NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 441
  • 831
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Значи предните ни капсули са били Espresso Intenso. По-силно и ароматно е от Cremoso.
Харесаха ми (по принцип пия нес кафе).

# 151
Къде се продава този промо пакет на Лаваца?

# 152
  • София
Нали писах, Хит.

# 153
  • Plovdiv, Bulgaria
В лидл има капсули ли?

# 154
Нали писах, Хит.

Пропуснала съм, сега видях. Нямаме ги при нас тези магазини.

В Лидл мисля, че само Лаваца има.

# 155
  • София
Да. Съвместимите на Лаваца бяха 2 вида. Биото от снимката на Нат не го видях, но и не оглеждах много.

# 156
Shagya, хареса ми описаното от теб. Иначе и аз често чистя пръски на моето Мини.
Сега разглеждам офертите, обаче попаднах на различни номерации на модела, дали има някакво значение или това само за цвета, твоята кой номер е?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:24 от Lemy

# 157
Извинете ама колко е 25%от 9.99. в Билата уж има намаление на всички кафета ....от 4до 6-ти.Капучиното беше от9.99 на 8.99 на етикета, викам на касата ще мине ..ама не ....нищо не съм се разправяла като бабите за 1 лев ама може би трябваше .....Wink
Някой да е купувал от Била дали навсякъде е така ....
Има ли други намаления ?

# 158
Мими, на мен ми се е случвало нещо подобно преди време. На етикета беше 8,99 кафето и беше обявна същата промоция - 25 % намаление на всички кафета. Ходя рядко в Била, основно за кафе, когато имат промоция. Та награбих 6 кутии и на касата - изненада, няма отстъпка. Отстъпката била за стоки, които не са в друга промоция, а кафето било намалено от 9,49 или 9,99 не помня вече.
Оставих им всички кутии и си тръгнах. Много се издразних. Има магазини , в които 8,99 си е нормалната цена.
Явно и сега минават със същия номер. Благодаря, че ми спести разкарването утре. За това поръчвам директно от сайта големи количества, само за мен отиват около 10 кутии на месец. Ама нещо се бавят този път и утре мислех да ходя да взема 2-3 кутии от Била. Но при това положение не си струва.

# 159
Мими, на мен ми се е случвало нещо подобно преди време. На етикета беше 8,99 кафето и беше обявна същата промоция - 25 % намаление на всички кафета. Ходя рядко в Била, основно за кафе, когато имат промоция. Та награбих 6 кутии и на касата - изненада, няма отстъпка. Отстъпката била за стоки, които не са в друга промоция, а кафето било намалено от 9,49 или 9,99 не помня вече.
Оставих им всички кутии и си тръгнах. Много се издразних. Има магазини , в които 8,99 си е нормалната цена.
Явно и сега минават със същия номер. Благодаря, че ми спести разкарването утре. За това поръчвам директно от сайта големи количества, само за мен отиват около 10 кутии на месец. Ама нещо се бавят този път и утре мислех да ходя да взема 2-3 кутии от Била. Но при това положение не си струва.
И аз благодаря за това уточнение явно не им е за първи път ....

# 160
  • София
Искам да ви попитам нещо генерално за капсулите и без-кофеиновите кафета. Кое от двете е по-силно Еспресото розовото с интензитет 5 или Безкофеиново Еспресо Интензо с интензитет по скалата 7?

Малко ми е странно.... и с други марки и капсули срещам този казус и не мога да се ориентирам. Искам примерно вечер да пия едно слабо кафе, но не знам кое от двете да избера. Има много безкофеинови със силен интензитет и много кофеинови със слаб.... Ако за кофеиновите със слаб интезитет ми е ясно - те са слаби на вкус и действие, то за безкофеиновеите със силен интензитет и силен вкус ми е чудно. Може ли да имат силен вкус, както е това 7 по скалата, а в същото време да нямат кофеин и да си легна веднага след това. Какво мислите?

# 161
Аз имам наистина огромен проблем с кофеина и вече пия само безкофеинови кафета. Дори 3 в 1 не ми понася.Имам това еспресо с интензитет 7, пия си го и ми няма нищо. Така че определено няма да имате проблеми със спането след това.Blush

# 162
Има хора на които безкофеиновото им действа по зле, отколкото кофеиновото.
Вчера видях кафемашините на живо, ми то Genio-то голям сладур, една мъничка, особено на фона на Лумио:

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:09 от Lemy

# 163
Мхм мъничка е симпатяга хаха като си купих моята беше последна черна ...и там ли е останала само червена?
И аз не ги разбирам тези интеннзитети .....следя

# 164
Само червена имаше от 150 лв, и бяла от 120 и сребриста от 200.

Общи условия

Активация на акаунт