Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как функционират протеините?
Кои храни са разрешени в протеиновата диета на Дюкан?
Какви са етапите на протеиновата диета на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как функционират протеините?
Протеините функционират по няколко начина. Първо, тяхната чистота намалява калорийния им принос. Второ, усвояването на протеини е придружено от висок разход на калории. Трето, чистите протеини намаляват апетита. Четвърто, те засилват имунната система на организма. И накрая, чистите протеини позволяват да се отслабне без загуба на мускулна маса и без отпускане на кожата.
-
Кои храни са разрешени в протеиновата диета на Дюкан?
-
Какви са етапите на протеиновата диета на Дюкан?
Протеиновата диета на Дюкан се състои от четири етапа: удар, смесен режим, преходен режим и окончателно стабилизиране. Всеки етап има за цел да постигне специфични цели, като например бърза загуба на тегло, постепенно намаляване на теглото, поддържане на текущото тегло и стабилизиране чрез спазване на еднодневна диета веднъж седмично.
-
Какви са някои съвети за спазване на протеиновата диета на Дюкан?
-
Какви са някои от ползите от спазването на протеинова диета на Дюкан?
И аз вчера за малко да изям пак цяло пакетче солети в момент на луд глад, но се спрях към десетата. И ето днес съм 0,5 кг в +.
За жалост, аз съм от тези, при които дори 10-ина солетки ми влияят зле. Чудя се какво ще стане, ако прегрешавам като вас с бонбони и вафли, сигурно ще кача 3 кила за един ден.
Голяма гадост, но това е положението. Предполагам, че принос има и голямата доза вина, която изпитвам след всяко прегрешение, макар и нищожно. Защото, повярвайте ми, за 1 месец съм яла само 2 пъти солетки и нищо повече. Стриктна съм като първокласничка. Но си качвам дори и от тези тъпи тъпи тъпи солети.
По-добре един ден със зеленчуци, отколкото солети, нали? 

Знам,че резултат ще има-не се отказвайте и вие!

Утре да се похвалиш с ново меню!
/Колко часа трябва минимум да има м/у храненията-3,4 или повече?Аз от днес съм на ударен пак и нещо ми е трудно да удържа
Не трябва да ми идва, пих вчера 5 л вода, ядох пилешки дробчета, риба и малко кисело мляко, но положението е меко казано кофти. Нещо ми става и ми руши мотивацията, което много ме притеснява
На всичкото отгоре се чувствам ужасно подута, лицето ми е подпухнало и не мога да си сложа на ръцете нито един пръстен
Ще почакам ден-два да видим какво ще стане - може би тялото ми си дава малко почивка
),вечерта хапнах салата и пилешко на корем