NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 484
  • 831
  •   1
Отговори
# 630
Лидл пуска тройката Лаваца другата седмица, алелуя. Да ми оставите две опаковки JoyJoy

# 631
  • МАРС
От немския сайт на Долче густо са ми пратили мейл, че отново започва събирането на кодове за точки. Тук някой да е чул нещо?

# 632
Аз си ги пазя моите, един ден просто изчезна полето. Ще се радвам отново да мога да си взема нещо.

# 633
Къде да гледам за тези кодове?
Хубаво ли е на Лаваца кафето, което са пуснали в Лидл тази седмица? Гледам че са 3 различни кутии.

# 634
  • до най-прекрасния мъж
Къде да гледам за тези кодове?
Хубаво ли е на Лаваца кафето, което са пуснали в Лидл тази седмица? Гледам че са 3 различни кутии.
Капучиното е страхотно. ММ казва, че и кафето е хубаво, аз в момента не пия, но мирише много добре.

# 635
Еспресото ми харесва, за капучино предпочитам Долче Густо. Като напук обаче зелената кутия липсва в пакета, заменена баш от капучиното. Ще го изпия, де ще ходя. Много пари хвърлям за кафе напоследък, ще кажеш, че в бункер живея и попълвам запаси за една година напред. Да връщат точките, че не смогвам вече GrinJoy

# 636
  • Somewhere far away
Здравейте, не знам дали пиша в правилната тема, но друга не намерих.
 Насочила съм се към  такава машина, харесва ми и като дизайн и най -важното - харесва ми факта, че не заема много място! Обаче чета някакви много негативни неща за алуминиевите капсули и че смятали да ги забраняват в ЕС, че били много вредни и т.н. - какво ви е мнението по тези въпроси? аз познавам хора които от години си ползват машинките и няма никакъв проблем, то ако се замислим всичко е вредно в днешно време,  пък  точно това ли да е най-вредното?

# 637
  • Sofia
Точно тук, където очевидно сме почитатели на кафето в капсули, едва ли ще ти кажем, че е вредно Laughing
Пък и отзивите за многократните капсули не са особено добри.

# 638
Мине се време и ме хваща вината за вредата. Имам многократна капсула, пробвах с 10 вида кафета, смески, количество и натиск .. Резултатът е всеки път блудкаво нещо, което абсурд да мине за кафе дори. Толкова пък да не мога да нацеля формулата .. И всеки път се отказвам, та до следващия Grinning
Иначе си пия Ристрето арденза, не съм попадала на по-добро за мен, а съм пробвала всички от масовите предлагани. Изключвам по сайтовете, там се намират всякакви марки, но не ми се занимава да поръчвам, пък да не ми хареса и да ме е яд Grinning

# 639
  • София
Е те купешките капсули са пластмасови, а не алуминиеви и съм сигурна, че под натиска на еко комисиите в един момент ще ги заменят с някакви от добре пресован картон, подобен на чашките за кафе или нещо друго биоразградимо. Абе сигурна съм, че производителите активно мислят в тази насока.
Многократните не бяха ли и те силиконови или има такива от алуминий?

# 640
  • там някъде...
Здравейте,
Преди време си бях закупила капсули за машината с вкус на Mars, Bounty, Milky way. Сега отново се опитвам да намеря, но без успех. Някой знае ли място от където мога да закупя такива капсули ? Благодаря !

# 641
Здравейте. Нов съм в форума. Вчера ми дойде новата кафемашина - Krups Dolce Gusto Infinissima. Вече я тествахме и е страхотна. Едно ме учудва и не знам къде да пиша, и видях, че има отворена тема, затова реших да пиша тука. Има една бяла приставка, където стои на мястото на капсулите. Тази приставка за какво е? Някаква приставка за друг вид капсула или? Благодаря и се извинявам за причиненото неудобство относно глупавия ми въпрос.

# 642
  • Пловдив
Това е ако искаш да си пуснеш топла вода например за чай , да концентрира струята. Иначе без капсула цвърчи навсякъде.

# 643
Това е ако искаш да си пуснеш топла вода например за чай , да концентрира струята. Иначе без капсула цвърчи навсякъде.
Ясно. Благодаря за отговора Ви!

# 644
Приставката влиза в употреба и като изписка машината, че иска декалциране. Тогава бая голямо количество вода минава през нея.

Общи условия

Активация на акаунт