз заради Неапол JoyJoy

От Фантастико я взимам италианската тройка, но последния път цената беше нагоре.
Неапол не е ли в постоянния асортимент? Взимала съм го отделно

Общи условия

Активация на акаунт