NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 611
  • 831
  •   1
Отговори
# 315
Почисти иглата, която пробива капсулата, с приспособлението, което се намира под контейнера за вода. При мен бучеше без да пуска вода, оказа се заседнало парче фолио в иглата. Изчистих и работи като змей. Направо се виждах как я нося по ремонти и сме без кафенце 1 месец.

Да, и аз вече се виждах без машина. Даже и разтворимо кафе купих Grinning Оправи се след като пуснах един резервоар с вода през нея, но ми се иска да я почистя и с препарат. Какво бихте препоръчали Hug

# 316
Преди време от Lidl бях купувала препарат който е на таблетки и върши добра работа , но може и с оцет да я почиститите

# 317
  • Mediterraneo
В испанския сайт на Долче густо продават препарат за машини.

# 318
Има ли някъде капсули на промоция в момента? Мислех, че има в Кауфланд, но явно е било предната седмица.

# 319
Има ли някъде капсули на промоция в момента? Мислех, че има в Кауфланд, но явно е било предната седмица.

Лавацата е намалена в Била.

# 320
  • Пловдив
Тази Лаваца става ли за Долче Густо?

# 321
Не уточних, но питам за Долче Густо.

# 322
  • София
Не уточних, но питам за Долче Густо.

Правилно си попитала, цялата тема е за Долче Густо, ще е странно да се предложат капсули за друга машина.

Ако имаш ХИТ наблизо има 3кутии Лаваца за 22лв.

# 323
Именно, че темата е за Долче Густо и питах за техни капсули.

# 324
  • София
Имам проблем с нагревателя на моята Мини Ми, след 10 годишна работа машината просто умря. Тази зима ми се включваше много бавно зелената светлина и отнемаше по-дълго време докато загрее, чистих с иглата, пуснах почистване с лимонтозу, но проблемът си остана.
До днес, когато копчето горе светеше червено постоянно без да мига дори. Няколко пъти включвах и изключвах от контакта и вече край - не свети нищо. Умря.

Да ми препоръчате сервиз в София и да ми кажете сменяли ли сте нагревател, колко би излязъл ремонта и струва ли си?

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 15:08 от kevin87

# 325
Явно съм предложила грешни капсули. Извинявам се. От скоро имам машината и ми е останало в съзнанието,че капсулите на Лаваца са съвместими, затова и ги предложих.

# 326
  • Пловдив
Лаваца имат съвместими капсули за Долче Густо, но не са точно тези - май назад бяха показвани кои са

# 327
Не го мислете повече. Не питах за съвместими, а за Долче Густо.

Имам проблем с нагревателя на моята Мини Ми, след 10 годишна работа машината просто умря. Тази зима ми се включваше много бавно зелената светлина и отнемаше по-дълго време докато загрее, чистих с иглата, пуснах почистване с лимонтозу, но проблемът си остана.
До днес, когато копчето горе светеше червено постоянно без да мига дори. Няколко пъти включвах и изключвах от контакта и вече край - не свети нищо. Умря.

Да ми препоръчате сервиз в София и да ми кажете сменяли ли сте нагревател, колко би излязъл ремонта и струва ли си?

Не мога да ти помогна особено, но преди две години след токов удар сменяхме в сервиз /неспециализиран/ платка за около 20 лева.

# 328
  • София
kevin87, ау недей така ме плаши. Струва ми се, че моята машина започна по-бавно да загрява.
Надявам се да оправят машината ти.

# 329
  • Варна/Благоевград
Здравейте днес ще ми дойде машината , досега никога не съм опитвала кафето ☺️, до колкото разбрах тези капсули ,който са в момента в Била са несъвместими с машината ? Къде в момента има промоция на Долче капсули ?
Също разбрах, че има и по бюджетни ,който са съвместими, ще е удобно ли някой да ми каже кой са , започнах да чета темата , но са много мнения и нямам търпение да купя и опитам 🤪. Благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт